Sayfa 307/432 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 3453 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Viop LXV

1. mavsar senin tahta yeşil petrolden dolayı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. İran israele birşey yapamaz. Bitcoin umursamamış altına bakıyorum 3500 ü bile geçememiş. Yurtdışı borsalarında normal bir gün geçiyor. ABD borsaları akşam yeşile dönebilir. Bizim tarafta dolar 2 hafta önce 39.33 iken bugün anca 10 kuruş yukarıda. 2 hafta boyunca basıldığı için bugün çoşmuş gibi gözüküyor ama yok öyle birşey. Borsa tarafında da bir çok baba kağıt geçen 9000 dibinin üzerinde seyrediyor.
    Son bir alım fırsatı bence borsada. Hele olurda panik amaçlı basılacak bir 9000 altı bence süper bir fırsat olacaktır.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Cumaya gidincede rahat durmuyorlarki
    Bi taneside cumada milletin gö tüne bakıp duruyordu
    bunnar aynı versiyon.. setup şeklinde yollamış göğden tengrileri.

kodları aynı .

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    1 lot ihlas alsa bari... malım yok demez.
    Ne alıcağını söylemedi ama bugün aldığı kaatlarda muhtemelen eli uğurlu gelicek ve kâr yazıcak diye düşünüyorum, herif yeni gelene bi barnak bal çalmayı ihmal etmez
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Her pozisyondan sonra nerede hata ettiğime bakar ve yeni strateji belirlerim... Bu, borsayı bırakmakla ilgili olur genellikle.
    Hocam, bu piyasada en az 1 birim nakitin olmassa
    Pişmalıklar fayda etmez,inşallah kısa zamanda çıkar zararınız.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    600 binlik ekstreyi koydukya burada sen atıp tutarken burada nohut ekstreleri koyun dediğinde sen ogun yine burada paylaşamadın ama ohun benim koyduğum ekstreyi görenler var sonra sildim çünkü bu muhabbetleri sevmiyorum ben bir yüzükle yola çıkmadım öğren bunları şükür hep vardı
    bu ekstr işi de basit yahuıu ...yalan borcumuz mu var.....

sindoooo ben bear istemişti orta koydum bir kaç arkadaşta tebrik etmişti......ne zamandı Ruslar askerlerimizi suriyede şehit ettiği zamandı....bu vesile ile Allah tan Rahmet diliyorum şehitlerimize....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

10296.................ortalama ile 15 kontrat.........................................ŞO RT.............real time..............

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan bende koyayım mı

Ekstreyi ekstreyi bugün iyi zarardan yırttım açılışta verdim 4000 bin gayme aşağıda şuan almıyorum. 800 TL den az zarar bugün ful malda olmama rağmen. İyi kurtardım
    Salih abi, mübarek ğün, töbe töbe

Sayfa 307/432 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •