Sayfa 285/289 İlkİlk ... 185235275283284285286287 ... SonSon
Arama sonucu : 2305 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

evet;
    9390'de yazılmıştı

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hadi üşenmeyeyim , onuda çizeyim

8500 'e çok yaklaşmadan son 1 kere bi 8'li rakam yakabilir

ondan sonra 9900 ün üzerine geçip 10100--10200 leri zorlayacaktır...

UNUTMAYIN bu hareket yalandır... sırtındaki şortçuyu dökmek için yapılacak hamledir.

çünkü: bist orta vade de 9900'i asla geçemez

en sağdaki sarı direk neyin nesi peki ?

umutlar iyice kırılır... herkes şorta inandırılır... işte o zaman o direk atılır...

onun zamanı bilinmez, PALA bilir onu... 4 ay sonrada olabilir, 1 sene sonrada
    9390---9777.... % 4

9900 geçilmedi

9000... % 8

yekünde % 12 verdi

FAZİRAN AYI analizimiz :

olası HAZİRAN ayı (ayu değil, bildiğimiz ay yani ) barı ;

önce 8666...

sonra 9400-9500 'ye bir tepük

''peki emmi.. indikatörlere bakılırsa, paldır küldür düşmemiz gerekmez mi ? ''

BİST'in % 50'sini elinde tutan İŞ ve AK YATIRIMISI....

AKEPE iktidarının değişmesini geçtim... değişmesi fikrinin akıllara gelmesine bile izin vermez

yatırım tavsiyesi diyeeldir
    % 4...% 8... % 12'de bundan yapacaz inşallah

yalnız 86xx'lere geldiğinde, tekrar detaylı bakacağım... savrulacak mı ? oradan dönecek mi ? bakacağız

takip edenleriniz hatırlıyor ise ; 9900 geçemez dediğimizde bana saldırılar olmuştu

sonuçta şimdilik ben haklı çıktım

bakın dostlar bu analizleri değerlendirdiğimizde ''borsada yükseliş olmaz... 9900'den 5000'e düşer '' diye birşeyler söylemiyoruz

yükseliş olur, mal alınır... amma gidip 9500'den mal alınmaz... (alırsan kötü maliyetin olur zararda beklersin )

alacaksan bak tahta biryere kaçmıyor... buyur % 10 aşağıdan 86xx'ten mal verecek, alacaksan buradan AL

deyoruz...

sen 9500'den alıp... geri 9500'e geldiğinde zararını ancak kurtarmış olurken,

ben 86xx'ten alıp 9500'den verdiğimde % 10 kar etmiş olacağım

birde ALLAH tarafındanmıdır nedir ? ağzımdan ne çıktıysa başıma gelir

UNUTMAYIN bu hareket yalandır... sırtındaki şortçuyu dökmek için yapılacak hamledir.
    hem dedim... hem kendim döküldüm

emmi bu senaryo İPTAL

bist AL yaktı...

ilave falan açılmaz... sen sıkıştığın için hareket edemezsin sanırım

ama ben long-flat dönemini başlattım
    o günü 2. seans 1114400'den şort açmıştım.. 1127500 'e gitti.. 1120000'den stop oldum

gönderide oluğu gibi yanıldık
    Son düzenleme : çıtak; 31-05-2025 saat: 17:55.

DAVETIYEM.....SUNNET DAVETIYEM.....

onumuzdeki temmuz da....SUNNET DUGUNUMUZ VAR.....

evladimi sunnet edip....ALTUN topluyacagim....

kirvesi.....GUNEYSU....papaz....dinsizden kirve olur mu kuzu demeyin....dini var...ORDOTOKS GIRISTIYAN...KAFIR YANI....

evladim.....once dinden cikip....MURTED oldu....katli vacipti yani....allem ettim gullem ettim....DIN ADAMLARINI IKNA ETTIM...ucurun kellesini murted in fetvasini erteledim....

beni.....aradi....BUBO ben geri musulman oldum didi....

cok sevindim....MAKARIOS guneysu.....uc gun yas tuttu....BABO giristiyanliktan cikti diye....

evladim BABO....yaslandi....KART YANI....

normal sunnetciler....ben bunu kesmem dediler.....yalvardim....lem ucundan eccik kirpacaksiniz....didim....

kabul itmediler....DINEN CAIZ DEGILDIR DEDILER....

nihayet birini ikna ettim.....

kabul etti....TEK SARTLA dedi....BALTA ILE KESERIM dedi....

mecburen kabul ettim.....yeterki MUSULMAN olsun yawrim dedim....

dugune geldiginizde BALTALI SUNNETCI gordunuz mu....KORKMAYIN deyude....detayli DAVETIYE yazdim.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. Gelirim düğüne emmi….

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

kabul etti....TEK SARTLA dedi....BALTA ILE KESERIM..
    Bunları bize güvenip te yazıyorsan, yapma.

Gelirse en ufak parçan kulağın kalır.

Saz arkadaşlarını da bitirir, demedi deme.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunları bize güvenip te yazıyorsan, yapma.

Gelirse en ufak parçan kulağın kalır.

Saz arkadaşlarını da bitirir, demedi deme.
    yaw doctor....SUNNETTEN hepimiz korktuk....urkutucu....

bunun ki KART....sunnetci BALTASIZ kesmem dedi.....tabiii yawrimin bundan hubari yok....ona....ucundak eccik dedim....

hepimiz eccik aldirdik yawrim dedim....yogsa cehenneme gidersin...cubbeli kesin gider dedi...KORKTUK TABIII...

kirvesi LAZ GUNEYSU.....elimizi hazir furacagiz....BALTA da var....kokunden kessin....GUNAH ISLIYEMEZ.....cennet kesin dedi....

sen ne dersin doktor.....KOKUNDEN MI....UCUNDAN ECCIK MI.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Gelirim düğüne emmi….
    usaglar....

SUNNET DUGUNUMUZE katilacaklar....ben gelirim desin...fikirlerinide yazsin....dugunle ilgili...nasil olsun...

misal....OGLUM BABO CAPKIN....kokunden kessek....GUNAHLARI AZALIR mi....komple hadim oldugu ucun....GRAF filan cizabilir mi...veya....hadimlar....daha kivraktir.....iyi GRAF yaparlar mi....

tabiii....KIRVESI....namuslu adam....capkinliklarina kiziyor....GUNAH DIYOR.....emme sizce bu dogru mu....adam PAPAZ...din adami.

BORSA NASILSA....kuzu nun dedigi 8200 e gocuyor....iktir edin BORSAYI....biz...beni okuyanlar....endeks 11 200 iken....BILIYORLARDI KI....BORSA 8200 E GOCECEK....kuzu ele demisti.....ve oluyor....BU ARADA....kuzu nun evladi...BABO yu sunnet edelim....aradan ciksin.

8. usaglar....

bu LAZ GUNEYSU gavur....bunun dedeleri....tranzondaki....AYASOFYA KILISESI....ve sumene manastirini insa ettiler....

benim dedelerim orta asyadan geldiler.....at ustunde,,,....bunlari mahvettik.....bunlardan herseyi ogrendik....cok cahildik....

bu LAZ GUNEYSU kurnaz....BIZANS BU GAVAT.....bana evladim BABO yu....yokettirebilir....

bizans oyunu bu....KIRVESI yaptim PAPAZI.....korkumdan....beni ve evladim BABO yu bundan koruyun....

bu cok zeki....

NIYE....KOKUNDEN KESELIM BALTAYLA....gunah isliyemez dedi.....ecebe...bu PAPAZ MAKARIOS....turk soyunu kurutmak mi istiyor....

aklim az....nede ossa....dedelerime yenildiler emme....sonra....mamimiza caktilar....bati medeniyeti deyip.....beni ve yawrim BABO yu uyarin siz....

misal.....deyinki....SUNNETTEN KAC....GIZLEN....BULAMAZLAR....

Sayfa 285/289 İlkİlk ... 185235275283284285286287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •