Originally Posted by
canlı
Herkes aldığı mal ve hizmete ödediği oranı baz alarak kendi mal ve hizmetini fiyatlandırıyor. Kiracı evi boşalttığında posta kutusunun anahtarını bırakmamış. Ben de üzerinde durmadım. yeni kiracı '' anahtar varsa verin yoksa çilingire yenileterek faturayı size göndereyim '' dedi. Çilingir kaç para istiyor dediğimde 500 servis 150 malzeme toplam 650 dedi.
Elime bir pense, tornavida aldım gittim eve. Pensenin sapını kutunun altından sokarak menteşeleri eğdim ve kapağı çıkardım. Nalburdan 35 liraya yeni kilit alarak taktım. Eğilen menteşeyi de bahçe demirinin üzerinde çekiçle düzelterek kapağı yerine taktım. Anahtarları da kiracıya teslim ettim.
Çilingirin dükkana eve 250 metre. Hiçbir gideri yok. 35 liralık kilidi 165 liraya iteleyecek. Gerçekten artık kantarın ayarı bozulmuş.
Aynı evin banyosuna aplik araştırırken bile aynı ürüne internet sitelerinde fahiş farklar vardı. Birinde 400 tl. olan aplik başkasında 1200 tl. Kıyıda köşede mahalle arasında kalan bir elektrikçide 350 tl. ye aynı apliği alarak taktım.
%99 müslüman olan ülkede.!!!
Ahlaksızlık %100 olmuş durumda.!!!
Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri