20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Hep dediğin gibi de devam etmez tabi ama , diğer yandan froto daha prim yapabilir ama piyasada kağıt mı yok.
Bir kağıda saplanılacak bir devirde olmadığımızı düşünüyorum . Borsa tarafında olumluyum dedim di. Ama yanlış kağıtta isen bekle babam bekle de yapabilir. 2022 2024 arası dönem gibi bir olumluluk değil benim borsa tarafında beklentim artık.
TH her zaman barutun olacak. Yüzde 100 ile asla borsaya girmem. Bak sen YKBNK de hala bekliyorsun 3 ay olacak. 3 ayda yüzde 12 de faizi/enflasyon zararını ekle. 30 tl nin üzerinde maliyetin. Halbuki nakitin olsa idi 22 23 lerde bi vuruş daha yapıp bugünlerde belki çıkabilecek durumda olabilirdin.
Zararına kağıt satmak çok ama çok zordur . İyi bilirim. Vermedikçe gitmez allah allah başka kağıtlar gider onlarda fırsat maliyeti de cabası. Zaten ayda 3.5-4 faiz geliri cabası. Ben yüzde 100 borsa riskini alamam şu an. Faizler aylık 1 e düşer falan anca o zaman.
Mesela ben 790 lardan girerken kağıda (yazdımda burada ) İsterse 750 ye düşsün 700 olsun 2 vuruş hakkım daha vardı. Kazanç oranın oldukça yüksek idi bu pozdan. Oralara inmeden direkt füzeledi yüzde 10. Çok istedi verdik bizde.
Sana ayı saldırıyor bütün mermileri sıkıyorsun . eee ölmedi ne yapacan? Borsada ne olursa ne yaparım oyununu oynamak zorunda KY. Bizler BY değiliz. Elimizdeki malı tahtayı yükseltip öyle yada böyle satamıyoruz. Biz rüzgarın esişine göre poz alıyoruz. BY ise rüzgarın kendisi.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Aklı pazara koymuşlar herkes kendi aklını almış.
Ytd
Romanya verimsiz bir tesisti.
Verimlilik hedefleri var.Daha yolun başındalar.
Ytd
Bence kendini bir sorgula kuzunun topiğine gidiyorsun kavga, Başka topiklere gidiyorsun kavga.
Acaba neden insanlar sana negatif bakıyor düşündün mü hiç ?
Özgüvenin tavanda olduğun için mi fazlası da zarardır bunu unutma sakın özgüvenin.
Israrla neden pahalı pahalı diye diretiyorsun ?
Söyledin bitti gitti sürdürmenin anlamı ne bunu çözemiyorum.
Bir lokantaya gidip önünde döner pahalı pahalı pahalı dersen ne olur kafanın ortasına küreği yersin böyle düşün basit cahil bir şekilde.
Bizim gibi cahil insanlarız neticede.
Yer İmleri