[QUOTE=fLameng;7041750]
 Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Aynı şeyden bahsediyorum birden bire 95-100 lira arası Fon yöneticilerinin Ford aşkı depreşmiş olamaz zaten. Yöneticiler ile anlaşılıp taşımaları üzerine devredilmiş yıkılmış olamaz mı ? Geçmiş gönderilerimde yazdım zaten bunu.
Son takaslar nasıldır çok incelemedim. BES fonları ve hisse yoğun banka fonları iyi park aracıdır. Buraların yön. falan da sıkça değişir. Hatta şu kadar söylim buralarda bile yazar/okurlar . Mittal eregl de 2 dolar üstünden satarken orada çok uyardım. Mital bitsin esas ralli başlayacakcılar vardı. Yok böyle bişi mital satıyo diye fiyatı buralarda tutuyorlar satış bitsin cumburlop dediğim için afaroz yedim.
Borsa bizim insanımıza ters dir. Kafa yapısına hayata bakış açısına falan. Birde çok yanlış bilgiler yaygın durumda. Açığa satış bilinmez mesela short poz a kafa basmaz. Viop tarafı/bacağı hesaba katılmaz. Siyasi manevralar ekonomik durumlar. TR de okuduğun gördüğün hemen herşey yalandır mesela. Haberler dizayn edilir. Battık batıyoruz huaaaala falan o hengamede karışık ralli başlatırlar . Sonra birden olumlu ne haber varsa pompalarlar. 2 ay önce turizm batarken birden bire doluluk oranları 98.7 oluverir. Şöyle bir youtube de gezinin bütün ekonomist!! ler ekonomi kanalları aynı şarkıyı söyler.Borsa mesela 10.500 ü devirsin bi bakmışsın hepsi tersten yine aynı şarkıda.
Tersine konuşmak biraz g.t ister. Kimse bunu göze alamaz.Hayatı biter linç kültürü ile. Cesaret edemez. İşte efendim HERKESİ mi kontrol ediyorlar falan filan boş iş bunlar diyenler vardır. Bir algı oluşturuldu mu sürü zaten takip edecektir. Herkese gerek yok yani.