Seninle muhattap olayım mı dedim? Kendi zamanıma acıdım.
Seninle muhattap olayım mı dedim? Kendi zamanıma acıdım.
Değerli arkadaşlar Günaydın. Endeks aylardır düşüyor, hissemiz sanırım 11 dolardan itibaren düşüyor. Tahtayı yapan ben veya bu sayfada ki Ahmet veya Hasan değil. Her hissenin başına olumsuzluklar gelebilir. Ortalama 1998/1999 yılından beri borsadayım. Daha önceden de yazdım Medya Holding ve Golds hisselerinde battım. Ama gelip buralarda ağlamadım. İnancım gereği kısmet değilmiş / yaşayacaktım yaşadım deyip konuyu kapattım. Sadece bu hisse özelinde yazmıyorum, borsa sizin psikolojinizi- sağlığınızı bozuyorsa iyi düşünmenizi temenni ederim sadece..Kazansanız dahi hiç bir kazanç sağlığımızı geri getirmez. Diğer bir konuda ; işin resmi boyutu varken buralara yazmakla kimse sizi duymaz..Hasana - Ozanaa - Mehmete sataşmakla eline bir şey geçmez. Her hissenin genel müdürlüğü var yaz kardeşim dilekçeni gönderirler ve alırsın cevabını. Kimse borsa da zorla size hisse senedi aldır mıyor.. Burada bugün varım/ yarın yoğum. Bir insanın fikirlerine katılmayabilirsin ama saygı göstereceksin. Bunu da yapamıyorsan sorunu kendinde arayacaksın. NOT: Evet yazmayacağım bir daha şeklinde bir nesajım oldu.Paylaşımlarım birilerine dert oluyorsa Acil şifalar, birilerine faydam oluyorsa ne mutlu bana diyerek yazmaya karar verdim. YTD
https://www.dunya.com/ekonomi/halkba...-haberi-772328
Halkbank davası için ABD ile müzakere edilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ABD ile tarifelere yönelik bir müzakere süreci başlatacaklarını, görüşmelerde Halkbanka konusunun da çözüm hedefiyle ele alınacağını söyledi.
Değerli yatırımcılar ,yukarıda ki sözler Sn.ozannın ,ahmetin,mehmetin sözleri değil..Bu ülkenin cumhurbaşkanı yardımcısının sözleridir..
Düzelen ABD ilişkileri ortada,Trump 'ın Sayın Erdoğan a karşı tavrı ortada iken bu davanın artık sonlara geldiğini az çok herkes tahmin edebilir...10 yıldır evet düştük,ezildik,paramız pul oldu ama bu sefer tünelin ucunda bir ışık belirdi..Bence bu ışığa odaklanıp,forum da birbirimize laf atmak yerine foruma katkı sağlamaya çalışalım..
Sayın Tigler; gördüğümüz tüm haberleri iyi niyetimizle -küçük bir yatırımcı olarak paylaştık.Elimizden gelen budur.Arkadaş inanmıyorsan hissene inandığın hisseye gitmekte özgürsün,kimse kimseye zorlada aldırmıyor.Varsa hisseye dair sorunun Resmi makamlara müracaat edeceksin.Sağlığını bozuyorsa düşüneceksin her şeyi..Ama kimse senin boks torban değil ve herkese sataşarak negatif enerjini yüklemeyeceksin.Bu en yakınında ki sevdiklerin dahi olsa...
Sayın Tigler, size değer verdiğim için mesajı alıntıladım kusura bakmayın.Hisse adına ama doğru ama yanlış fikrimizi dahi yazamıyoruz...Haber atıyoruz sorun,1.kez Anayasa mahkemesi süreci ile 2.kez Anayasa mahkemesi sürecini karşılaştırın diyoruz sorun.Arkadaş sağlıklı bir iletişim nasıl kurulur?...YTD
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ABD ile tarifelere yönelik bir müzakere süreci başlatacaklarını, görüşmelerde Halkbanka konusunun da çözüm hedefiyle ele alınacağını söyledi.
KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/turkiye/abdba...ZkSZ8x3WBwprkQ
ALINTI:ABD barış görüşmeleri için İstanbulu işaret etti
ABD'den Rusya ve Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin ikinci turuna ilişkin yeni açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Önümüzdeki hafta İstanbul'da doğrudan görüşme ve müzakere yapacaklarını umuyoruz denildi.
YTD
Sn.Ozannn geçende dediğim gibi katkılarınız büyük..Sizin foruma odaklanmaya ,haberlere odaklanmaya devam etmeniz herkes için daha iyi olacaktır..İnşallah burada daha güzel haberler paylaşacağımız zamanlarda olacak inanıyorum..O günleri sabırla beklemeye devam edeceğiz..Hisseye güvenmeyen ,tünelin ucundaki ışığı görmeyen var ise tabi ki başka hisselerde yoluna devam edebilir..Herkesin kendi kararı saygı duyarız...En üst mercilerden gelen açıklamaları takip etmeye devam ...![]()
Teşekkür ederim Sayın Tigler,moral oluyorsun gerçekten -sağolasın. 4-5 yıldır bu hissedeyim,kamu hissesindeyiz ve hisseye dair engellerin ne olduğunu hepimiz görüyoruz.Bunu bilerek 4-5 yıl önce aldım ben.ALTINI ÇİZİYORUM BUNU BİLEREK...SORUMLULUK BENİM KESEMİNDİR.Ben hisseme İNANIYORUM.Herkese sağlıklı bir gün diliyorum.YTD
Yer İmleri