herif longörlere bedava kurbanlık dana dağıtıyor
Originally Posted by EMLAK herif longörlere bedava kurbanlık dana dağıtıyor kademeler tahtalarda bom boş saat 17.00 hacim pıst 100 de 60 milyar ben şimdi tahta değişimi yaptım 2 tahtada çok yükselen sat geride kalan al kanal içinde
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by EMLAK herif longörlere bedava kurbanlık dana dağıtıyor Bu işler sirayla belki bayramdan sonrada shortorlere dagitir.
Bi girdik neler oldu ağalar be. Resmen Polatın kahve baskını gibi oldu ortam. sıkı dutunun ağalar yenü başladuk
Originally Posted by Karax Bu işler sirayla belki bayramdan sonrada shortorlere dagitir. bu pilav çok su kaldırır , önemli olan su koyarken tencerede olma
dün en çok yükselenleri satıp fonlama yapıyor bugun dün geride kalanı alıyor sol taraf
Originally Posted by EMLAK herif longörlere bedava kurbanlık dana dağıtıyor Ürküttünüz herifi Herşey iyi güzelde müzük durunca sıkıntı oluyu, araki adam bulasın
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ürküttünüz herifi Herşey iyi güzelde müzük durunca sıkıntı oluyu, araki adam bulasın Herifte şaşırdı ne yapmayacağını aşağı gidiyor alıcı gelmiyor yukari gidiyor alici gelmiyor daha yukari giderse kafasına borsada hapsettiklerinin malinida yiyecek 9800 9000 takiliyor arada kimi yakalarsa
Forum Rules
Yer İmleri