Sayfa 673/673 İlkİlk ... 173573623663671672673
Arama sonucu : 5384 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elektrikli bisikleti olan çocuğa ehliyet ve kasktan 23500 ceza kesmişler. 1,5 emekli maaşı çıktı
    Delirdiler.oylari dustu.halki dusman gibi goruyorlar.otomatik ceza kesme bile dusmanliktir.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Manisa gibi bir yerde villa 350 milyon gayme, yalancılıkta aştılar.
    İnsanda utanma arlanma olur tabii insan olanda , zaten adam aslında hayatını kaybetmiş bir mucize için bekliyor bu haberin yeri ve zamanı mı , yalan olması bir tarafa , siz hesapta Müslüman siniz öyle mi ? Yani siz yalan söylediğiniz de hesap vermeyeceksiniz , bu mudur???? İnanılmaz bir seviye düşüklüğü..

Amerika'da Los Angeles , Hollywood aktörlerinin pek çoğunun oturduğu bir cadde James Stewart , Peter Falk gibi aşağıda videoda 2. Dakika da ki Colombo nun gerçek evi değeri 12-13 milyon dolar yani 470 milyon TL gibi aylık kirası 45 000 dolar yaklaşık 1.8 milyon

Yer neresi Beverly Hills Roxbury Drive dünyanın tanıdığı meşhur insanların oturduğu bir yer
    Yukarıdaki resim neresi Manisa sor birine Dünya'da her hangi bir ülkede , Beverly Hills mi pahalı yoksa Manisa mi diye Manisayi bilen Türkler dışında kaç kişi çıkar , ben söyleyeyim zero yani sıfır kişi çıkar .

Ama Manisali başkan bir villa yapmış Beverly Hills fiyatı ile yarisiyor Hatta aynı fiyata orada ev alırsın komşun da bir Hollywood yıldızı olabilir .

https://youtu.be/Jr-1b_cJfBI?si=O68ZhbfFd1hrY4i8

Bu video Beverley Hills Roxbury Drive ki yine çok meşhur Sunset Boulevard I ile kesişen bır cadde .

Ulan bu akit çiler domates alsan pazardan bak bin liraya domates yiyor diye haber yaparlar.

Hey Allah'ım sen aklımıza mukayyet ol , zamanında Erol Simavi ve abisi Haldun Simavi böyle haber çok yapardı bir devlet görevlisi veya biri işini yapmasın bu şekilde bitirirlerdi geberip gittile bunlarda onların yerini doldurmaya çalışıyor .

Viop topiğinde bu adamlar hakkındaki düşüncemi başka bir konu nedeniyle açıkladım. Aynıları bu konu içinde geçerli
    bir halt olacağı yok.

4. Yukarıda
    "İşini yapmasın bitirirlerdi adamı " dedim bu

cümle " Eğer kişisel işlerini gördüremesinler adamı bitirirlerdi. " anlamında ..

Türkçe yazı dilinde çok esnek bir dil , siz bir şey düşünüp yazarsınız ama yazı farklı anlama gelebilir , başkasının gözünde .

5. Herkes farkında gemi şu alıyor herkes farkında çürüme heryerde ama konumlarını koruma iç güdüsü ile omurgasız ahlaksız yaşamı tercih edenler bir hayli fazla.

6. AKİT bugün büyük discount yapmış.

Villaları 550 milyondan 50 milyona çekmiş.

50 milyonluk villaları 15 milyona satmışlar diye.

Kim muhtemelen deval ve konut fiyatlarının artışı konusunda spekülasyon yapmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Hakime "Yargıç" mahkemeye "Yargı" denmesini bir türlü kabullenemiyorum, türkçeleştirelim derken yapılan en büyük saçmalık!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ülkenin çivisi çıkmış... Kredi ile kurban kesmeye nasıl izin veriliyor anlamak gerçekten zor.
    Benim memlekette neredeyse herkes kurban kesildikten sonra parasını veriyor. Oysa hayvan boğazlandığında, mal sahibi hala satıcı oluyor. Diyelim ki ortaklardan biri parayı vermedi, caydı ne olacak.. Emanet kurban mı olur yahu... Kurban boğazlandığında sahibi kimse, kurban onundur...

Yıllar önce yeni doğan çocuğum için bi koç kestirdim. Hayvan sahibi köylü aldı bıçağı koçun boğazını kesmeye başlayacak. Adama dur dedim. Ben sana daha parayı vermedim, helalleşmedik ve malın sahibi hala sensin. Adam dedi abi lafımı olur, sen xxxxx lerden misin (bir tarikat) onlar böyle yapıyor. Ya dedim duymadım, onlar kimdir bimiyorum. Parayı verdim,mutabık olduk, hayvanı kesti. Aslında çok basit bir mantık. Bir meziyet değil...

Sayfa 673/673 İlkİlk ... 173573623663671672673

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •