YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KENDIMI ANLATAMIYORMUSUM....ustu kapali ustu kapali imalarmis....
ben zorlayinca....mecburen acik yaziyormus.....SEN YAZ O ZAMAN....bir ayda tutuklanirsin....yasalar var....DEYYYUZZZ....
IRAHATLADIN NI.....
serefine.....erken baslattin bana....ozledim iraqki -balik masalarimizi......
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ILIZYON.....
ILK TEPE....90 TL....dolar-tl 18.....alarko 5 dolar....BEN SATTIM....18 DEN DOLARA BINDIM....
1 yil sonra.....
IKINCI TEPE....140 TL......DOLAR-TL 31,5 TL.....alarko 4.4 dolar.....
ben....90 tl den satip dolara binmisim.....dolar 31,5 tl ye cikmis...DOLARDA PARA YAPMISIM....OBURU YATMIS BIR YIL ALARKODA....4.4 DOLARA DUSMUS....tl de cikmis 140 a....BU PARA KAZANDIGINI SANIYORSA....BU BIR OKUZDUR.
ILIZYONLA KANDIRILMIS....satmamissa....simdi alarko....79 tl....2 dolar....ben uc yil once 5 dolara sattim.
simdi.....3 yil sonra....alarkoyu geri alacagim diye graflarini asiyorum....BORSACI BUDUR ISTE......
onemli not.....alarko ilk tepe....90 tl degil....ya kac kuzu....180 tl....yani ikinci tepe 140 tl oldugu gun.....ilk tepe 90 tl....180 tl ye esdegerdir.....HALBUKI.....ilk tepe GRAF ta 90 tl.....ikinci tepe 140 tl....YALAN BU....ilk tepe 180 tl....ikinci tepe 140 tl.....graf alarkoyu cikmis gosteriyor....PUKULLU YALAN BU....alarko dustu 140 a...
ILIZYON.....GRAFLA ALDATMA....onunucun....tehhnikci usaglara haastirin lem ipneler diyorum.
15 haziran.....
kasitli secildi.....FAIZLER INDIRILICEKSE TEMMUZDA.....bu tarih diptir.....ZAMANLAMADA....fiyata bakacagiz....
bak.....
EGLENCEMDE BILE.....imalarim var....iyi degerlendirin....
agustos 10 gibi....yawrimin 40 i doluyor.....
TURKIYENIN YENI EKONOMI YONETIMI....VE YENI EKONOMIK PROGRAMA GECISI.....
NEBATI DONEMINDE....kur korumali mevduat gelecek demistim....o neki demistiniz....geldi....gordunuz....
SIMDI.....yeni biseyden bahsetmeye basliyacagim....AZ KALDI.
ILIZYON-2.,
tüik 1,58
demek ki bofa almak için satmış
Son düzenleme : freedım; Dün saat: 10:55.
Yer İmleri