Sayfa 918/920 İlkİlk ... 418818868908916917918919920 SonSon
Arama sonucu : 7353 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bugün ve yarın 82.5 lar üstünde kalmalı ki, daha yukarıları denesin. Spek 3. defa buralardayız , bu kadar oyalanma yetmiştir artık.

2. hayret hala düşmedik...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çok çalkaladı bu aralar, yeterince mal adrese gelmişse kırar geçer, millet zirve geçilince damlar belki, şahsen bu fiyatlardan verecek malım yok, trade edenleri de takdir ediyorum, bol kazançlar size.
    Eggub da orta uzun vade için kendimce yeterli hisse bırakabilirim bawer hocam. Şu anda amiral gemi durumundaki orge bence bilançoya anlamsız bir tepki verdi aşağıya doğru, tıpkı daha önceleri defaten eggub da olduğu gibi. Onun için düştükçe ağırlığımı artırıyorum orge de inşallah yanılmam hayırlısı artık.

4. https://hizliresim.com/shf68by

Limanda son durum.

5.  Alıntı Originally Posted by matteo_didi Yazıyı Oku
    Nemport ta şu an 1 gemi varken, Eggub limanında 5 gemi var.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    hayret hala düşmedik...
    Evet tavan olmadığı halde düşmedi.
    Yarın gaplı açmasa bari.
    Bugünkü gibi olsun. Ya da yüzde 1-2 eksi açıp sonra 90 lara kadar yükseliş olsa mükemmel olurdu.

Twitterda bakıyorum da herkes EGGUB ün çıkacağını biliyormuş a.
    Vay be
    Bi tarihte bir grafik atmış kim varsa, dediğim gibi yükseldi modunda paylaşımlar

Ulan köftehorlaryükselecekleri bize niye söylemiyıorsunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,769
     Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Evet tavan olmadığı halde düşmedi.
    Yarın gaplı açmasa bari.
    Bugünkü gibi olsun. Ya da yüzde 1-2 eksi açıp sonra 90 lara kadar yükseliş olsa mükemmel olurdu.

Twitterda bakıyorum da herkes EGGUB ün çıkacağını biliyormuş a.
    Vay be
    Bi tarihte bir grafik atmış kim varsa, dediğim gibi yükseldi modunda paylaşımlar

Ulan köftehorlaryükselecekleri bize niye söylemiyıorsunuz
    26-05-2025, 20:42
    bu analistler kör mü bu kağıdı neden görmüyorlar?Endeksi iplemiyor liman uzatılmış elleçleme artmış şirket kardan zarara geçmiş

27-05-2025, 17:34
    81.52 tarihi zirvesi şimdiden hayırlı işler Egegubre!
    27-05-2025, 17:27
    Ne olmuş 81.45i yakmış Allah Allah
    Bir boynuz vurdu ama deviremedi, kırması için bir iki daha darbeli vuruş lazım.
    Zevk ile şevk ile bir daha Yallah der gibi
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Eggub da orta uzun vade için kendimce yeterli hisse bırakabilirim bawer hocam. Şu anda amiral gemi durumundaki orge bence bilançoya anlamsız bir tepki verdi aşağıya doğru, tıpkı daha önceleri defaten eggub da olduğu gibi. Onun için düştükçe ağırlığımı artırıyorum orge de inşallah yanılmam hayırlısı artık.
    İşinizi bilirsiniz hocam, boş hisselere girmezsiniz zaten, ben de bazen diğer hisselerimde arttırtma veya eksiltme yaparım ama Eggub stabil olarak tercih ediyorum, belki tatmin edici fiyatlara geldiğinde olabilir böyle bir durum, bol kazançlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 918/920 İlkİlk ... 418818868908916917918919920 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •