Sayfa 409/410 İlkİlk ... 309359399407408409410 SonSon
Arama sonucu : 3277 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Bedelli ertesi GSRAY aşırı sulanmış olacağı için konsolidasyon süreci yaşayacak. Bedelli sürecinde rüçhan hakları satışından kaynaklanan fiyat baskısının ortaya çıkma olasılığı yüksek. An itibariyle 1.24 olan bölünmüş fiyat, rüçhan fiyatının etkisiyle oldukça volatil hareket edecektir. Kanımca bölünmüş fiyatta 1 TL seviyesi çok önemli bir eşiktir.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. FENER'in an itibariyle bölünmüş fiyatı 10.16 TL dir. Rüçhan fiyatı ise 46.80-10.16= 36.64 TL. Bunda başarı oranı %100 e yakın olur çünkü spot fiyatı 46 TL de olan hisse için sadece 4 TL bedel talep ediliyor, spotun %10 u bile etmiyor. Bu bedelliye %99 küsür katılım olur. GSRAY neredeyse spot fiyata eşit bir bedel talep ediyor.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,310
    BJK her an uçabilir,kanım bu,diğerleri fasa fiso...ytd.

4. Evet, GSRAY çok yüksek montanlı bir bedelli sürecinin henüz başında. SPK izin verdikten sonra süreç başlayacak. Hisse anormal şekilde sulanacak ve bedelli ertesi konsolidasyon süreci yaşayacak. Bu sürece bölünmüş fiyat bazında 1.20 lerde girecek gibi görünüyor. TSPOR zaten aşırı sulanmış durumda, sportif başarı yok, Avrupada yoklar. FENER düşük montanlı bir bedelli sürecinden geçecek, hisse 1 e 5 oranında sulanacak, halka açık lotlar 94 milyondan bunun 5 katına 470 milyona çıkacak. Bölünmüş fiyatı 10 TL civarında olacak olan FENER de konsolide süreci yaşar yüksek ihtimalle.

5. Öte yandan BJKAS göreceli olarak avantajlı durumda çünkü bedelli süreci tamamlandı, konsolidasyon süreci de artık bitti gibi duruyor. Anormal derecede yüksek montanlı bir bedelli sonucunda mevcut hissedarların %70 i rüçhan hakkını kullanmadı, bunlar Birincil Piyasada da alıcı bulamadı, nihayetinde iptal edildi. Böylece sermaye hedeflenen 6 milyar TL den 4.364 milyara indi, halka açıklık oranı %49 dan %29.9 a düştü. Tedavüldeki lot sayısı 1 milyar 300 milyon. Bu lotların önemli bir kısmı da toplanmış durumda. Mesela 140 milyon lot bir eğitim kurumunda. İşte bu nedenlerle BJKAS daha cazip duruyor.

6. Valla sana helal olsun Refaba. Sportiflerden o kadar kazık yedin, darbe üstüne darbe aldın ama hala onların peşinden koşturup duruyorsun. Para kaybettikçe daha çok sportif hisseci oluyorsun. Hani insan bir kere kazıklandı mı nerede hata yaptığını sorgular, ayni şeyden iki kere kazıklandı mı neler oluyor diye iyice analiz eder, üç kere kazıklandı mı Allah belanı versin der ve ilişkisini keser. Ama sen maşallah kazıklandıkça "yok mu daha" deyip yeni kazıklamalara doğru yelken açıyorsun. Sendeki mazoşistlik filan mı yoksa iflah olmayan bir bağımlılık olayı mı? 😊

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Valla sana helal olsun Refaba. Sportiflerden o kadar kazık yedin, darbe üstüne darbe aldın ama hala onların peşinden koşturup duruyorsun. Para kaybettikçe daha çok sportif hisseci oluyorsun. Hani insan bir kere kazıklandı mı nerede hata yaptığını sorgular, ayni şeyden iki kere kazıklandı mı neler oluyor diye iyice analiz eder, üç kere kazıklandı mı Allah belanı versin der ve ilişkisini keser. Ama sen maşallah kazıklandıkça "yok mu daha" deyip yeni kazıklamalara doğru yelken açıyorsun. Sendeki mazoşistlik filan mı yoksa iflah olmayan bir bağımlılık olayı mı? [emoji4]
    Th abi selam, nasilsin? Umarim sağlığın ve keyfin yerindedir. Diger köy kapali, ben de borsadan epey ciktim, uzun süredir bakmıyorum bile forumlara. Bir göz atayım deyince gordum yazdığını, selam vereyim istedim.

Sportifler beceriksizliklerini halka odetmeye devam ediyor. Sağlam bir yükseliş olacaktır kanımca ama zamani var gibi hala. Bu kadar mali bi sekilde yine halka arz edeceklerdir sonucta.

Iyi bak kendine, saygilar.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Merhaba kuşçu, her şey yolunda, iyi dileklerin için sağol. Sportiflerin taliplisi hiç azalmıyor, o kadar darbe yemelerine rağmen millet bu hisselere rağbet etmeye devam ediyor. Sevgiler selamlar. TH

Sayfa 409/410 İlkİlk ... 309359399407408409410 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •