Sayfa 270/270 İlkİlk ... 170220260268269270
Arama sonucu : 2160 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Yine parayı aldın kaçtın..yeni vuruşma vioptan ,spotta dönüş mü olucak...yoksa bnk vurup yüzde yirmi aşağıdan arbitaj mı?
    KAN EMICI....PIS SOYGUNCU GAVAT.....haram ulen haram....olucu deyyuzzz....BI SURE GIZLI GOTURECEGIZ....sana gonderirim dedim ya...GIRGIZ DEYYUZZZ.

SEN....graflarini as.....BASKARA asnmazsa uyar oda assin.....

ORTALIKTA.....PARA KAYBEDEN TONLA HIRPO VAR....gelip niye parami aldiniz diyorlar.....GAVAT.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,201
    Herkes Hata yapmanı bekliyor ayağını denk al diyorlar. Lunar bile olmaz o iş der rakamları yakında revize edersin. Der ..kralll kaybederse güzel dizi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Herkes Hata yapmanı bekliyor ayağını denk al diyorlar. Lunar bile olmaz o iş der rakamları yakında revize edersin. Der ..kralll kaybederse güzel dizi
    LEMMM......

BENI TONGAYA DUSURECEK.....OTORITE ve ortaklari.....ANALARINDAN DOGMADI DAHA....

onlarin....imam hatipli ekonomistlerin.....ogrendikleri kadar ictiklarim var....

NEBATIYI....donuna kadar soydum....hem dolarda....hem borsada...

git....

keyborsa.com....

oku....

HATA YAPMAM....OTORITEYI OKUYORUM......beyinleri neye yeter biliyorum....

en hizla....herkesten once orada olacak benim....KUYUMCULAR.....bana bilgi akitiyor.....bende onlara tonla para yapiyorum.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. bir IMAMIN toplum icindeki en onemli gorevi nedir....OLUYU YIKAYIP KEFENLIYIP GOMMEK...

ONU YAPIYORLAR.....NORMAL BU....BUNUN ICIN YETISTIRILIYORLAR.

OLUYU YIKAYIP GOMMEK ICIN.....gomecekler....

ilk on yilda....YIKADILAR.....

ikinci onyilda.....KEFENLEDILER....

ucuncu onyilda.....GOMECEKLER....

5. hirpolara.....

bu topige gelin....sizi ADAM EDEYIM.....bu heyvanliktan kurtulun.....

6. degerli kardeslerim....

muazzem abaci dinliyorum.....kafam kiyak otesi....yalnizim.

SENSIZ OLMADI.....

DEDIKCE GACI.....kalbim hoppuluyor.....

sensiz olmadi.......bununla KOR AGOP u yikmistim....yaslandim mamina cakayim....PARAM COK....OGULLARIM IKICI OLACAK.....BEN TOPRAK.....

adil degil lem......ben gencken bu param olmaliydi.

7. DOSTOVYESKI.....

TANRI VE BEN.....

dun ve bugun.....

bugun ve yarin......VAR MI....YOK MU.....

HAYAT NEDIR.....

SORU BU ASLINDA.....hayat nedir....niye geldik ki....niye gidiyoruz ki....

iste burada....

IMAM HATIPLILER YENIDEN ONEM KAZANIYOR.

8. mark twain

ik mamina cakayim iktin kadar....ye mamina cakayim yedigin kadar.....BUYUK AMRIKILI DUSUNUR YAZAR....

yapamadim.....cimriydim....ikmedim istedigim kadar....acidim....yemedim istegim kadarda....ISRAFTI bu....

vayyy mamina cakayim dedim sonunda.....

DOGRU YOKTUR....DOGRU YANSITILANDIR....ODA YALANDIR....by....TURK kuzu...

deyip.....

irahatladim.

Sayfa 270/270 İlkİlk ... 170220260268269270

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •