Sayfa 649/653 İlkİlk ... 149549599639647648649650651 ... SonSon
Arama sonucu : 5222 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Topiğimizin ana konusu olan zeytinyağına dönersek, Migrosta yengeniz zeytinyağı bakarken arkadaşın birisi Yudum yerine bunu al çok daha güzeldir diye çok ısrar etmiş, 199 gaymeden 5 tane aldık bakalım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Topiğimizin ana konusu olan zeytinyağını dönersek, Migrosta yengeniz zeytinyağı bakarken arkadaşın birisi Yudum yerine bu al çok daha güzeldir diye çok ısrar etmiş 199 gaymeden 5 tane aldık bakalım.
    Zenginlige bak.
    Denemek icin 5 litre almis kral.

Not: Ayni ben . Ben bir de sagima soluma suruyorum.
    [emoji23]

biftek yemek istiyorsanız eğer yalnızca bir kilogramı için 1000 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...kobe-41543465#

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

En pahalı balık hangisi?

Tokyo balık pazarında açık artırmaya çıkarılan orkinoz dünyanın en pahalıya satılan balığı oldu. Ağırlığı 269 kg çeken orkinoz (mavi yüzgeçli ton) yaklaşık 750 bin dolara alıcı buldu. Japonya'nın kuzeyinde yakalanan orkinozu suşi lokantaları işleten bir Japon satın aldı.5 Oca 2012

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Zenginlige bak.
    Denemek icin 5 litre almis kral.

Not: Ayni ben . Ben bir de sagima soluma suruyorum.
    [emoji23]
    Ben zeytinyağı defterini kapadım. Bir iki sene almam. Bizim ki yemeğe salataya gidiyor oramiza buramiza sürecek kadar fazla almadık.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Topiğimizin ana konusu olan zeytinyağına dönersek, Migrosta yengeniz zeytinyağı bakarken arkadaşın birisi Yudum yerine bunu al çok daha güzeldir diye çok ısrar etmiş, 199 gaymeden 5 tane aldık bakalım.
    Başkanım baya hesaplı bu. 1500 den başlıyor 2700 TL ye kadar gidiyor 5 lt. Yenge bu işi biliyor

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    En pahalı balık hangisi?

Tokyo balık pazarında açık artırmaya çıkarılan orkinoz dünyanın en pahalıya satılan balığı oldu. Ağırlığı 269 kg çeken orkinoz (mavi yüzgeçli ton) yaklaşık 750 bin dolara alıcı buldu. Japonya'nın kuzeyinde yakalanan orkinozu suşi lokantaları işleten bir Japon satın aldı.5 Oca 2012

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kilosu 3,000 USD’ye balık mı olur yaw!

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım baya hesaplı bu. 1500 den başlıyor 2700 TL ye kadar gidiyor 5 lt. Yenge bu işi biliyor
    isterse bilmesin, reha gaya bu. tekmenin onunde oynatir alimallah.

Sayfa 649/653 İlkİlk ... 149549599639647648649650651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •