Sayfa 136/194 ÝlkÝlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon
Arama sonucu : 1548 madde; 1,081 - 1,088 arasý.

Konu: Viop LXV

1. Iyiki olum var kotuluk anca oyle yok oluyor

Gesendet von meinem SM-S938B mit Tapatalk

2.  Alýntý Originally Posted by iþçi74 Yazýyý Oku
    Büyük geçmiþ olsun, o iþler çok tehlikeli iþler,
    Resmi yapman,sonradan baþ aðrýsý yapmaz,
    Madem cefasýný çekiyon, býrakma, zam yap kendine, sefasýnj sür biraz salih abi.
    Ýþçi abi ben de herkes ile ayný parayý ödüyorum. Bir lira bile menfaatim yok. Zararý var faydasý yok. Site için yapacaklarý yapalým býrakýrým. Ha eski yöneticiye býraksak o masraflardan her ay bir emekli maaþý çýkarýr insaflý olursa tabi.

3.  Alýntý Originally Posted by Denizdenizli61 Yazýyý Oku
    Maþallah bazý gazetecilerin içgüdüleri iyi,hep biliyorlar.
    Ýddia oynasalar paralarý katlayacaklar.

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber canlý yayýnýnda Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi’ne (ÝBB) yönelik operasyonlara dair bir 'öngörü'de bulunarak, "Bana göre ÝSPARK'a da bir operasyon olur. Operasyon yapýlmayan bir tek ÝSPARK kaldý. ÝSPARK dýþýnda baþka iþtirake olacaðýný düþünmüyorum" demiþti. Ankara Büyükþehir Belediye Baþkaný Mansur Yavaþ, Cem Küçük'ün ÝBB operasyonlarýna yönelik sözlerine tepki
    Ben artýk seçimin normal ya da RTE nin yenilgiyi kabul edeceðini düþünmüyorum. Tek kabul edeceði sonuç RTE kazanýnda olur. Ya atý alan Üsküdarý geçer. Ya da Suriye ye de ilave sandýk koyarýz.

4.  Alýntý Originally Posted by Denizdenizli61 Yazýyý Oku
    Maþallah bazý gazetecilerin içgüdüleri iyi,hep biliyorlar.
    Ýddia oynasalar paralarý katlayacaklar.

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber canlý yayýnýnda Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi’ne (ÝBB) yönelik operasyonlara dair bir 'öngörü'de bulunarak, "Bana göre ÝSPARK'a da bir operasyon olur. Operasyon yapýlmayan bir tek ÝSPARK kaldý. ÝSPARK dýþýnda baþka iþtirake olacaðýný düþünmüyorum" demiþti. Ankara Büyükþehir Belediye Baþkaný Mansur Yavaþ, Cem Küçük'ün ÝBB operasyonlarýna yönelik sözlerine tepki
    Aslýnda tüm dünya da ahlak yasasý çýkmalý, çýkarý için her deðerini satanlar insan içine çýkamamalý.!
    "Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."

Alýntý Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazýyý Oku
    Aslýnda tüm dünya da ahlak yasasý çýkmalý, çýkarý için her deðerini satanlar insan içine çýkamamalý.!
    aþþaaaadakilerdenhanngisi sadece insana özgü bir özelliktir.

a- içinde periyodik cetvelden farklý bilinmeyen bir element olmasý. ( bu dünyaya ait olmayan )
    b- uyumak
    c- yemek/içmek
    d- öksürmek
    e- hastalanmak
    f- yellenmek
    g- hapþurmak
    ð- aklý olmasý
    h- dnasý normal canlý türlerinden farklý olmasý ( sýralama anlamýnda deðil )
    j- esnemek
    k- konuþmak
    l- düzensiz yapýdan düzenli yapýya ulaþmasý( zamanla)
    þ- cennneten zembille inmesi

OOOHHHHHHHHHHHH

Alýntý Originally Posted by Marluk Yazýyý Oku
    Iyiki olum var kotuluk anca oyle yok oluyor

Gesendet von meinem SM-S938B mit Tapatalk
    https://www.youtube.com/shorts/6XNRnUjfQJs

yapýlan kötülüðün karþýlýðýný öte tarafa býrakmak aptallýktýr. - by emlaküs.

7. Hep 2 dolarda borsa Ýstanbul’a dönerim demiþtim. Fakat bugünkü olanlardan sonra bu kararýmý geri çekip borsa Ýstanbul’u tamamen yatýrým hedeflerimden çýkarýyorum. Ben korktum artýk. Çok daha kötüleri olacaktýr. Hukuk devleti fiilen bitmiþtir.

8.  Alýntý Originally Posted by akcay Yazýyý Oku
    Hep 2 dolarda borsa Ýstanbul’a dönerim demiþtim. Fakat bugünkü olanlardan sonra bu kararýmý geri çekip borsa Ýstanbul’u tamamen yatýrým hedeflerimden çýkarýyorum. Ben korktum artýk. Çok daha kötüleri olacaktýr. Hukuk devleti fiilen bitmiþtir.
    Madem öyle pazartesi full Short olursunuz sanýrým. 200 USD bile madem pahalý iyi para kazanýrsýnýz. Ýlla yukarý oynamanýza gerek yok.Böyle imkaný da madem bu kadar garanti baþka yerde de bulamazsýnýz.Bunu yazdýðýnýz gün endeks kapanýþý 230 USD. Bende çok merak içindeyim bundan sonraki süreçte ne olacak.

https://www.youtube.com/shorts/8RGrzPDJVfo

Gençliðim aklýma geldi teknolojinin gözünü seveyim anamýz aðlardý kendimizi geliþtirmek için bu hesaplamalarý yaparken.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Sayfa 136/194 ÝlkÝlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •