YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi bu ereğli
Bistin yeni gelini olur mu
bu ALEMDE....ben ne dediysem o olur....
geopolitik menem.....herseyi dusunen menem.....BEN DIYORSAM KI....HEDEF ONCE 2 DOLAR ENDEKS.....SONRA 1.80 DOLAR ENDEKS.....odur.....ben kuzuyum.....
BABO filan....celik cocuktur.....
BU ALEMI BEN DIZAYN EDERIM.....onlarada hikayeden deyer veriririm....bu beni eglendiriyor....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ne dedim.....YARIN YUZDE 3 YUKARI BASACAKLAR......
bastilar mi.....bastilar.....
BAYRAMA ARTIDA GI RECEKLER.....
girdiler mi....
GIRDILER.....
FAIZ INDIRIMI BEKLENTI YAPACAKLAR.....haziran 19....
yaptilar mi....
YAPTILAR.....
beni iyi izliyenlerden biri citak.....KUZU SHORTU CAKMISTIR....dedi mi....
DEDI....
NEYE GORE....KUZU KURALLARINA GORE....adi....kuzu ucunbiri kurali....
grafigi asagida....onuncun.....digeceginiz sey sudur...BU ALEMDE KUZU EFSANEDIR....dedinse yirttin....yoksa IPNESIN....bu heseye ragmen...
shortan paralari alip cepcegizimize koduk mu ....KODUK....KUZU KURALLARI....
![]()
ARTIK YAZMIYORUM....
siz yazin....citak gibi.....DIYINKI KUZU YAZSAYDI....sunu diyecekti.....
tuturusraniz benim yaptigimi....GELIP AFERIM DERIM....YETISTIRDIM....TURKUN EVLADI BENSIZDE YAPIYOR DERIM...
cennetteki 72 hurimle mesgul olurum.....her gun 72 defa ikeceksin yaw....DAMARLARIM KURUDU....
valla....cennetteyim emme....zor yani....bittim tukendim....ike ike....tek gun dahi yok....hergun mecbursun 72 sinede ikmeye....
buna can mi dayanir yaw.....zor ki zor....
dunyada rahattim....ister ikerdim ister ikmezdim....bura oyle deelki....
bist meğer yine düşmek için alan açayım diye yükselmiş.
tıpkı usdtry gibi, yükseliş sınırlı kalması için alan açayım diye bir haftadır fazladan baskılanması gibi.
ülkede bütün finansal fiyatlama yapay...
Yer İmleri