Sayfa 364/400 İlkİlk ... 264314354362363364365366374 ... SonSon
Arama sonucu : 3195 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Viop LXV

1. Sanal ortam çok kirlendi...uzak durmakta faydalar var...!
    Burada faydalı olmaya çalışıyoruz, adam ekstra paylaştın diyor...aslında pozisyon aldığımı belirtiyorum... borsanın çok stresli dönemlerinde paylaşıyorum ki faydalan diye.Zaten normal günlerdeki işlemlerimi paylaşmıyorum.(Paylaştığım tarihler 13.05.2025-13.06.2025 vb. günler)
    Senin ALıma veya SATmaya elin gitmezken biz işlem yapıyoruz...bu zorlu arenada.
    Ky. yi bırakacaksın kendi haline...parasını kaybettikçe huzur buluyor bunlar..

https://x.com/BBYAMANS/status/1933954471895388358
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Hadi bakalım işler karışacak gibi

Bizimki Pakistan İran mısır suud liderleri ile görüşmüş
    Pazartesi akşamı trump Türkiye yanlış yolda derse borsa daha doğrultamaz belini bence
    son telefonu kapattıktan sonra ilk kimi aramıştım hatırlıyor mu acaba..?

3. [QUOTE=nohut;7045501]
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Burada farklı konuda düşünceni yazarsın adam üzerine alır...alınganlık gösterir...konuyu kişiselleştirir...saldırıya geçer...cevap versen anlamaz.
    Geçen hafta VESTEL hakkında çok eleştiri aldım ama haklıydım. Zaten sonuç ortada.(Çakır24 nerede?)

YTD
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sanal ortam çok kirlendi...uzak durmakta faydalar var...!
    Burada faydalı olmaya çalışıyoruz, adam ekstra paylaştın diyor...aslında pozisyon aldığımı belirtiyorum... borsanın çok stresli dönemlerinde paylaşıyorum ki faydalan diye.Zaten normal günlerdeki işlemlerimi paylaşmıyorum.(Paylaştığım tarihler 13.05.2025-13.06.2025 vb. günler)
    Senin ALıma veya SATmaya elin gitmezken biz işlem yapıyoruz...bu zorlu arenada.
    Ky. yi bırakacaksın kendi haline...parasını kaybettikçe huzur buluyor bunlar..

https://x.com/BBYAMANS/status/1933954471895388358
    Adam hisseye 50 tl.den çok ucuz diye öneride bulunuyor kimse eleştirmedi...ben durun bu bilanço iyi değil dedim, kötü oldum.(KUZU-Bozkurt ve Lunar şahit)

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı:

Enflasyonist ortamda satın aldığım mal ve hizmetlerin kalitesinin sürekli düşmesine bir türlü alışamıyorum. Konuyu, bu defa daha somut bir örnekle paylaşacağım.

Yaklaşık 6 ayda bir gittiğim mütevazı ve görece makul fiyatlı bir restoran var.
    Bundan 7-8 yıl önce, sipariş gelmeden 5 çeşit ufak ikramla birlikte sıcak lavaş getirirlerdi. Her masada zeytinyağı-limon olurdu. Yemekten sonra da ikram olarak antep fıstığı verirlerdi (yanlış duymadınız, mütevazi ama verimli bir restoran bunu yapabiliyordu).

Bir süre sonra fıstığı sadece isteyince getirmeye başladılar. Sonraki aşamada da ikramdan tamamen çıkardılar.**
    Ardından lavaşı küçülttüler ve sadece özel olarak isteyince getirmeye başladılar.

Bir sonraki yıl ikram tabağını üçe, sonra ikiye düşürdüler (lezzetsiz salatamsı küçük bir tabak ve kalitesi düşmüş bir turşu).
    En son gittiğimde de masalardan yağ ve limonu da kaldırmışlardı.

Literatürde bunlara shrinkflasyon**ve skimpflasyon deniyor. Türkçesi, kalitesizleşme.

(Restoranlara hiç erişemeyenler var, halinize şükredin diyebilirsiniz, haklısınız ama yazının konusu bu değil. Her alanda, her gelir düzeyindeki insanlar bir şekilde kalitesizleşmeyi yaşıyorlar.)

Enflasyon sadece alım gücünü azaltmakla kalmıyor, kaliteyi düşürüp insanları vasata mahkûm ediyor, ahlaksızlığı da besliyor. Yüksek enflasyonla yaşayıp kalkınabilen tek bir ülke bile bulamazsınız.*
    Bu nedenle toplum olarak ülkeyi yönetenlerden düşük enflasyonu her fırsatta talep etmeliyiz.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Skler birbirleri ni, acırsam bülent olayım

HSS devrede, önleme yapıyor Tahran vsvsvsvdvs, arada tak taka tak diye sesler geliyor, o atışlar sanırım doçkalardan yapılıyor,
    Neyi vuruyor derseniz , işte HSS çalışıyor algısı yapılıyor, acemler feci yakalandı bence,
    Birde hala İranın yanında kimse yok, Çin Pakistan vs vs haberler asparagas , aynı dünden beridir gelmeyen nükleer ğibi

6. Bu savaşta azrail'i tutuyorum, beline kuvvet

7. Sayın Nohut kusurumabakma ben 27 e yıla yakın bu piyasanın içindeyim istanbulda. Her hafta cuma günü ak merkezin en altında olan bir mekanda piyasa oyuncularının olduğu masa da gençliğimde çok yemek yemişliğim oldu öğlenleri o zaman seans arası vardı bu masada olan kişiler yemekten kalkar ikinci seansta birbirinin üzerine oynardı. Bir kaç kez masada Ofer de vardı eskiler bilir. Hani şu TÜPRŞ ın bir kısmının peşkeş çekildiği mahkeme kararına rağmen uygulanabilirliği olmadığından geri alınamayan. Şimdi o işleri yapan siyasetçi rahmetli ben o kişiyi neler olduğunu bildiğim için çok eleştirdim bir çevreden çok laf yedim vatandaş tutuyor şimdi işine gelmeyen şeyler yazınca yandaş diyor.

İşin kısacası bazı pozisyonlarımı kimseye söylemem o masadaki kimsede söylemezdi sorana da hiç iyi gözle bakılmazdı. Ben extre falan paylaşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Nacizane fikrimdir. Elçiye zeval olmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Erdoğan'ın, dün Marmaris'teki yazlık sarayında giydiği ayakkabının fiyatının 5.550 euro (252.680 TL) olduğu anlaşıldı.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 364/400 İlkİlk ... 264314354362363364365366374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •