en buyuk spekulator benim.
en buyuk spekulator benim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ben olmazsam borsa ne cikar nede duser.....BENIM HERSEY.....
donun topigi bastan sona okuyun.....FECIII BI SOYGUN YAPTIM....HEPSI AN AN YAZILI.....
BENIM BU ALEMIN KRALI.....BENIM RACONU KESEN BU ALEMDE.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BIRAZDAN....
cebini bosalttigim bir HIRPO gelir.....ya mal pazarlamaci....yada araci kurum elemani....HASSTIR KAYBETTIN DER....
TOPIK UC AY OLMADI....iki aylik....tumu SOYUYORUM....
BOYLE IPNE BUNLAR.
NIYE BUNLARI YAZIYORSUN KUZU.....
AYNA TUTUYORUM HIRPOLARA....belki bir veya ikisini heyvan olmak yerine ADAM OLMAYI sectiririrm diye.....
INSANLARI EGITMEK.....BILIM ADAMININ GOREVI....ben bir bilim adamiyim....toplumun motoruyum...ONU DEGISTIRMEK EGITMEK GOREVIMDIR.
SEVGILI SOUL.....
ulen tum yazilarini silmis kacmissin.....feyza ve feza....disindaki herseyi silmis tuymussun.....ben seni HIRPO sinifina komadim ki....neden bu gariban sarhos adami birakip kactin......
HEDEF FEYZA-1.....TOPIGIM....
1 DOLARDAN ENDEKSTEN......borsanin aradaki tepesi olan 3 dolar endeksi ifade ediyordu....
HEDEF FEYZA-2 TOPIGIM....
DUSECEGIMIZ 2 DOLAR ENDEKSTEN......cikacagimiz.....5 dolar endeksi ifade ediyor.....
bende saniyordum ki....bu forumda borsacilar var....borsaci terimlerimden anliyorlar....BU FORUMDA BORSACI YOK YAW.....LAGALUGA VAR.....bunu sayende anladim.....HEDEF FEZA ne....HEDEF FEYZA ne bilmiyolar....borsaci yok burada.....
kim var....
SOYULMUS GARIBANLAR.....
ISTE BU YUZDEN.....GUNEYSU cagirdi.
onemli not....bu SOUL kardesim altin uye....9000 kusur gonderisi var....VE BORSACI TERIMLERINI BILMIYOR.....bu kadar borsa disi bu forumdakiler.
ADAMA BAK YAW.....uc gonderisi vardi....ucunude silmis kacmis.....acaba beni doldurusa mi getirdi....kovulayim diye....BU COK TEHLIKELI.
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 04:14.
VAYYY MAMINA CAKAYIM......KORKUNC BIR CEHALETE.....
MAL PAZARLAMACILAR....VE ARACI KURUM ELEMANI SOYGUNCULARLA DOLU.....BIRYERE GELMISIM....
yuce rebbim bana guc ver....BU IPNELERDEN BU FORUMU KURTARAYIM.....
zavalli gariban halkim.
heee beni kovarlar....ikime kovsunlar tassagima kovmasinlar....BEN GERCEGI SOYLERIM....BEN KUZUYUM.
Yer İmleri