Sayfa 174/211 İlkİlk ... 74124164172173174175176184 ... SonSon
Arama sonucu : 1683 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Faiz indirimini fiyatlıyormuş piyasavay be döviz rezervi kuvvetlenmeden faiz indirimi yapamaz indirdiği faizi 19 mart siyasi olayları ile giden dövizle 350 baz faiz artırımı olmuş o kaçan doların 3/2 koyması gerek faiz vererek ve siyasi belirsizlik normale dönmeden bu risk devam edeceğini onlarda biliyor hükümet karar verecek ekonomi mi siyasi ikbal mi
    bence bu ayın en büyük riski chp kurultay davası olacaktır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Birde Benim aklımda olan bir şekilde Mansur Başkana da dalacaklar gibi.YTD.
    mansura adli yönden dalıp ekreme yapılanları yapmazlar. mansur rte nin seçimde karşısında aday olmasını isteyeceği aday. onu konser davasıyla vs yıpratırlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tekrar itibar puanı veremiyorum. Şu topiclerde kayda alınacak adamlardan birisin. İşlerin rast gitsin. Seni topiğinde görsem en almam diyeceğim hisseden bile az da olsa alırım.
    Bana da dön dolaş dedi. bilmukabele abey.

Nası belli oldu demi geldiğim. Sıkı dutunun şortörler önce şortları tanga edecez ama o da yetmeyecük gibi düşünmekteyim, belli olmaz tabi bu işler

haber maber hikaye. hiç bişeyden haberim yok bıyıklı yabancı benim abü gündemi bile bilmiom ama grafik dedi ki gel abü beni al. Bilançolara baktım batan battı batmayan da daha batmaz dio.

Gönderdim cetonları.

Kırmak olmazdı ağalar

4. Kalemle oynanan veri ile makina ile alır %2-3 yapar ama 1-2 gün sonra ülkenin gerçeklerine döner piyasa .
    Bu verinin yüksek geleceğini düşünen varmı 103 kişiyiz burada 1 kişi çıkmaz
    bu yüzden tv de faiz indiriminin yolu açıldı vs bana göre risk almak demek ya siyasi belirsizliği azaltıp normale dönerse faiz indirimi sıkıntı olmaz ama hem siyasi belirsizlikler artarak gidecek hem ekonomik veriler kalem oynamalı olacak bu seneryo bana inandırıcı değil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Nası belli oldu demi geldiğim. Sıkı dutunun şortörler önce şortları tanga edecez ama o da yetmeyecük gibi düşünmekteyim, belli olmaz tabi bu işler

haber maber hikaye. hiç bişeyden haberim yok bıyıklı yabancı benim abü gündemi bile bilmiom ama grafik dedi ki gel abü beni al. Bilançolara baktım batan battı batmayan da daha batmaz dio.

Gönderdim cetonları.

Kırmak olmazdı ağalar
    Yolun düşerse Mecidiyeköy İstanbul taraflarına haberim olsun. Sen işini bilirsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Gönderdim cetonları.

Kırmak olmazdı ağalar
    3 taleden petkim alamayamayacazmı şindi..

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çağrı kardeş üç beş inek parasını çıkardı şimdi.
    ağıl kuracam ağıl. montofon inekleri doldurucam haym*****n çayırlarında dağlarında yayılsın dursun. Palayı fena yerden yakaladık

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    3 taleden petkim alamayamayacazmı şindi..

Düşündüğün şeye bak yahu, bizde 30 taleye yükselirse sataruk
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 174/211 İlkİlk ... 74124164172173174175176184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •