Sayfa 522/525 İlkİlk ... 22422472512520521522523524 ... SonSon
Arama sonucu : 4193 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    112
    şirkette payım yok ama otomotiv sektörü globalde bu durumdayken ve kurların bu seyri ile bir süre çok fazla bir şey beklememek lazım. bu hali bile gayet iyi bence.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,763
     Alıntı Originally Posted by styx Yazıyı Oku
    şirkette payım yok ama otomotiv sektörü globalde bu durumdayken ve kurların bu seyri ile bir süre çok fazla bir şey beklememek lazım. bu hali bile gayet iyi bence.
    El Fatiha yani!O zaman fabrikanın yerine konut inşaatına girsin.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,763
    Yibitas tamam dedi artık sermayesi düşüklerin kaçarı kalmamalı!Hepsinin de dikkat ettiyseniz kayıtlı sermaye 0!Ama neylersin kader !!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Değerli hatta çok değerli YKB ve üyelerinin geçen sene havadan aldıkları 35 milyon HUZUR HAKKInı geri iade etmelerini öneriyorum ve bekliyorum. Bu onurlu davranışı beklemiyorsam da yazmaış olayım..O huzur hakkında zerre payım var biliyorum helal etmiyorum hatta haram olsun...

5. Egeen yatırımcılarına helal olsun haklarını aradıkları için,ama yanlış zamanda yanlış gemide olmalarınında sıkıntıları azımsanmayacak kadarda küçük değil hani,inşallah işleriniz rast gider.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,763
     Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Egeen yatırımcılarına helal olsun haklarını aradıkları için,ama yanlış zamanda yanlış gemide olmalarınında sıkıntıları azımsanmayacak kadarda küçük değil hani,inşallah işleriniz rast gider.
    Ses ver hayırlı olsun yatırımların

7.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Değerli hatta çok değerli YKB ve üyelerinin geçen sene havadan aldıkları 35 milyon HUZUR HAKKInı geri iade etmelerini öneriyorum ve bekliyorum. Bu onurlu davranışı beklemiyorsam da yazmaış olayım..O huzur hakkında zerre payım var biliyorum helal etmiyorum hatta haram olsun...
    İlk çeyrek kar 30 milyon. Belkide utanıp iade etmişlerdir. Şimdi o 30 milyon kar ile bir de geri alım açıklasalar büyük takdir toplarlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,763
    Halımız bu para kaybından ölüyoruz!

Sayfa 522/525 İlkİlk ... 22422472512520521522523524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •