Sayfa 319/567 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 4533 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayııı long mu açtın.......ben long kaspatır kapatmaz şort düşünüyorum.......bu endeks burada kalmaz bu saldırılar sürdükçe......idikkatli ol.......
    Her şey kontrolüm altında dayucuğum, sıkıntı yok, mermi çok
    Uyarın için saol
    Hamdım Piştim Yandım

bir bilgi daha var İran nükler tesisleri bazıları bizim sınırlara yakın olduğu söyleniyor....bu serpibti ülkemizi etkilerse....Türkiye israili affetmez......askerimiz bunları doğduklarına pişmaz eder.......

3. 3. Dünya Savaşı
    @ww3mediaa
    ·
    1d
    ��İranlılar, İsrail saldırılarına misilleme yapılması talebiyle Tahran’da sokaklara döküldü.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Dünyanın herhangi bi yerinde İSRAİL vatandaşı olmak zorlaştı..
    Hitler'in yaptığı soykırıma İSRAİl bir daha uğrarsa , kimse dönüp su bile vermez..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bir bilgi daha var İran nükler tesisleri bazıları bizim sınırlara yakın olduğu söyleniyor....bu serpibti ülkemizi etkilerse....Türkiye israili affetmez......askerimiz bunları doğduklarına pişmaz eder.......
    İSRAİLe bizimkiler bulaşmaz.. O saldırmadıkça !!

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hiç güleceğim yoktu, bunu bop başkanına ilet hadi görelim, unuttun mu askerimizin başına çuval geçirdiler , nota verecekmisiniz diye sorulan soruya ne notası müzik notası mı cevabını unuttun sanırım bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dünyanın herhangi bi yerinde İSRAİL vatandaşı olmak zorlaştı..
    Hitler'in yaptığı soykırıma İSRAİl bir daha uğrarsa , kimse dönüp su bile vermez..
    Aynı fikirdeyim ama kim yapacak bunu
    bir halt olacağı yok.

8. İran sabahı zor çıkartır, dayağı yedikçe mallaşıyor, rejimi sanal videoda kurtaramaz artık,
    Çok ilginç yaw, BM ye müracaat edeceğine, savaş ilan et önce,

Sayfa 319/567 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •