Sayfa 641/643 İlkİlk ... 141541591631639640641642643 SonSon
Arama sonucu : 5139 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. selam arkadaşlar fırsat bulmuşken bir uğrayayım dedim trye çinliler akın etti bu da diğer oyuncular için belirsizlik yaratıyor binek de zaten durum malum bu adamalr ticariye girerse işte o zaman .... tuttuk DEMEKTİR....bence bir diğer olumsuz durum ford yatırım yaptı ama yatırımlar henüz karlılığa yansımış değil ben analiz ettiğimde yapılan yatırılmaların karlılığı henüz arttırdığını göremiyorum, belki tam ağacın meyvesini yiyecekken çinlilerde ağaç dikiyor onandandır bilemiyorum belki sektördeki belirsizliktir...Yatrımların akrlılığa etkisi umarım geçmişte olduğu gibi geç te olsa karlılığa yansır...bir diğer husus kur kurun bu kadar baskılanması ihracat odaklı şirketlere yaramaz, Euro nun güçlenmesi ab de işler iyi gidiyor diye değil trumpın doları zayıflatmak istemesi yüznden rekabet için
    yukarda 1 kaç mesajı okuyabildim f/k bakarken prospektif bakmak gerekir yani eps kar tahmini yapıp ki burda analzici yeteneği önemli mevcut fiyatla ilişiklisini belirlemek yani fk ya ileriye dönük bakmak iyi ama zayıflığı tahmin gücnün belirsizliği yıllıklandırılmış bakmak daha ayakalrı eyre basan bir durum sektördeki durum bize has ddeğil ç.inliler abd yi avrupaayuı diz çöktürmek için ellerinden geleni yaptılar dieğr oyuncular çi,nin bu kadar hzılı ilerleyeceğii tahmin etmedikleri için cevap vermekte geciktiler avrupalılar amerikalılar çinlileri överken ağlamaklı övüyor bilemem anlatbiliyor muyum

neyse herkese selamlar
    Son düzenleme : logologo; 31-05-2025 saat: 13:02.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. DOLAR BAZLI FİYAT İSTATİSTİKLERİ (01-05-2022 - 31.05.2025 Kapanış Fiyatlarına Göre)

EN SIK kapanış yaptığı fiyatlar (FİYAT DAĞILIM HİSTOGRAMI)

FİYAT İSTATİSTİKELRİ

FİYAT Z SCPORE -2 AŞIRI DÜŞÜŞ +2 AŞIRI YÜKSELİŞ
    ORTALAMA STANDART SAPMA

MEDYAN STANDART SAPMA

MEDYAN MODİFİYE STANDART SAPMA

HACİM Z SCORE -2 AŞIRI DÜŞÜK HACİM + 2 AŞIRI YÜKSEK HACİM
    Son düzenleme : logologo; 31-05-2025 saat: 13:10.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. belki yüzlerce denemem oldu ama dip tepe sinyalleri yakalamak için malasef sihirli formul yok, hissse bazlı modifikasyon yapsam bile ama dip sinyalleri yakalamak daha başarılı gibi tepeler içinse bu mümkün değil gibi mekanik yorumlama pek işe yaramıyor muhakkak göreceli insan yorumu gerek ama asla garanti değil krtierler için fikirlere açığım

dip ev zirve için kriter denemelerim kriterler

# Grup 1 şartları
    group1 = (
    (row['RSI'] < 40) and
    (row['StochRSI_K'] < 30) and
    (row['MACD_Hist'] < 0) and
    #(row['MACD_Hist'] > df['MACD_Hist'].iloc[i-1]) and
    (vol_recent > vol_past) and
    ((row['Close'] - row['BB_Lower']) / row['BB_Lower']) <= 0.02

)

# Grup 2 şartları
    group2 = (
    ((row['Close'] - row['BB_Lower']) / row['BB_Lower']) <= 0.02 and
    (obv_recent > obv_past) and
    (row['EMA20'] < row['EMA50']) and
    (row['-DI'] > row['+DI']) and
    (row['ADX'] < 20 or row['ADX'] > df['ADX'].iloc[i-1])

)
    if group1:
    dip.append(row['Low'] * 0.98)
    dip_type.append("Grup 1")
    elif group2:
    dip.append(row['Low'] * 0.98)
    dip_type.append("Grup 2")
    else:
    dip.append(None)
    dip_type.append(None)

if (
    (row['RSI'] > 60) and
    (row['StochRSI_K'] >= row['StochRSI_D']) and
    (row['StochRSI_K'] > 80) and
    (row['MACD_Hist'] > 0) and
    #(row['MACD_Hist'] < df['MACD_Hist'].iloc[i-1]) and
    ((row['Close'] - row['BB_Upper']) / row['BB_Upper']) >= -0.04 and

#(row['PSAR'] < row['High']) and

#(df['StochRSI_K'].iloc[i-1] < df['StochRSI_D'].iloc[i-1]) and (row['StochRSI_K'] > row['StochRSI_D']) and

(row['MACD'] > row['MACD_Signal']) and

(row['+DI'] > row['-DI']) and
    (row['ADX'] > 20)

):

zirve.append(row['High'] * 1.02)
    else:
    zirve.append(None)

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    eksik olma..iyiyim..
    yaralar iyileşiyor...ama sinir oturmaları biraz ağrı yapıyor..o da normalmiş..kulak altından boğaza kadar kestiler neticede..
    Geceleri erken uyu sayın gürsel.
    22 de yatağa gir. 23 ve 01 arası derin uykuda olmalı kişi.
    Yattığın oda ve cevresinde zerre ışık olmasın elektrikli alet olmasın ve perdelerin siyah karanlık perde olsun.
    Akşam 19 da yemek yemeyi kesmek iyidir.

Bol su içebilirsin geç de olsa.

Tavsiyemdir.
    Dr a danışarak tabi.
    Çünkü vücut bunları yaptığında onarım yapıyor.
    Sabahları da iman tahtası denilen kısma hafifçe vur.küçülen bezi aktive etmiş oluruz.O da bağışıklık sistemini yukarıya çıkartıyor.Vurus hafifçe olmalı.
    Çok geçmiş olsun tekrardan.

5. Türkiye de koç a ait şirketlerde çin ile rekabetten korkmuyorlar bunu biliyorum.
    Hedef pazarlardaki pazarın evriliş yönüne doğru hızlı karar almak için de bekliyorlar.
    Çin in beni korkutan sektörler ilgili tek şeyi var.
    Biz her şeyi kendi ülkemizde üretmeye devam edeceğiz gemilerle satarız derlerse maliyetlerini alçakta tutmaya devam ederler.
    Her yerde üretim yapar satarız derlerse rekabetleri zayıflar.
    Rekabette ölçek ve batarya işi önemli yeni ürünlerde.
    İlk etapta otosan özelinde düşünürsek batarya yatırımına hazırlar.hızlıca üretirler bataryayı ölçeği yakalarlarsa da çin e yaklaştırırlar.
    Abd tarafında büyük ortak ise çin in dünyanın en iyi batarya şirketi ile ortak iş yapma planı var.ihtiyaca göre para yakmayı bile göze alıyorlar.
    Gelelim çin in üretim kabiliyetine.Japonya ve g kore yi kullanarak çin i kuşatmaya çalışıyorlar.Tayvan ı vermedikleri sürece çin istediklerine ulaşamaz.
    Çin in dışına çıkınca da istediklerine erişemez.

Otosan özelinde de özsermayeye bakmak daha iyidir.Rakamlara bakarak mal alınır da bir yere kadar.Geleceği iyi tahmin etmek lazım.Para geleceği görenlerin kazandığı bşr şey.
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Geceleri erken uyu sayın gürsel.
    22 de yatağa gir. 23 ve 01 arası derin uykuda olmalı kişi.
    Yattığın oda ve cevresinde zerre ışık olmasın elektrikli alet olmasın ve perdelerin siyah karanlık perde olsun.
    Akşam 19 da yemek yemeyi kesmek iyidir.

Bol su içebilirsin geç de olsa.

Tavsiyemdir.
    Dr a danışarak tabi.
    Çünkü vücut bunları yaptığında onarım yapıyor.
    Sabahları da iman tahtası denilen kısma hafifçe vur.küçülen bezi aktive etmiş oluruz.O da bağışıklık sistemini yukarıya çıkartıyor.Vurus hafifçe olmalı.
    Çok geçmiş olsun tekrardan.
    eyvallah kardeşim..pelin otu ve demir takviyesi tümör için çok iyi dediler..pelin otu çok acı kıvamında demlemek lazım..demir için doktora danışıp hafta da en az 1 almak lazım...tümörleri yok ediyor.. hergün 1 bardak pelin otu -çay kıvamında- hafta da 1 de demir takviyesi..

7. logologo iyisin umarım,
    şimdi;
    RSI ı 8 e ayarlayın ilkönce
    akabinde içindeki hareketli ortalama sma olsun ve değeri 14.....o yeşil olan...
    RSI çizgisi yeşil i kestimi gir-yukarı kestimi- tabii
    aşağı kestimi çık...% 87 başarılıdır ki çok iyi bir oran..
    tüm zaman dilimleri..
    o 8 için yüzlerce
    o 14 için de yüzlerce backtest yapıldı..
    herkes denesin...
    değil mi Osman?

8.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    eyvallah kardeşim..pelin otu ve demir takviyesi tümör için çok iyi dediler..pelin otu çok acı kıvamında demlemek lazım..demir için doktora danışıp hafta da en az 1 almak lazım...tümörleri yok ediyor.. hergün 1 bardak pelin otu -çay kıvamında- hafta da 1 de demir takviyesi..
    Bu yazdıklarımı da sor abi doktora.
    Dışarıda birinden duymuştum.
    Vücut uyku ve yemek işinden yorulmazsa vücuttaki zararlıları yok etmeye başlıyor.
    Bir de maddi durumun vardır her yediğin organik olsun.Evdeki tüm tencereleri tavaları döküm tarzındakilerle değiştir.
    Rabbim şifa versin.
    Herkesten özür konu sağlık olunca tutamadım kendimi duyduğum bildiğimi aktarayım istedim.

Sayfa 641/643 İlkİlk ... 141541591631639640641642643 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •