Sayfa 202/221 İlkİlk ... 102152192200201202203204212 ... SonSon
Arama sonucu : 1761 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sonuç olarak buradan kazananlar haklı duruma geçiyor.....bu piyasalar hile üzerine malesef....
    tokatçı ,

bir yüzüğüm var bir gün duyarsan Bulut zengin olmuş bu piyasada bilki grafiği badem sporun kafasına geçirmişimdir
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tokatçı ,

bir yüzüğüm var bir gün duyarsan Bulut zengin olmuş bu piyasada bilki grafiği badem sporun kafasına geçirmişimdir
    sindooo kazandığını sanmıyorum.....sürekli muhali eleştiri modundasın.....hal böyle olunca da kaybetmen normal.....

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tokatçı ,

Abi grafikleri anlamaktada zorlaniyor insan her yer tuzak dolu orta vadeli destegi kiriyor altinda 2 gun kapatiyor sonra hop yukari aliyor direnci kiriyor ustunde iki gun kapatiyor sonra hop asagi veriyor. Zalimin testeresinin hizari masallah 1000 point oldu. Ayakta kalabilirsen ne mutlu

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sindooo kazandığını sanmıyorum.....sürekli muhali eleştiri modundasın.....hal böyle olunca da kaybetmen normal.....
    Ben hiç kazanamıyorum hep kaybediyorum
    bazen senin yaşını harbiden merak ediyorum ilginç bir tipsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Abi grafikleri anlamaktada zorlaniyor insan her yer tuzak dolu orta vadeli destegi kiriyor altinda 2 gun kapatiyor sonra hop yukari aliyor direnci kiriyor ustunde iki gun kapatiyor sonra hop asagi veriyor. Zalimin testeresinin hizari masallah 1000 point oldu. Ayakta kalabilirsen ne mutlu
    tezgahın sahibi olduğu için bunu yapıyor kanal içinde karşısında oyuncu yokki ,
    bunları takip ediyorsan kanal hareketlerine bak 60-240 dk
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Borsada bazan kazanırsınız ama asla borsadan zengin olamazsınız.. Tek tük İstisnalar kaideyi bozmaz
    Mesela 3 yıl önce asels alıp tutanlar hariç
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada bazan kazanırsınız ama asla borsadan zengin olamazsınız.. Tek tük İstisnalar kaideyi bozmaz
    Mesela 3 yıl önce asels alıp tutanlar hariç
    neden bizimde yüzüğümüz var
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Onlar 7 tl den aldıkları için zengün oldu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 202/221 İlkİlk ... 102152192200201202203204212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız