Sayfa 659/660 İlkİlk ... 159559609649657658659660 SonSon
Arama sonucu : 5276 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. BDDK, Halk Katılım Bankası'nın kuruluşuna verdi

Resmi Gazete'de yayımlanan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kararına göre; kurucu ortaklar T. Halk Bankası A.Ş., Halk Finansal Kiralama A.Ş., Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ve Halk Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Türkiye'de 11.500.000.000 TL kuruluş sermayeli "Halk Katılım Bankası A.Ş" unvanlı bir katılım bankası kurulmasına izin verildi.

Alıntı Originally Posted by lennoncan Yazıyı Oku
    BDDK, Halk Katılım Bankası'nın kuruluşuna verdi

Resmi Gazete'de yayımlanan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kararına göre; kurucu ortaklar T. Halk Bankası A.Ş., Halk Finansal Kiralama A.Ş., Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ve Halk Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Türkiye'de 11.500.000.000 TL kuruluş sermayeli "Halk Katılım Bankası A.Ş" unvanlı bir katılım bankası kurulmasına izin verildi.
    kendinden ne hayrı gördük ki katılımından görelim
    biz borsadan defolup gitmesini beklerken katılımı çıktı birde
    kattınız zaten ky yi sizden biri oldular
    davanızı dört gözle bekleyenler var
    tünelin sonunda ki ışığı bile görenler var
    sarı kafa nın gaz çıkarma seanslarını takip edenler var sayenizde
    birde katılımcı yaptınız hayırlı uğurlu olsun ne diyelim

3. Bır kamu bankası degıl de ozel banka olsa ıdı 3-4 katı iie fiyatlanırdı ve ABD ceza konusu da bugune kadar cozulmus olurdu.
    ABD kamu bankası dıye sureklı heybede tutuyor bunu

tüm Müslümanların Kurban bayramını tebrik ederim zalimler için yaşasın cehennem

KAYNAK: https://www.milliyet.com.tr/gundem/t...esinde-7387206

TARİH: 10 HAZİRAN 2025

ALINTI: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trumpın, 24-25 Haziran tarihlerinde Lahey yapılacak NATO zirvesinde görüşmesi bekleniyor.

Görüşmedeki en önemli başlığı F-35 dosyasının da içinde yer aldığı Caatsa yaptırımları oluşturacak.

Görüşmenin ikili ilişkilerdeki önemli gündem maddelerini; savunma sanayii alanında iki ülkenin iş birliğini geliştirmek için CAATSA yaptırımlarının sonlandırılması, F-16 tedarik sürecinin neticelendirilmesi ve F-35 programına Türkiyenin yeniden katılımı konularının sonuçlandırılması oluşturacak. Fidan, ABD yönetiminin Caatsa yaptırımları konusunda hukuki bir çalışma yaptığını söylemişti.

--------------------------------------------------------

KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/ntvpara/cevde...nESVQq6lwWejVA

TARİH: 15 NİSAN 2025

ALINTI: Antalya Diplomasi Forumu sırasında Bloombergin sorularını yanıtlayan Yılmaz, yeni dönem ABD-Türkiye ilişkilerindeki pozitif havanın Halkbank davasına nasıl yansıyacağı sorusu üzerine, Uzun yıllardır bu konuda haklılığımızı dile getiriyoruz. Önceki dönemde de Sayın Trumpla Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuları defalarca ele aldılar. Önümüzdeki süreçlerde de ben inanıyorum ki hem LİDERLER düzeyinde hem farklı seviyelerde bu konular konuşulacaktır, tartışılacaktır.

----------------------------------------------------------------------------

KAYNAK: https://www.mfa.gov.tr/disisleri-bak...an-2025.tr.mfa

TARİH: 3 HAZİRAN 2025

ALINTI:

SUNUCU- Peki, Sayın Bakan son soru olarak, az önce ifade etmiştiniz bugün Rubio ve Witkoffla görüştüğünüzü, Türkiyeyle Amerika ikili ilişkileri bağlamında neler söylemek istersiniz? Bazı sorunlu alanlarımız hala mevcut, bunlarda ne gibi ilerlemeler kaydedilecek?

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN- Ben yapıcı, iyi niyetle çalışmaların sürdürülmesi halinde mesafeler kat edileceğine inanıyorum. Biliyorsunuz, temel problemimiz işte Suriyede konular vardı, yaptırımların kaldırılmasında Sayın Trumpın, Cumhurbaşkanımızın talebi üzerine ve bölgedeki Suudi Arabistanın da yaklaşımı üzerine aldığı bir karar oldu. Bu fevkalade önemli. Bizim açımızdan bu konunun hayata geçmesi, bizim bekamız açısından da önemli. Daha sonra CAATSAyla ilgili şu anda devam eden çalışmalarımız var. Orada gerçekten onlar da iyi niyetle bir yol aramaya başlıyorlar, çünkü kanunun metni hazırlanırken çok farklı hazırlanmış, oradan nasıl çıkabiliriz diye bir arayış var.

Sayın Trumpın Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptığı görüşme sonrasında verdiği bir direktif bu da, ona hukukçuları bakıyor, bizim arkadaşlar da buna bakıyorlar.

Diğer taraftan, iki ülke arasındaki ekonominin, ticaretin daha da ileri taşınması, işte ihracatına izin verilmeyen birtakım mühimmat ve yedek parça, silah yedek parçası ve ana malzemenin ihracatına izin verilmesi gibi konularda da artık olumlu işaretler alıyoruz, ağır ağır orada da açılımlar var. Ben genel manada iyiye gittiğini gözlemliyorum, o yönde de çalışmalar var, ortak mekanizmalarımız var, bu mekanizmalarımız çalışıyor. Biliyorsunuz, Washingtona ziyaretimiz olmuştu. Sayın Cumhurbaşkanımızın da muhtemel bir ziyareti için hazırlıklarımız devam ediyor Amerika tarafıyla. İyi gidiyor genelde.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

6. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump’ın, 24-25 Haziran tarihlerinde Lahey’de yapılacak NATO zirvesinde görüşmesi bekleniyor.

Görüşmedeki en önemli başlığı F-35 dosyasının da içinde yer aldığı Caatsa yaptırımları oluşturacak.

7. https://medyagunlugu.com/turkiye-guv...ini-kanitladi/

Putin, Trump ve Erdoğan arasında bir anlaşmaya varılmış olabilir."

✍Fuad Safarov'un haberi.

8. bunlar çok aşağilıklar hepsı buraya toplanmış sanki savaşan israil ian değil türkiye israil ıkı kamu bankası biri yuzde 7.5 biri yuzde 8.5 eksi açıyor bunlara söylenecek laf yok

Sayfa 659/660 İlkİlk ... 159559609649657658659660 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •