Sayfa 665/672 İlkİlk ... 165565615655663664665666667 ... SonSon
Arama sonucu : 5373 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Market manav pazar fiyatları konusunu açmayacağım yoksa kedinin uzanamadığı ciğere mundar olmuş demedsine eşdeğer gereksiz polemik oluyor .

Relax olacağına insan birde tartışma çıkıyor gerek yok .
    Tamam da güzel abim öyle fiyatlar yazıyorsun ki bizim yarımız. Bazen hal çıkış fiyatlarının da aşağı fiyatlar. Ben inanıyorum ama nasıl buluyorsun kıskanıyorum. Misal ben gecen sene 30 tl ye ithal muz alabilmistim . Misal enflasyonu 1.50 yazacaktım ama yok lebrain james dedim 1.89 a uzattım. Bak hükümet te senin verilerle fiyatlarla bize zam yapıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Tamam da güzel abim öyle fiyatlar yazıyorsun ki bizim yarımız. Bazen hal çıkış fiyatlarının da aşağı fiyatlar. Ben inanıyorum ama nasıl buluyorsun kıskanıyorum. Misal ben gecen sene 30 tl ye ithal muz alabilmistim . Misal enflasyonu 1.50 yazacaktım ama yok lebrain james dedim 1.89 a uzattım. Bak hükümet te senin verilerle fiyatlarla bize zam yapıyor.
    Abi bazen oluyor. Money ile alışverişte %20-50 iade yapıyor. Bende hesabımı açtım denk gelirse alacağım

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://youtu.be/9OLjzNhjnNk?si=tKgTLU9PQ0h4H7P7

Gecenlerde bu haberi seyretmistim.
    Sahte paralari para sayma makinasindan geciriyorlar.

Para sayma makinalarinda ust bolmeye atilan paralar sahtedir.
    Alt bolume atilanlar gercek paradir.
    Bunlar tam tersini soyluyor.
    Videoda paralar aslinda makinadan gecmiyor. Ust bolmeye atildigi icin zaten makina sahte diyor.
    Bunu bile bilmeden haber yapmislar
    [emoji23]
    Aslinda mesele bunlarin abarttigi kadar yok. Millet dolar almasin diye yapiyorlar. . Cunku kasa tam takir.

Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    Aslinda mesele bunlarin abarttigi kadar yok. Millet dolar almasin diye yapiyorlar. . Cunku kasa tam takir.
    Para sayma makinasi olmasi gerektigi gibi ust bolume atiyor sahte paralari.
    Tamamen algi veya cehalet de olabilir tabi.

5. Bu işler delilsiz bir kaç tanıkla olabiliyorsa, ülkede binlerce mafya varsa, bunlar da hapishane kuşu olmuş koruma görevindeki 3-5 adamlarını mahkemede bana 5-10 milyon borcu var veya bizden hırsızlık yaptı, eşimize tecavüz etti şeklinde yalancı tanık gösterirlerse bizim de ömür boyu binbir emekle oluşturduğumuz malımız, işimiz sakata uğrar mı?

Bu işleri emniyetten, yargıdan çok büyük miktarda para yedirerek koç, sabancıya da yapabilme olanakları yok mu?

Sadece merakımdan sordum.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Nihat gençte entübe edilmiş. Şu herifin kolunda 2 kişi ile her yere gidiyor. Hayalet olmuş ülke yönetici yardımcılığı yapıyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    DİSK'e bağlı Genel-İş sendikasının İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ercan Gül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile yaşadığı tartışmayla gündem olmuştu. Grevin beşinci gününde İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ercan Gül, CHP'li Başkan Cemil Tugay'ı hedef alarak işçilere yaptığı konuşmada "Ne olduğunu bilmediğimiz zibidilerle gelmiş bizim çöpümüzü topluyor, Allah var, iyi temizlik yapıyor. Bir çöp görürsem arayacağım, başkanım gel temizle diyeceğim" ifadelerini kullandı.

Grev kararı alınca DİSK'li yöneticinin akrabaları ortaya saçıldı
    İzmir'de, DİSK'e bağlı Genel-İş sendikasının İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ercan Gül'ün grev kararı alması sonrasında, CHP'ye yakın medya kuruluşları, Ercan Gül'ün 58 akrabasının belediyede işe alınmış olduğunu yazdı

Toplu sözleşmeye 'babadan oğula iş' maddesi konmuştu.
    Geçmiş dönemde DİSK ile belediye arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde, belediye işçisinin emekli olması halinde çocuğunun işe alınmasını içeren bir madde yer almıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da bu maddeye ilişkin, "Benim dönemimden önceki dönemde yapılmış toplu iş sözleşmesine bir madde konulmuş. Emekli olursa yerine çocuğu alınacak gibi bir şey. Benim de yeni haberim oldu. Yeniden değerlendirmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı.

58 akrabası her biri 100 bin alsa belediyeye maliyeti ayda 5 milyondan fazla eder.
    Çokmtartışılacak akrabalarının durumu hergün basında tartışılacak korkusundan anlaşmaya vardı. Ben belediye başkanı olsam başta bu zat olmak üzere tüm akrabalarının durumunu değerlendirirdim
    bir halt olacağı yok.

8. Bizim sitenin önünde trafik polisi elektrikli bisikleti ve küçük motoru bağlayıp götürdüler. Çocuklara ehliyet kask ruhsat cezasını yazdı bir de çekici ve park ücreti ödeyecekler. Motoru elektrikli bisikleti unutsalar daha karlı olur.

Sayfa 665/672 İlkİlk ... 165565615655663664665666667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •