Sayfa 112/137 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon
Arama sonucu : 1094 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop LXV

1. [QUOTE=nohut;7039614]ASELSAN dünyada piyasa değeri en yüksek 18. savunma sanayisi şirketi oldu

Türk savunma sanayisinin önde gelen firmalarından ASELSAN, dünyada piyasa değeri en yüksek 18. savunma sanayisi şirketi oldu.

AA muhabirinin Companies Market Cap sitesinden derlediği bilgilere göre, halka açık savunma sanayisi şirketleri listesinde, zirvede Amerika Birleşik Devletleri merkezli RTX şirketi yer alıyor.

Uçak motorları, siber güvenlik çözümleri ve insansız hava araçları gibi projeler üreten şirketin 180 milyar dolar piyasa değeri bulunuyor.

Listenin ikinci sırasında havacılık ve savunma alanında önemli çözümler sunan, yine ABD merkezli Honeywell şirketi yer alıyor. Siber güvenlik, havacılık ve uzay iletişim sistemleri gibi alanlarda çözümler üreten şirket, 144 milyar dolarlık piyasa değeriyle dikkati çekiyor.

Fransız menşeili Safran, listede 3. sırada yer alırken havacılık, savunma ve güvenlik alanlarında faaliyet gösteren şirketin 124 milyar dolar piyasa değeri mevcut.

4. sırada yer alan ABD merkezli Lockheed Martin ise başta F35 projesi olmak üzere birçok önemli projeyi yürütüyor. Şirket yaklaşık 110 milyar dolarlık piyasa değeri ile listede öne çıkan şirketlerden biri.

Listede Almanya merkezli Rheinmetall ise 96 milyar dolarla 5. sırada.

Listede ilk 10'da 6. sırada Birleşik Krallık merkezli BAE Systems, 7. sırada ABD merkezli General Dynamics, 8. sırada ABD merkezli Northrop Grumman, 9. sırada Fransa merkezli Thales ve 10. sırada ABD merkezli L3Harris Technologies yer alıyor.

- ASELSAN dünyada 18. sırada

Listede 18. sırada ise Türk savunma sanayisinin köklü şirketlerinden ASELSAN yer alıyor.

Yarım asırdır geliştirdiği ürünlerle Türk savunma sanayisinde kritik rol oynayan şirket, 15,18 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Kıbrıs Barış Harekatı sonrasında Türkiye aleyhine uygulanan ambargolara cevap vermek amacıyla kurulan şirket, o tarihten bu yana askeri telsiz sistemlerinden hava savunma sistemlerine, milli elektro-optik keşif ve hedefleme sisteminden elektronik harp sistemlerine kadar pek çok alanda hizmet sunuyor.

ASELSAN, 2025 yılında BIST 100 endeksinde en yüksek piyasa değerine ulaşırken, şirketin ihracat rakamları da artmaya devam ediyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı[/QUOTE]

bademler bayağı sıkıştı demekki aselsn güncellemesi yapan yapana piyasada .
    bu arkadaşlar aylık bara bir baksın bir daha biraz daha aşağılara gelmeli
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Aselsi pazarlıyorlar sindoma abi ne sıkışması yahu güldürme adamı allasen, sende biliyorsun ki bademler satınca düşer, bademler alınca yükselir. Bu piyasa bademlerin elinde hep demezmisin, ayrıca d83 de büüüle der.
    Bademler asla sıkışmaz
    Bademler üter
    Bademler kıcındaki donu bile alır, annayaman
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aselsi pazarlıyorlar sindoma abi ne sıkışması yahu güldürme adamı allasen, sende biliyorsun ki bademler satınca düşer, bademler alınca yükselir. Bu piyasa bademlerin elinde hep demezmisin, ayrıca d83 de büüüle der.
    Bademler asla sıkışmaz
    Bademler üter
    Bademler kıcındaki donu bile alır, annayaman
    yazdığımı iyi oku
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yazdığımı iyi oku
    Alıntıladığın yazı karışmış o yüzden kim ne demiş anlayamadım kusura bakma, son cümle seninmiş
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şaka da olsa
    Yalan söylemek büyük günahlardan
    Dayucuğum bugün mübarek gün töbe istiğfar getir.
    Dayucum duyduğumuz bu. Hatta petoşu komple sana kitleyecekler pardon miras bırakacaklar diye duydum.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayucum duyduğumuz bu. Hatta petoşu komple sana kitleyecekler pardon miras bırakacaklar diye duydum.
    Dayucuğum bende kchol var
    Olmuyan bişiyi nasıl kitleyecekler, o benim ex aşkım
    Niye ısıtıp ısıtıp mertabi gibi petoş yazıp temcit pilavı gibi önüme getirip duruyonuz. Tamam zarar ettik nolmuş yani
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tarifeden dolayı mı bu tepkihayır teknik olarak dün görülen 2.33 bölgesi kanal dibi 70 günlük artı indikatörler diplere geldi makiana ile bu hareketleri yapması normal önümüzde bayram tatili var adam 4-5 gün risksiz mevduat veya ppf kalıp para almak varken neden burada olsun bu 5-6 günlük bu gitgeller olur 2.33 altı günlük kapanışlarda aşağıda yeni bant açılır 2.24-2.25 bölgesi.
    teknik olarak düşüncem değişiklik yok özelden soranlar kaç gündür aynı şeyleri yazıyorum DÜŞÜŞ
    bugun hacim zayıf yine ayarlarsa 2.28-2.29 bölgesinden haftalık kapanış beklentim seneryom çalışırsa bazı tahtalarda saatliklerde formasyon var bakalım KISMET
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    MÜSİAD Başkanı Burhan Özdemir: (İmamoğlu'nun tutuklanması)

"Ekonomiye hıçkırık ya da öksürük kadar etkisi oldu."
    Ne içiyorlarsa banada yahu pudra şekeri olmasında.

Yahu o kadar hastasınızki öksürünce ağort damarınız patlamış yahu

Niye bu kadar kıpraştınız o zaman.

Nasıl bir kafa ki olanı olmadı gibi yaşatmak.YTd.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 112/137 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •