Sayfa 216/221 İlkİlk ... 116166206214215216217218 ... SonSon
Arama sonucu : 1761 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Viop LXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,191
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    tenknük analüze, garfiklere bakmak yerine, bana inat altun fortlayan bu arkadaşlar
    yüzde 1 bile etmiyor çıtak ne heyecanı bu
    .
    .
    Eti fazla kaçırma yarın

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    yüzde 1 bile etmiyor çıtak ne heyecanı bu
    .
    .
    Eti fazla kaçırma yarın
    aktife ne bakıyon abi... 3420 dedim, 3403 yakmış
    3320..3400.. % 2,4 ediyoru

3. https://www.sozcu.com.tr/uc-harfli-m...-cikti-p181075

üç harfli- beş harfli fark etmez. Zeytinyağı gibi kıymetli bir ürünün rastgele alınması hata..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,191
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    aktife ne bakıyon abi... 3420 dedim, 3403 yakmış
    3320..3400.. % 2,4 ediyoru
    Fark etmiyoru, ppf şimdikini geçiyoru

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Tesla hisseleri, Trump ile Musk arasındaki gerilimin tırmanmasıyla düştü -AA

WASHINGTON (AA) - ABD Başkanı Donald Trump ile Tesla Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk arasında vergi indirimi tasarısı nedeniyle yaşanan gerilimle Tesla'nın hisseleri yüzde 10'un üzerinde değer kaybetti.

Trump'ın danışmanlık görevinden kısa süre önce ayrılan Musk'ın, Kongre'nin gündemindeki vergi indirimi tasarısını sert sözlerle eleştirmesi, iki isim arasındaki tansiyonu yükseltti.

Bu gelişmeyle, elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın hisseleri de olumsuz etkilendi.

Tesla'nın hisse fiyatı, Türkiye saatiyle 21.25 itibarıyla yüzde 10'un üzerinde düşerek 298,38 dolara geriledi.

- Musk, Trump'ın vergi indirimi tasarısını "iğrenç bir rezalet" olarak nitelendirmişti

Elon Musk, X sosyal medya hesabından önceki gün yaptığı paylaşımda, Trump'ın "Bir Büyük Güzel Yasa Tasarısı" olarak adlandırdığı vergi indirimi tasarısına sert eleştiriler yöneltmişti.

"Üzgünüm ama buna daha fazla dayanamayacağım." ifadesini kullanan Musk, Trump'ın vergi indirimi tasarısını "iğrenç bir rezalet" olarak nitelendirmişti.

- Trump'tan Musk'ın eleştirilerine yanıt gelmişti

ABD Başkanı Trump ise Almanya Başbakanı Friedrich Merz'i Beyaz Saray'da ağırlarken Amerikan kamuoyunun gündemini domine eden Musk'ın eleştirilerine ilk kez yanıt vermişti.

Musk'ın söz konusu vergi tasarısına yönelik tepkisinden hoşlanmadığını dile getiren Trump, "Elon ile çok iyi bir ilişkimiz vardı ancak artık bu ilişkinin iyi gidip gitmediğini bilmiyorum. Elon'dan dolayı büyük hayal kırıklığına uğradım, halbuki ona çok yardım ettim. Kendisi benim hakkımda henüz kötü şeyler söylemedi ama eminim ki yakında bu da olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Elon Musk'ın, elektrikli araçlar için uygulanan teşvik indirimlerinin kaldırılmasından dolayı üzgün olduğunu ve bu tepkisinin nedeninin bu olduğunu savunan Trump, bu indirimlerin sonlandırılacağını Musk'ın başından beri bildiğini ve bu konuda kendi pozisyonunun hiç değişmediğini belirtmişti.

- Trump ile Musk arasındaki tartışma büyüyor

Trump'ın Beyaz Saray'daki açıklamalarına X hesabından anında yanıt veren Musk, Trump'ın, "tasarıyı en iyi Elon Musk biliyordu" şeklindeki açıklamasına tepki göstermişti. Musk, "Bu, yanlış. Söz konusu tasarı bana bir kez bile gösterilmedi ve gece yarısı o kadar hızlı bir şekilde kabul edildi ki, Kongredeki neredeyse hiç kimse onu okuyamadı bile." ifadelerini kullanmıştı.

Trump'ın, Musk'ın desteği olmadan da başkanlık seçimlerini kazanabileceği yönündeki açıklamasına da tepki gösteren Musk, bu konuda ise "Ben olmasaydım Trump seçimi kaybederdi. Demokratlar, Temsilciler Meclisini kontrol ederdi ve Cumhuriyetçiler Senatoda 51-49 çoğunluğa sahip olurdu." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

6. Kurban bayramınız kutlu ve mutlu olsun.!!

https://www.youtube.com/watch?v=BBeht4sMBwU
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

7. Elon MUSK, Donald TRUMP'a taramalı ile girişmiş:

ABD'de soruşturulan pedofili, cinsel istismar davası "Epstein dosyalarına" atıfta bulunan milyarder:

"
    @realDonaldTrump ' ın adı Epstein dosyalarında geçmektedir. Kamuya açıklanmamalarının gerçek nedeni budur.

İyi günler, DJT!***

"

***Donald Junior Trump Medya Grubunun NASDAQ kodu. Şu an -%7,82.

https://x.com/elonmusk/status/1930703865801810022
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Elon MUSK, Donald TRUMP'a taramalı ile girişmiş:

ABD'de soruşturulan pedofili, cinsel istismar davası "Epstein dosyalarına" atıfta bulunan milyarder:

"
    @realDonaldTrump ' ın adı Epstein dosyalarında geçmektedir. Kamuya açıklanmamalarının gerçek nedeni budur.

İyi günler, DJT!***

"

***Donald Junior Trump Medya Grubunun NASDAQ kodu. Şu an -%7,82.

https://x.com/elonmusk/status/1930703865801810022
    ABD'de bir güçler savaşı ortaya çıkıyor gibi...

Sonraki gönderisi şöyle:
    "Bu yazıyı gelecek için işaretleyin. Gerçek ortaya çıkacak."

https://x.com/elonmusk/status/1930706186266890457
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 216/221 İlkİlk ... 116166206214215216217218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •