Sayfa 654/671 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664 ... SonSon
Arama sonucu : 5368 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

biftek yemek istiyorsanız eğer yalnızca bir kilogramı için 1000 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...kobe-41543465#

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Et hayvanı giresun yaylalarında vardır resmen eti kekik kokar,çok yumuşaktır,zaten etin en iyi yeri bonfile diğer yatağıda kalça kısımı böbrek yatağıdır,köfte kaburga,pirzola kuzudan yapılır,ayni etin lezzetini 80 öncesi bursa uludağda bulmuştum,o zamanlar havanın doğallıda önemliydi,anguslarıda yedim ben yine buranın lezzetini bulamadım,ülkemizin her yöresinin etini tadımladım,artık capon hayvanı nasıl hayvansa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu sorun şuna benziyor, iktidar değiştiğinde tayyibin diplomasının 3 yıllık olduğu kanıtlanırsa
    cumhurbaşkanı olarak imzaladığı bütün uluslararası anlaşmalar da iptal mi olacak, çünkü mutlak butlan hali
    geçtik yurt içindeki batıl kararnameleri, ha bakalım yüzlerce ülkeyle imzalanan anlaşmalar hukuken ne olacak..?
    İşte en büyük sıkıntı o onlar adına,bütün karnamelerin iptali gündeme gelirki tam bir sıkıntı,onlar bunu bildiğinden vur abalıya hazır yetki bizdeyken diyorlar,fetö zıbardığından,pkk ile anlaşıldığından şimdiki hedef noktaları CHP,onun partisinden olan imamoğlu vs...ne yaparlarsa yapsınlar ele geçecekler hesap verecekler hepsi,sistemden kaçış yoktur...

3. 8 eylül 1999.. sigorta girişi olan bir çalışan, 43 yaşında 5000 prim günü ile emekli olup aynı iş yerinde çift maaş ile çalışıyor..

9 eylül 1999.. sigorta girişi olan bir çalışan, 17 yıl fazla çalışacak, şimdiden 10 bin prim günü olmasına rağmen 60 yaşında ancak emekli olabilecek..

dünyanın neresinde böyle bir saçmalıkla karşalaşabilirsiniz diye sormak isterim?

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    8 eylül 1999.. sigorta girişi olan bir çalışan, 43 yaşında 5000 prim günü ile emekli olup aynı iş yerinde çift maaş ile çalışıyor..

9 eylül 1999.. sigorta girişi olan bir çalışan, 17 yıl fazla çalışacak, şimdiden 10 bin prim günü olmasına rağmen 60 yaşında ancak emekli olabilecek..

dünyanın neresinde böyle bir saçmalıkla karşalaşabilirsiniz diye sormak isterim?
    new york ssk'da senin tanıdığın bir zenci vardı ya ona sorsan, biz de bilgilensek buradakilerin kafa gidirik..

5. Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında 1 lira indirim yapılması bekleniyor.
    Bugün Brent yükseldi diye iptal etmezlerse!

Et, biftek, SSK, emekli maasi, mazot fiyatlari konusulmus.
    Basliga uygun hepsi
    Tamam

7. Ekranda gördüğüm rakamın 40 kuruş altında serbest piyasa alım 30 kuruş altında da satım var. Hakkımızda hayırlısı. Gel vatandaş gelll.

8. Bankadan konut kredisi çekin geri ödemeyin. Evi ve üzerinizdeki tüm taşınmazları/hesapları eşinizin yada anne babanızın üzerine yapın. Şahsi iflasınızı verin. Banka sadece maaşınızın %25'ine el koyar bu da 70k maasiniz'da 17500 yapar. 1-2 yıl sonra Banka borcunuzu varlık yönetime devreder. Varlık yönetimle toplum borcunuzun %10-15 kadarı ile anlaşmaya varıp tüm borçlarını kapatıp 5 sene içinde 500-600k'ya ev sahibi olmuş olursun. 5 sene sonra da aynısını eşin üzerinden yapıp 1 dairede oradan indirdiniz mi 40 yaşınıza gelmeden emekli olursunuz paranızda cebinizde kalır.

Sayfa 654/671 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •