Sayfa 919/920 İlkİlk ... 419819869909917918919920 SonSon
Arama sonucu : 7354 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Eggub da orta uzun vade için kendimce yeterli hisse bırakabilirim bawer hocam. Şu anda amiral gemi durumundaki orge bence bilançoya anlamsız bir tepki verdi aşağıya doğru, tıpkı daha önceleri defaten eggub da olduğu gibi. Onun için düştükçe ağırlığımı artırıyorum orge de inşallah yanılmam hayırlısı artık.

ORGE güzel bir taahhüt şirketi.
    Benim de beğendiğim bir şirket. Önceden de kâr marjlarına göre değerleme yapıldığında çok ucuz kalırdı. Hatta bugünkünden de daha ucuz kalırdı. Son yıllarda iyi primlendi.
    Son dönem ise 3 aylık düşen bilanço performansı ile hızlı geri geldi ama bu bir fırsat da yaratabilir. Çünkü resimde yorumda bahsedildiği gibi ilk çeyrek performans düşüşü geçici bir durum.

ORGE olağan genel bilanço performansına bakarak benim değerlemem 12 milyar PD olmalı
    Ancak ORGE nin şöyle bir durumu var; maddi duran varlık kalemi zayıf.
    Taahhüt şirketi olduğu için sürekli alacağı yeni işlere bağlı bir durumu var bu nedenle de ederinden biraz iskontolu değerlendirilmesi doğal.
    Yanlış hatırlamıyorsam 2020 den önce 4-5 FK ile değerlendiği dönemler de vardı. Son yıllarda istikrarlı iyi bilançolarla daha iyi değerleme oranlarına ulaştı.
    Sonuç olarak yatırım yapılabilir bir şirket. Bir yeni iş haberi ile farklı şeyler de olabilir.

Ancak Eggub benim için şu an daha garanti yatırım yapılabilir bir şirket. Negatif bir gelişme olmadığı sürece 2 yıl kalırım. Yükselişlerde klasik yüzde 20-30 verip kâr alma dışında satış yapmam

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İşinizi bilirsiniz hocam, boş hisselere girmezsiniz zaten, ben de bazen diğer hisselerimde arttırtma veya eksiltme yaparım ama Eggub stabil olarak tercih ediyorum, belki tatmin edici fiyatlara geldiğinde olabilir böyle bir durum, bol kazançlar.
    Ege gübre parası bol, ana işi limancılık olan bir Holdingde olsa olması gereken fiyatı bu kesinlikle değil. Nasıl derseniz , AG demiyor mu Benim limanım en az Alsancak Limanı kadar değerli. Bir zamanlar İzmir Körfezinde en az 15 Konteynır gemisi demir atmış sıra beklerdi, şimdi yok. Nedeni hepsi Aliağa'da çünkü. Sasa'yı Erdemoğlu aldı uçurdu. Elbet bir gün bir gerçek limancı da buraya gelecek.

4.  Alıntı Originally Posted by matteo_didi Yazıyı Oku
    Ege gübre parası bol, ana işi limancılık olan bir Holdingde olsa olması gereken fiyatı bu kesinlikle değil. Nasıl derseniz , AG demiyor mu Benim limanım en az Alsancak Limanı kadar değerli. Bir zamanlar İzmir Körfezinde en az 15 Konteynır gemisi demir atmış sıra beklerdi, şimdi yok. Nedeni hepsi Aliağa'da çünkü. Sasa'yı Erdemoğlu aldı uçurdu. Elbet bir gün bir gerçek limancı da buraya gelecek.
    Ufaktan bunun farkına varmaya başladılar, bekleyip göreceğiz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Öyle bir işletmeye dönüştü ki Gübreyi ve Tank Çiftliği işini bıraktıktan sonra , tek masrafı Vinçlerin elektrik harcaması ve bakımı, ve işçilik giderleri , gelirler Dolar bazında giderler TL.

6.  Alıntı Originally Posted by matteo_didi Yazıyı Oku
    Öyle bir işletmeye dönüştü ki Gübreyi ve Tank Çiftliği işini bıraktıktan sonra , tek masrafı Vinçlerin elektrik harcaması ve bakımı, ve işçilik giderleri , gelirler Dolar bazında giderler TL.
    DUYDU SESİNİ SENİN BİRAZ HAREKET VERDİ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,773
    Gubrefabtan cikan egelimanina geliyor gibi
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    DUYDU SESİNİ SENİN BİRAZ HAREKET VERDİ...
    Dinler o beni, emeğimiz çok. Dirence kadar gider artık, önümüzdeki hafta görür bu hızla oraları inş.

Sayfa 919/920 İlkİlk ... 419819869909917918919920 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •