Sayfa 127/137 İlkİlk ... 2777117125126127128129 ... SonSon
Arama sonucu : 1094 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    3s
    SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP

•İki hafta önce Çin ciddi bir ekonomik tehlike altındaydı!

•Uyguladığım çok yüksek Gümrük Vergileri, Çin’in ABD pazarına – ki bizim pazarımız açık ara dünyanın en büyüğüdür – ihracat yapmasını neredeyse imkânsız hale getirdi.

•Çin’le olan ticareti âdeta aniden kestik ve bu onlar için yıkıcı oldu. Pek çok fabrika kapandı ve hafifçe söylemek gerekirse, “iç karışıklık†yaşandı.

•Ne olduğunu gördüm ve bu durumdan hoşlanmadım – bizim için değil, Çin için.

•Çok KISA SÜREDE Çin’le bir ANLAŞMA yaptım, çünkü işlerin onlar adına çok kötüye gideceğini düşündüm ve böyle bir şeyin olmasını istemedim.

•Bu anlaşma sayesinde her şey hızla istikrara kavuştu ve Çin tekrar normal işleyişine döndü. Herkes mutluydu! Bu iyi haber!!!

•Kötü haber ise – belki bazıları için şaşırtıcı değil – Çin bu ANLAŞMAYI TAMAMEN İHLAL ETTİ. İyi adam olduk da ne oldu?

bununla tokalaşan sonra parmaklarını kontrol etsin sallamasyon tanıdık geldi
    Onsa ne diyon sindoma abi bu bilgiler ışıkısında bu gidişe göre pek de çekilmedi geri

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    MSCI satışları bugün sondu.
    İlerleyen günlerde 75 senti aşağıya kırarsa ki güncel 84 sentte düştü (%-10 daha düşerse 75 sent olur).. .sonrasında gelecek haberleri beklemek gerekir...bu kadar hızlı düşüş hayra alamet değil.(bence)

YTD
    Abi sayende zarardan gıl payı yırttık, al deseydin tabanı da beklemezdim 34 den almıştım muhtemelen,bilanco okumanın faydaları, Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin
    Hisse almadan önce hep sana danışacağım
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi sayende zarardan gıl payı yırttık, al deseydin tabanı da beklemezdim 34 den almıştım muhtemelen,bilanco okumanın faydaları, Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin
    Hisse almadan önce hep sana danışacağım

Rica ederim...sen borsa da, özellikle VİOP ta FORUM'un en iyilerindensin...
    Halka açılırsan,katılırım sizin mahallenin arasına.
    Allah senin de ne muradın varsa versin.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

4. Palacigim bir ara bugün ki kazandığımı dünkü kazandığımı alıyordu. Kapanışta dünkü kazandığımı geri aldım bugün ki kazandığımın da yarısını geri verdi günü artıda kapadım

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

TÜFE bazlı BİST endeksi .!!!
    !
    16.07.2024 - 10.12.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,201
    Bereketli bir ay oldu
    pay vadeliler uzlaşma ile kapandı, teminatları dönecek yeni aya hepimize bol şanslar,

Petkoş'u öneren @Bozkurt'a selamlar ne güzel hisse bu
    arada bazı aylarda bana zarar yazsa da,
    bu ay 1 yıllığı tek seferde peşin verdi.

Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Bereketli bir ay oldu
    pay vadeliler uzlaşma ile kapandı, teminatları dönecek yeni aya hepimize bol şanslar,

Petkoş'u öneren @Bozkurt'a selamlar ne güzel hisse bu
    arada bazı aylarda bana zarar yazsa da,
    bu ay 1 yıllığı tek seferde peşin verdi.

Bereket versin Bear_Bull abi
    ama tam senin dişine göre 1 tahta buldum, tam tradeci için değil mi
    Yarın bir gün sende benim mahdum gibi yaw bu hisse hiç yükselmiyor deme bana
    Benim mahdum üüyle diyince,
    La olm iyiya işte yükselmediği, her ay aynı paraynan daha çok lot alıyon diyorum, veriyon gazı
    1 yıldır harclıklarıynan gıdım gıdım topluyu
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bear abim bereketini gör. Pisyedili alır götürürse sizin oraya gelmek isterim. Biraz da bebek avutur gibi beni avutun. Bez belek uğraşırsınız biraz.

Sayfa 127/137 İlkİlk ... 2777117125126127128129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •