Aynısı buradada mevcut ahaberi açarsan uçuyoruz güllük gülistanlığız ama gerçekler ortada sokağa çıkma yasağı var Angeles'ta ama ABD başkanı fanusa giriyor ise burada başka bir durum var demekki şöyle söyleyeyim açın koeri yada afad depremlere bakın 3+4 sallanan var hergün doğudan batıya güneyden İç anadolu ya yerler var kimsenin umrunda değil ne insanların nede yetkililerin ama İstanbul'da izmir'de Ankara'da yani kalabalık bir şehirde büyük deprem olduğunda o zaman borsa din siyaset makam vs hiçbiri kurtaramayacak ( bu konu ile alakalı değil) karaduman arkadaş pozundan yada başka bir şeyden söylüyor bilemem ama güven önlem herşeyden önemlidir demek istiyor kanımca
biraz gecikti...riyıl taym olmadı ama
10908 şort...
tez ALPER'i bulun![]()
SSB/Görgün:TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, milli muharip uçak KAAN'ın Endonezya'ya ihracatına yönelik ilk resmi adımın atıldığını belirterek, "TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak." ifadelerini kullandı.
Türkiye ile Endonezya arasında imzalanan anlaşma kapsamında Endonezya'ya 48 milli muharip uçak KAAN ihraç edilecek.
Haluk Görgün, konuya ilişkin X'teki paylaşımında, "Bir asrı aşan havacılık yolculuğumuzda, şimdi kendi 5. nesil savaş uçağımızı dost ülkelerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, milli teknoloji hamlemiz sınırları aşıyor, Türk mühendisliğinin imzası, artık küresel güvenlik mimarisine yön veriyor." değerlendirmesinde bulundu.
KAAN'ın Endonezya'ya ihracatına yönelik ilk resmi adımın, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto'nun huzurunda atıldığını aktaran Görgün, şunları kaydetti:
"TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak. Bir zamanlar göğe bakıp 'bir gün bizim de uçağımız olacak' diyen ecdadın duası, mühendislerimizin aklıyla, milletimizin kararlılığıyla birleşti. KAAN, Vecihi Hürkuş'tan Nuri Demirağ'a uzanan yerli havacılık serüvenimizin en ileri adımlarından birisidir. Her zaman daha iyisi ve ötesi için tüm sektör olarak çalışmaya devam edeceğiz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
hırsız çobanın oyunu devam ettikçe paralar faize gider..%51 den gömdük yine 32 günlüğe..borsaya 1 kuruş yok yine..
haftalıktaki tuzağı ne zaman bozar o zaman bakarız..ahlaklı olacaklar..ben en az yıl sonuna kadar faizde düşüş beklemem..yıl sonuna kadar faize devam yani..faiz göstermelik düştüğünde de burda yazdım..düşüremezler tekrar yükseltecekler dedik..yine diyorum..en az yıl sonuna kadar düşüremezler..düşürürse ne olur..merkezin kasası 1-2 ay dayanır ve sonuç; 2026 da çöp olur..
mühendislerin çook çalışması lazım..yutmuyor artık halk..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
borsadaki öncü birliklerin soluğu tükendi..bugün büle geçer..yarına dağılır kuklalar..
haftalıktaki tuzağın 1. ayağı bu..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yer İmleri