Sayfa 62/218 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 1740 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop LXV

1. Karaduman dayu gelmiş, daha top atılsa bugün düşmez bu bist alper dağılalım...
    Hamdım Piştim Yandım

2. bu üçkağıt oyunu olduktan sonra yatırımcıya ne gerek var..elinizdeki size inanan ne kadar yerli varsa yolda becerin yeter size..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. skıntı şurda..yerli tecavüze uğramaktan sıkıldı..bu kadar yeter dedi..dertleri bu..sıkılan yerliyi sisteme sokmak

4. Sosyal medya hustadlarından eregl parlatma çabaları var dikkat derim...

Bir kaç kişide gördüm bunu...Bir yerlerde tuşa basılmış herhalde...

Amerika açılana kadar biraz gezip geleyim...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. ucuz mal istiyorsan Suriye borsasına yatırım yap..çünkü sizin için sadece ucuzluk kritermiş..

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ucuz mal istiyorsan Suriye borsasına yatırım yap..çünkü sizin için sadece ucuzluk kritermiş..
    Borsa 5500 oldugunda demokrasi guven gelmis mi olacak. Bu ulkeye demokrasi ve guven gelmez. Essek borsasina gelirsek alici varsa kokune kadar satariz satici varsa kokune kadar aliriz. Araya gireni harcarlar.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hepsi tartışılır ama 3. 5. 6. ve sonuncunun yapacağı anayasadan medet umanın aklını s....m
    o listeye esas Binali eklenmeli, adam 20 yıl öğretmenlik yapmış eşinin mesleğini Türkçe olarak yazıya dökemiyor
    düşünün bu adam itü mühendislik mezunu ve de yüksek lisans yapmış, başbakanlığı, meclis başkanlığını ise saymıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hepsi tartışılır ama 3. 5. 6. ve sonuncunun yapacağı anayasadan medet umanın aklını s....m
    Hay ağzına sağlık.
    Sana bana faydası olsun diye değil zaten. Önemli olan şahsım ve avanesi.

Sayfa 62/218 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •