orasını anladık dayu..çığlık mekanı..ama ben sizin için yazmıyorum ..anlayın diye de yazmıyorum aslında..peki niye yazıyoruz..toplum mühendisi herkesi koyun sanmasın diye..
orasını anladık dayu..çığlık mekanı..ama ben sizin için yazmıyorum ..anlayın diye de yazmıyorum aslında..peki niye yazıyoruz..toplum mühendisi herkesi koyun sanmasın diye..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
ucuzluk arıyorsak Suriye borsasına bakın derim..daha ucuzdur bizden..ordaki toplum mühendisliği işe yaramıyor ama..bizde hala işe yarıyor gibi gözüküyor..kısa süreliğine..biz diyoruzki güven yoksa borsa yoktur..adam diyorki yahu pozisyon alıyorum kafamı meşgul etme..
Burada milyonlar donduruyor insanlar… üc bes aylik elemanlar fink atmiyor burada. Bir oyun sahasi var. Kimsenin bademlerin pardon mafyanin farkinda olmadiğini dusunmen senin hatan. Burasi durumu gore bir dolar hedefini on dolar hedefine aninda donusturecek populasyondan oluşur ve de bu normaldir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
saatlik aşağı dönmüş..dün yorulmuştu zaten..2- 4 saatliğe kadar olgunlaşma yok henüz..orda olgunlaşma görüp ( şu aşamada favorim 2-3 saatlik civarı ) karar anını beklemek lazım..ben büle yazdımmı bu da işlerine gelmiyor..len goy goy mu yapacaz burda o zaman..
BİST 100 9600 destekli, 1020 hedefli kanalın içindeyiz gibi yanlış görmüyorsam. Saatlik grafik: https://invst.ly/1az5xk Çizgiler yanlış olabilir, grafik yanlış olabilir, bakış açım yanlış olabilir, hayatım yanlış olabilir.
imzamda yazdım..hiçbir tepe dip çalışması yapamaz..bakıyoruz endexe..haftalıkta dip yapmış mesela..yapmış valla !! borsa tarihinde ilk olmuş..emme toplum mühendisliği de ilk oluyor..ne olacak şindi..
sen bu oyunu görmeden işlem yaparsan donuna kadar alırlar elinden..
Ben al satciyim 45 saniye vade. Birde altın S1 var. Viob yok bende. Ama arkadaşların eline konuşmam. Olaki arkadaşlarım benden etkilenir zarar eder. Olmaz da bazen insanın stres kaynaklı yada moral olarak boş bir tarafına denk gelir etkilenir zarar eder sende aynı hassasiyet içinde bulunursan iyi edersin. Aynı kafayla gidersen üslubum değişir sana karşı. Adam ol fikrini yaz bir kere çekil elli kere yazıyorsan kafanda kırık değil zerre yok demektir. Beygire söylesek yarılır çatlar utançtan
Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanvekili seçimini Akp adayı almış.
Cumhurbaşkanı en çok sevdiği ve kullandığı bir deyim vardı.
" Milli Irade"
Chp'nin kazandığı yerlerde Meclis çoğunluğu olmasa
bu yöntemle bir çok belediye el degistirirdi.
Yer İmleri