Sayfa 2263/2269 İlkİlk ... 1263176321632213225322612262226322642265 ... SonSon
Arama sonucu : 18147 madde; 18,097 - 18,104 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ben Annunakiyim be ya... )))))))))))))))))))
    @erefefik

2. https://x.com/BNONews/status/1931962315806822740

BNO News
    @BNONews
    JUST IN: Man opens fire at the Bellagio fountains in Las Vegas, captured on YouTube livestream
    Canlı yayın...
    @erefefik

3. Zamanı geldi galiba: 1 TL enaz 100 bin dolar olacak...

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=29108
    @erefefik

4. Hayri Kozanoğlu
    @HayriKozanoglu
    ·
    13s
    A Haber’de yanlışlıkla emekli büyükelçi Uluç Özülker’e bağlanıldı.Kendisi, “AKP’li belediyelere niye hiç yolsuzluk soruşturması açılmıyor?” diye sorunca panikle bağlantıyı kestiler. Stüdyodakiler panik halinde bağırıp çağırmaya başladılar.
    Bakınız çok acayip şeyler oluyor...
    @erefefik

5. https://x.com/aykiricomtr/status/1931794061293445401

Aykırı
    @aykiricomtr
    Mal varlığıyla ilgili soruya yanıt veren Bülent Ersoy:

Nelerim var unuttum. Ama;

- Ferdi (Tayfur) ile Fethiye’de benzinliğe ortaktım.

- Marmaris’te adam var.

- Apartmanlar, bir şeyler…
    Bakınız, unuttum zaten diyor. Linkte video var. Bir önemi yok, çıplak geldin, çıplak gideceksin.
    @erefefik

6. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    ·
    8s
    Allahu ekber, Allahu ekber
    La İlahe ilallahuvallahu ekber.
    Allahu ekber ve lillahil hamd.
    Şimdi Diyanet iislam dünyasına ve tüm dünyaya bir çağrı yapmalı.
    Dışişleri, Kızılay, Barolar harekete geçmeli.
    Bu gemidekilere yapılan zorbalık, bütün insanlığa yöneltilmiş bir tehdittir.
    Siyasi parti grubları meclisi olağanüstü toplantıya çağırmalı. BM, İİK, Arab Birliği, Afrika Birliği toplanmalı ve İsraile yaptırım ve kesin boykot, diplomatik ilişkilerin kesilmesi yönünde adım atılmalı. İsrail bir terör devletidir ve meşruiyetini kaybetmiştir.
    Bu saldırı sadece Madleen Vijdan. gemisine değil, insanlık vicdanına bir saldırıdır.
    Bu defa bu saldırı karşılıksız kalmayacak, hiç bir siyasi kınayarak, oylama taktikleri ile bu olayı geçiştiremez. Bu durum sivil insiyatifin önlenemez tepkisine sebeb olacaktır. İŞ BAŞA DÜŞTÜ! Bu durum sadece İsrailin varlık ve meşruiyetini değil, İŞBİRLİKÇİ REJİMLERİN VARLIK VE MEŞRUİYETLERİNİN SORGULANMASINA SEBEB OLACAKTIR.
    Ya Rab, ey sabahın Rabbi, aydınlar ufkumuzu. Zalimlere, zulme ve işbirlikçilere karşı direnenlere Davud bereketi, sabrı, cesareti ver. bizim ellerimizle cezalandır zalimleri ve bizim ellerimizle yardım et mazlumlara. Bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl. Ya Rab bu olayları hayra tebdil et. vicdani diri olanlara hidayet sahib et. ve onların sırat-ı müstakim üzere yaşama azmini daim kıl.
    AYDINLIĞA EN YAKIN OLDUĞUMUZ AN, GECE'NİN EN KARANLIK OLDUĞU ZAMANDIR.. Her yer karanlık! "bekleyin inananlar bahar gelecek bahar" haydi şimdi tohum ekelim vicdanlara, merhamet ekelim, akıl, irade, cesaret, sabır ve iman ekelim akıllara ve yüreklere..
    Şu an İsrail'i vuran Halife de olabilir, Mehdi de olabilir. 2 milyarlık İslam Dünyasının lideri olur. Şeytanyahu'yu kendi halkı protesto ediyor.
    Vurun amk. Tam sırası vurun...
    @erefefik

7. Japonya'nın Okinawa adasında ki ABD Kadena Hava Üssü'nde bulunan mühimmat deposunda patlama meydana geldi.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ben Annunakiyim be ya... )))))))))))))))))))

barbitüratı içince mi?

içmeyince?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 2263/2269 İlkİlk ... 1263176321632213225322612262226322642265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •