Sayfa 448/448 İlkİlk ... 348398438446447448
Arama sonucu : 3581 madde; 3,577 - 3,581 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku

Dolar bazlı logaritmik fiyat grafiği

Daha önce bakmıştım, şimdi tekrar baktım. Düşeni kırmış, bir süre belli bir yatay aralıkta hareket etmiş. Şimdi yatay dirençlerden birisini test ediyor. Kırıp kıramayacağını kestirebilen gelsin beri.

Teknik bazlı da temel bazlı da ucuz. Ama fiili dolaşım oranı çok yüksek, fiyat sermaye artırımlarından ötürü bayağı bir sulandırılmış ve biraz da sahipleri dolayısıyla manipülatif operasyonlara açık bir tahta olduğu için kurumsal alıcılar / fonlar girmekte tereddüt ediyordur. Epey bir süre bu seviyelerde kalma sebeplerinden bazıları bunlardır. Uzun süre boyunca tahtada bekleyenler için ciddi bir travma dönemi. Umarım bundan sonra beklediklerine değen bir hareket olur.

Yatırım tavisyesi içermez.

Kardeş madem yazdıkların yatırım tavsiyesi içermiyor ,niye iki saat uğraşıyorsunki ,bilgin sende kalsın .. Dolar grafiği çizmişsin düşen çizmişsin o bile yanlış ki , birşeyler biliyor gibi de tecrübe falan diyorsun , iki senedir okurum burayı bi kere görmedim seni ,kağıt çıkınca gelip böyle edebiyat parçalıyorsunuz ya bitiyorum...

Tipitiplere, gilitçilere, höstat geçinen çakmalara cevap yazmaya gerek yok.
    Hisse, alım fırsatı da satım fırsatı da veriyor.
    Serbest piyasa, özgür karar.
    Saygılar,,,
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

3. Vay be..zamanın da .. 20 krş almaya korkuyorduk almaya kalktım 22 krş zor sattım..mılyon lotlardı.. hey gıdı gunler..batar dıye korkuyorduk..borsa işte...

4.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Vay be..zamanın da .. 20 krş almaya korkuyorduk almaya kalktım 22 krş zor sattım..mılyon lotlardı.. hey gıdı gunler..batar dıye korkuyorduk..borsa işte...
    başka hisseyle karıştırıyor olabilirsiniz ya da fiyatı yanlış yazdınız!

Bulaşıcı toksik tipler türemeye başlamış yine..
    İsteyen üstüne alınabilir, lafım ortaya.
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

Sayfa 448/448 İlkİlk ... 348398438446447448

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •