Sayfa 199/202 İlkİlk ... 99149189197198199200201 ... SonSon
Arama sonucu : 1616 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Yakup kardes nasilsiniz p.kartla aran nasil benim p.kartla aram yalniz 1000 adetle duse kalka yola devam diyorum tabi siyasi ortam duzelmeden ekmek yok gibi kuru fasulyeye devam sagligin ve kazancin daim olsun.ytd.
    Şükür iyiyim Cemal bey.
    Pkart beklemede,
    Zamanı geldiğinde aktif olurum.
    Dipten yüklü olarak alımlarımı tamamladım.
    Sıra tepeden satışta.
    Tahtacı tırmalıyor ama toplayamıyor.
    O nedenle süreç uzuyor.
    Tekniğe göre sonbahar gibi görünüyor.
    Kısmet ne ise o olur.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. Hisseyi neden bu kadar baskılıyorlar anlamıyorum yüzümüz gülmedi.. Biraz pkarttan umutlandım buda baskı yiyor..

3. Taklacı altını öyle bi pislettiki yetmedi yüzüne gözüne sürüyor beter ol amin

4. Bu hafta 80 TL üzerine atar diye beklentim var..

5.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Bu hafta 80 TL üzerine atar diye beklentim var..
    Inssallah reh.kazancin ve sagligin daim olsun ytd

6. Taklacı alışık olmadığımız hareketler yapıyor.
    Kalav izlemeyi bıraktı mı yoksa.

7. Cali arkasından takip edenler kaldimi acaba bir zamanlar burada kalav vardı iti bir dost iyi bir insandı onunla yakıştığını zaman 1000 adet p.kart al at yok say demişti o zamanlar 14 TL den almistim ve çöp sepetine attım bakmıyorum ne zaman zamanı gelirse oradan çıkarır gereğini yaparım kalavi bu topikte tanıdım gerçekten iyi bir yatırımcı benim borsaya tanışmam ayaklı borsanın kurulduğu yillara denk gelir borsada para kazanmak isteyen yatırımcı temeli ve geleceği olan hissede eninde sonunda kazançlı çıkar ben bu güne kadar bun gördüm bunu yaşadım.bu p.karta tanıdığım tanımadığım tüm yatırımcı dostlara beykozdan slm.ve sevgiler saglicakla kalin dostlar.birde T/A dosyada çok slm.lar .ytd....

8. Kalav ortak nedense yazmaz oldu.. Burada yazan çoğu kişinin işi gücü var yinede foruma katkı sunmaya çalışıyoruz...

Sayfa 199/202 İlkİlk ... 99149189197198199200201 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •