Sayfa 383/384 İlkİlk ... 283333373381382383384 SonSon
Arama sonucu : 3071 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

XU100...

Haftaya böyle başlıyoruz...

Yukarı umutlarımız hâlâ devam ediyor...

3. Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar

Bayram bitti sabah hemen tarlaya gittik, borsa güne güzel başlamış gibi en azından bankalar biraz toparlanmış...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Lütfü hocam vakbn 19 Haziran faiz beklentisine kadar nasıl bir yol izler yorumunuzu öğrenebilir miyim tşk

5.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Lütfü hocam vakbn 19 Haziran faiz beklentisine kadar nasıl bir yol izler yorumunuzu öğrenebilir miyim tşk
    Özele yazdım hocam, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

XU100...

9.727 bugün için önemli seviye...

Burayı aşabilirse, yukarı; aşamaz ise, aşağı demek olacaktır...

İç içe formasyonlar oluşturuyor. Her 2 yöne de uygun hareketler sergiliyor. Kesin yönü seçene kadar muallaktayız ama ben her zamanki gibi yukarıyı bekliyorum...

8. Pkart dün Ziraat bugün Gedik bofa'sız olmaz tabi görüntü güzel mal dağıyorlar(mış) gibi yapıyorlar gibi gibi sanki

Sayfa 383/384 İlkİlk ... 283333373381382383384 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •