selam arkadaşlar fırsat bulmuşken bir uğrayayım dedim trye çinliler akın etti bu da diğer oyuncular için belirsizlik yaratıyor binek de zaten durum malum bu adamalr ticariye girerse işte o zaman .... tuttuk DEMEKTİR....bence bir diğer olumsuz durum ford yatırım yaptı ama yatırımlar henüz karlılığa yansımış değil ben analiz ettiğimde yapılan yatırılmaların karlılığı henüz arttırdığını göremiyorum, belki tam ağacın meyvesini yiyecekken çinlilerde ağaç dikiyor onandandır bilemiyorum belki sektördeki belirsizliktir...Yatrımların akrlılığa etkisi umarım geçmişte olduğu gibi geç te olsa karlılığa yansır...bir diğer husus kur kurun bu kadar baskılanması ihracat odaklı şirketlere yaramaz, Euro nun güçlenmesi ab de işler iyi gidiyor diye değil trumpın doları zayıflatmak istemesi yüznden rekabet için
yukarda 1 kaç mesajı okuyabildim f/k bakarken prospektif bakmak gerekir yani eps kar tahmini yapıp ki burda analzici yeteneği önemli mevcut fiyatla ilişiklisini belirlemek yani fk ya ileriye dönük bakmak iyi ama zayıflığı tahmin gücnün belirsizliği yıllıklandırılmış bakmak daha ayakalrı eyre basan bir durum sektördeki durum bize has ddeğil ç.inliler abd yi avrupaayuı diz çöktürmek için ellerinden geleni yaptılar dieğr oyuncular çi,nin bu kadar hzılı ilerleyeceğii tahmin etmedikleri için cevap vermekte geciktiler avrupalılar amerikalılar çinlileri överken ağlamaklı övüyor bilemem anlatbiliyor muyum
neyse herkese selamlar
Son düzenleme : logologo; 31-05-2025 saat: 13:02.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri