Sayfa 5272/5275 İlkİlk ... 4272477251725222526252705271527252735274 ... SonSon
Arama sonucu : 42194 madde; 42,169 - 42,176 arası.

Konu: hisse senedi haberleri

SPK, Trabzonspor Sportif'in yeni taahhüdün onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi

31/05/2025 10:08:47

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin yeni taahhüdün onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’nin gerçekleştireceği eş zamanlı sermaye azaltım ve artırım işlemleri kapsamında, VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 19 uncu maddesinin 3 üncü fıkrasında yer alan hüküm çerçevesinde, mevcut imtiyazların kaldırılması ve bu kapsamda esas sözleşmesinin değiştirilmesi amacıyla hazırlanan tadil metnine Kurulumuzca uygun görüş verilmesi ve planlanan değişiklikler ile mevcut imtiyazlar kaldırılacağından II-23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği’nin (II-23.3 sayılı Tebliğ) md. 4/1-(ç) hükmü uyarınca önemli nitelikteki işlem mahiyetinde olan esas sözleşme değişikliği nedeniyle doğan ayrılma hakkının kullandırılması yükümlülüğünden II.23.3 sayılı Tebliğ’in md. 16/1-(b) hükmü uyarınca muafiyet tanınması talepleri ile Şirket tarafından, Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’nin (Tabzonspor Futbol AŞ) “Bağlı Şirket Sermaye Artırımına İştirak Taahhüdü” kapsamında, Şirket’in 09.04.2025 tarih ve 93 sayılı kararı uyarınca yapacağı sermaye azaltımı ile eş anlı sermaye artırımı işleminde satılamayan payların tamamının satın alınacağına dair verilen taahhütten vazgeçilmesi ve bu doğrultuda sadece Trabzonspor Futbol AŞ’nin sahip olduğu paylardan doğan yeni pay alma haklarının tamamının kullanılacağı şeklinde revize edilen yeni taahhüdün onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verildi.

ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
    Foreks
    ForInvest
    Metals Market
    Montel News
    ForInvest Twitter

SPK, Gimsan Gediz İplik'in esas sözleşme tadil metnine onay verdi

31/05/2025 10:13:11

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gimsan Gediz İplik ve Mensucat Sanayi AŞ'nin esas sözleşme tadil metnine onay verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Gimsan Gediz İplik ve Mensucat Sanayi AŞ’nin kayıtlı sermaye sisteminden çıkışına Kurulca onay verilmesi ve esas sözleşmesinin 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ve 21 inci maddelerinin tadil edilmesi ve izleyen maddelerinin esas sözleşme metninden çıkarılmasına ilişkin tadil metnine Kurulca uygun görüş verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verildi.

Foreks
    ForInvest
    Metals Market
    Montel News
    ForInvest Twitter

SPK, Zen Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın sermaye artırımına onay verdi

31/05/2025 10:15:28

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Zen Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ'nin sermaye artırımına onay verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Zen Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ’nin 110.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle halka arz edilmeksizin toplam 90.000.000 TL artırılarak 200.000.000 TL’ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 900.000 TL nominal değerli (A) grubu ve 89.100.000 TL nominal değerli (B) grubu paylara ilişkin ihraç belgesinin Kurulca onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verildi.

Foreks
    ForInvest
    Metals Market
    Montel News
    ForInvest Twitter

SPK, Ünlü Menkul Değerler'in sermaye artımını onayladı

31/05/2025 10:23:35

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ünlü Menkul Değerler AŞ'nin sermaye artırımını onayladı.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Ünlü Menkul Değerler AŞ’nin sermayesinin 50.000.000 TL’den 75.000.000 TL’ye artırılmasına izin verilmesi talebiyle yapmış olduğu başvurunun olumlu karşılanmasına karar verildi.

ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
    Foreks
    ForInvest
    Metals Market
    Montel News
    ForInvest Twitter

SPK, Ahlatcı Yatırım'ın Maslak'ta irtibat bürosu açmasına onay verdi

31/05/2025 10:24:33

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin Maslak'ta irtibat bürosu açmasına onay verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler AŞ’nin “Maslak Mah. Taşyoncası Sk. T4-A Blok Kat: -1 No: 256 Sarıyer/İSTANBUL” adresinde irtibat bürosu açılması talebiyle yapmış olduğu başvurunun olumlu karşılanmasına karar verildi.

Foreks
    ForInvest
    Metals Market
    Montel News
    ForInvest Twitter

SPK, Destek Yatırım'ın Çankaya'da şube açmasına onay verdi

31/05/2025 10:25:48

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Destek Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin Çankaya'da şube açmasına onay verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Destek Yatırım Menkul Değerler AŞ’nin "Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:9A İç Kapı No: 402 Çankaya/ANKARA” adresinde şube açılması talebiyle yapmış olduğu başvurunun olumlu karşılanmasına karar verildi.

Foreks
    ForInvest
    Metals Market
    Montel News
    ForInvest Twitter

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,987
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    hayırlı sabahlarınız olsun.
    amin ecmain... teşekkür etmek istemiştim ama sizi gene islim üzerinde görmenin daha güzel olduğuna karar verdim . ben kem küm ettim siz anlarsınız

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    amin ecmain... teşekkür etmek istemiştim ama sizi gene islim üzerinde görmenin daha güzel olduğuna karar verdim . ben kem küm ettim siz anlarsınız
    selamlar:
    hayırlı sabahlarınız olsun.

Sayfa 5272/5275 İlkİlk ... 4272477251725222526252705271527252735274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •