Sayfa 58/58 İlkİlk ... 848565758
Arama sonucu : 462 madde; 457 - 462 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1.  Alıntı Originally Posted by Galatasaray Yazıyı Oku
    sayın bardakçı söylemlerinize katılamıyorum yanlış bilgi ben acemşah hoca sayesinde yorum yaptığı hisselerden iyi kazandım

aldığım hisseler asuzu carefoorsa, ve yataş yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin (hocama sevgiler)

kalın sağlıcakla
    Teşekkürler, ama
    Şimdi sizi de benim eleman, iş birlikçim sanırlar...��
    Son 15 yılda en çok kazandıran hisselerin mutlaka bir iki tanesi bizim portföyümüzde oldu.
    En son işte 8 liradan alıp çok sabır gösterdiğimiz Adel kalemcilik destan yazdı..
    Nugyodan otokara afyon cimentoda Maalta..
    Vs vs.
    Portföyümde - maliyetli Adel bulunduruyoruz.
    Vatandaş bizi bütün gün ekran başında 10 tane monitör .. onu al bunu sat tahta oraya al buraya süren biri olarak görüyor..
    Gercekte sadece çok iyi araştırmakta başka bir varyetemiz yoktur.
    Al sat yapmayız, sadece sebat ve sabır ile bekleriz.
    Evet Tınaztepe sağlık holding portföyümün hissesi maliyetim de 15 TL...
    Yakında yine bölünecek ve az yakında İzmir'in en büyük sağlık tesisini acacak ve bu mülklerden kirada elde edecek, sağlık turzmi yatırımları olacak, norvec devlet yatırım fonu da ortaklar arasında durmadan Tınaztepe alıyor... Bize bırakmayacak bu gidişle...
    Pınar Süte gelince
    Aldım, bölünme sonrası 8.50 asagısında her jademeden aldım..
    Neden aldım?
    Cok basit...; 2015 yılında muadil emsal içim süt 1.2 milyar euroya satıldı yabancılara..
    Pınar sütünde 70 milyon dolarda olmasını büyük zenginlik altın tepside sunulan vilların anahtarı olarak gördüm.
    Ve Anahtarları aldım koydum cebe...
    Yıl 2025 dolarında enflasyonu hesaba kattığımızda
    Pınar süt 2 milyar dolar olması gerekiyor..
    Borsa bu fiyatı verir mi vermez mi bilemem.. yada bir Arap gelir verir...
    Hisseyi düşürürler 15 e ...20 ye cıkarırlar 60 a 70... Umrumda değil...
    Kim ki 2 milyar dolar üzerinden para sayar benden alır.
    Bu kadar basit.
    Al sat zaman kaybıdır, debelenmek boşuna,
    Debelendikçe de kaybedersiniz..
    Artık emekliye para verilmiyor , genclerğn mutlaka Amerika'da olduğu gibi yıllarca fiyatına bakmadan hisse biriktirmesi gerekiyor.
    Pınar sütte bu degerlerde ideal bir emeklilşk yatırımı villa anahtarları barındıran...
    Kimseyi zengin etme, borsada cok kazandırma gibi bir misyonum yok, vizyonsuzum bu konularda, sosyal medya hesabımda kilitli.. binlerce takipçim yok, olmasını da istemiyorum zaten, hisseleri para ile adam etmiyoruz..
    Hisseler adam olacak cocuk olduğu için gidiyor.. bizde bir sihir yok.
    Birde ne zaman mevzusu var?
    Adelde mesela 8 lira iken yazdıgım 372 rakamı ilgi cekmiş yine alay küfür bini bin para...
    Sağdaki soldaki hisseler benim Adele tur bindiriyordu... Her gün gelip alay küfür yazıları,
    Sonra 5. Yıl sonunda 827 TL görüldü..
    372 yi az demişim.
    Sonuç olarak eşyanın tabiatı kuramı gereği her seyin bir olur degeri vardır...eninde sonunda o degeri bulur, anahtar villarına kavuşur.
    Alın satın ... Hisse cıkarsa 70 e ve düşerse 60 a küfür etmeyin.
    Borsa artık al sat yeri değil..zaman su gibi akıp gider, 3- 5 yıl cok cabuk gecer ama altın tepside sunulan bu anahtarı almak veya almamak işte tüm mesele bu.
    Rakamlar şeytandır, takaslar mini etek gibidir merak edileni göstermez.
    Eşyanın tabiatına bakın derim sadece ve emeklilikleriniz için ilerisi için bugünden kenara bir şeyler koymalısınız.

Bol kazançlar diliyorum...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Sn.Acemşah,

Bence takmayın bunlara.

Yıllar önce POLTK 14 TL.lerdeydi, bu hisse 45 olur dediğimde, linç edildim di.

POLTK bugün 6.170 TL.

Bu foruma gelen kişilerde hafıza yoktur, kimin yazdığına bakmaz, o gün psikolojisi nasılda, hissesi %2 düştüyse verir sopayı.

Daha bugünlerde LİDFA topiğinde bir dingil var, her hafta saydırıyor, takılmayın bunlara.

Hayat kısa.

3. Sn. Tınaz takıldığım ettiğim yok, işte bazen olayları bilen arkadaşlar Sn Galatasaray gibi yazıyor dayamayıp sonra onada basıyorlar küfrü.
    Bugün yazdığım şeylerin aynısını asuzuda da yazdım Adelde de yazdım Tınaztepe de yazdım ..
    Hep aynı, yıllarca ekonomi oku para tarihi ve politikası hakkında master yap.. bunların bir önemi
    Maalesef olmuyor.
    Halkımız işte deyip gecemiyorum da...
    Oysa halkımız olmayan çiftlik banka 1 milyar dolar para kaptırır..
    Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri fabrikaları çiftlikleri olan pınar süte 2 milyar doları çok görür..
    70 milyon dolarda bile hisse mi pazarlıyorsun der ..üstelik pınar sütün içinde azda olsa banka hissesi hakları varken...?
    Her yer böyle işte...
    Neylersin.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4. Acemşah en son bir gün bir yerde seni eleştirdim beni şikayet ettiriyordun yıllar geçti şikayet yok. bak sen çok hikaye birisin yıllardır seni bu topiclerden bilirim cidden iyi niyetli biri değilsin. PNSUT ucuz mu ucuz çok doğru ama bu senin haklı çıkacağın manasına gelmez. Göle maya çalmak gibi. Bu yazıyı da hisseyi kötülemek için yazmıyorum.

Neden yazarsın burada biliyormusun sen ; malı almışssındır limite gelmişsindir tahtayı kaldırmaya karşındakilere gücün yetmez yancı gerekir ancak o zaman yazarsın. Madem bu kadar iyi borsacısın bu şirket bu kadar ucuz ortalama 10 liradan 20 mln lot alabilen burada fiyatı istediği yere taşır kaç para 200 mln tl = 5,5 mln dolar. Bul bu parayı senin için lafı olmaması lazım tahtayı istediğin yere taşırsın burada reklam yazılarına gerek yok. Hemde parsayı kendin götürmüş olursun. Ha bu yetmez dersen sen bu işleri bilirsin takasta ne yatırım fonu ne besler var bir iki bağlantıda o taraflardan kurarsın onlarla beraber hiç zorlanmazsın. O kadar değerli hissenin takasında yatırım fonları ve beslerin olmaması da bir o kadar ilginç.

Sen bu topiclerde herhangi bir şey yazıyorsan bunu kesinlikle yatırımcı için yapmazsın sadece ve sadece kendin için yazarsın bu çok net. Bilmeyenlerde varsa öğrensin.

https://www.istegundem.com/haber/koc...a-satti/245222

Niye 2015 içim örneği daha yakın örnek var.....
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 15:16.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. ya adam ekonomi ihtisası yapmış yazdıklarınla komik duruma düşme......hadi adamı en zayıf noktasından vursan anlarımda gitmiş sek süt içim süt kıyaslamasıyla mağlup etmeye çalışmış.......

ademoğlu çiğ süt emmiş derler ya......insan bu kadar kazandıktan sonra bi teşekkür eder nankörlük etmez.......uzun yıllar takip ediyormuşsun ya........

ha bunca yıl sadece izlemişsen izlemeye devam et o zaman......bu kine öfkeye gerek yok....çünkü sen sadece izleyicisin o kadar......

6. Sayın huzur evet hisseye hakimsin güzel bilgiler veriyorsun veriyorlarda ama bu hisse adam olmaz çünki sahipleri çok şerefli insanlar bak gör bidahaki bilançoya zararda açıklar iki gün evvelki kap gördün evet çıkar belki on kat da gider ama bu on kat giderse BIST teki diğer hisseler yirmi kat gider bu hisse herzaman geride kalır yani birşey kazandırmaz hep enflasyona yenik düşürür inan boşuna zaman kaybı

Sayfa 58/58 İlkİlk ... 848565758

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •