Originally Posted by
Galatasaray
sayın bardakçı söylemlerinize katılamıyorum yanlış bilgi ben acemşah hoca sayesinde yorum yaptığı hisselerden iyi kazandım
aldığım hisseler asuzu carefoorsa, ve yataş yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin (hocama sevgiler)
kalın sağlıcakla
Teşekkürler, ama
Şimdi sizi de benim eleman, iş birlikçim sanırlar...
Son 15 yılda en çok kazandıran hisselerin mutlaka bir iki tanesi bizim portföyümüzde oldu.
En son işte 8 liradan alıp çok sabır gösterdiğimiz Adel kalemcilik destan yazdı..
Nugyodan otokara afyon cimentoda Maalta..
Vs vs.
Portföyümde - maliyetli Adel bulunduruyoruz.
Vatandaş bizi bütün gün ekran başında 10 tane monitör .. onu al bunu sat tahta oraya al buraya süren biri olarak görüyor..
Gercekte sadece çok iyi araştırmakta başka bir varyetemiz yoktur.
Al sat yapmayız, sadece sebat ve sabır ile bekleriz.
Evet Tınaztepe sağlık holding portföyümün hissesi maliyetim de 15 TL...
Yakında yine bölünecek ve az yakında İzmir'in en büyük sağlık tesisini acacak ve bu mülklerden kirada elde edecek, sağlık turzmi yatırımları olacak, norvec devlet yatırım fonu da ortaklar arasında durmadan Tınaztepe alıyor... Bize bırakmayacak bu gidişle...
Pınar Süte gelince
Aldım, bölünme sonrası 8.50 asagısında her jademeden aldım..
Neden aldım?
Cok basit...; 2015 yılında muadil emsal içim süt 1.2 milyar euroya satıldı yabancılara..
Pınar sütünde 70 milyon dolarda olmasını büyük zenginlik altın tepside sunulan vilların anahtarı olarak gördüm.
Ve Anahtarları aldım koydum cebe...
Yıl 2025 dolarında enflasyonu hesaba kattığımızda
Pınar süt 2 milyar dolar olması gerekiyor..
Borsa bu fiyatı verir mi vermez mi bilemem.. yada bir Arap gelir verir...
Hisseyi düşürürler 15 e ...20 ye cıkarırlar 60 a 70... Umrumda değil...
Kim ki 2 milyar dolar üzerinden para sayar benden alır.
Bu kadar basit.
Al sat zaman kaybıdır, debelenmek boşuna,
Debelendikçe de kaybedersiniz..
Artık emekliye para verilmiyor , genclerğn mutlaka Amerika'da olduğu gibi yıllarca fiyatına bakmadan hisse biriktirmesi gerekiyor.
Pınar sütte bu degerlerde ideal bir emeklilşk yatırımı villa anahtarları barındıran...
Kimseyi zengin etme, borsada cok kazandırma gibi bir misyonum yok, vizyonsuzum bu konularda, sosyal medya hesabımda kilitli.. binlerce takipçim yok, olmasını da istemiyorum zaten, hisseleri para ile adam etmiyoruz..
Hisseler adam olacak cocuk olduğu için gidiyor.. bizde bir sihir yok.
Birde ne zaman mevzusu var?
Adelde mesela 8 lira iken yazdıgım 372 rakamı ilgi cekmiş yine alay küfür bini bin para...
Sağdaki soldaki hisseler benim Adele tur bindiriyordu... Her gün gelip alay küfür yazıları,
Sonra 5. Yıl sonunda 827 TL görüldü..
372 yi az demişim.
Sonuç olarak eşyanın tabiatı kuramı gereği her seyin bir olur degeri vardır...eninde sonunda o degeri bulur, anahtar villarına kavuşur.
Alın satın ... Hisse cıkarsa 70 e ve düşerse 60 a küfür etmeyin.
Borsa artık al sat yeri değil..zaman su gibi akıp gider, 3- 5 yıl cok cabuk gecer ama altın tepside sunulan bu anahtarı almak veya almamak işte tüm mesele bu.
Rakamlar şeytandır, takaslar mini etek gibidir merak edileni göstermez.
Eşyanın tabiatına bakın derim sadece ve emeklilikleriniz için ilerisi için bugünden kenara bir şeyler koymalısınız.
Bol kazançlar diliyorum...!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri