şirkette payım yok ama otomotiv sektörü globalde bu durumdayken ve kurların bu seyri ile bir süre çok fazla bir şey beklememek lazım. bu hali bile gayet iyi bence.
şirkette payım yok ama otomotiv sektörü globalde bu durumdayken ve kurların bu seyri ile bir süre çok fazla bir şey beklememek lazım. bu hali bile gayet iyi bence.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Değerli hatta çok değerli YKB ve üyelerinin geçen sene havadan aldıkları 35 milyon HUZUR HAKKInı geri iade etmelerini öneriyorum ve bekliyorum. Bu onurlu davranışı beklemiyorsam da yazmaış olayım..O huzur hakkında zerre payım var biliyorum helal etmiyorum hatta haram olsun...
Egeen yatırımcılarına helal olsun haklarını aradıkları için,ama yanlış zamanda yanlış gemide olmalarınında sıkıntıları azımsanmayacak kadarda küçük değil hani,inşallah işleriniz rast gider.
Yer İmleri