Sayfa 365/403 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon
Arama sonucu : 3217 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sanal ortam çok kirlendi...uzak durmakta faydalar var...!
    Burada faydalı olmaya çalışıyoruz, adam ekstra paylaştın diyor...aslında pozisyon aldığımı belirtiyorum... borsanın çok stresli dönemlerinde paylaşıyorum ki faydalan diye.Zaten normal günlerdeki işlemlerimi paylaşmıyorum.(Paylaştığım tarihler 13.05.2025-13.06.2025 vb. günler)
    Senin ALıma veya SATmaya elin gitmezken biz işlem yapıyoruz...bu zorlu arenada.
    Ky. yi bırakacaksın kendi haline...parasını kaybettikçe huzur buluyor bunlar..

https://x.com/BBYAMANS/status/1933954471895388358
    #DERHL Mağdurları Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Grubu hayırlı uğurlu olsun.

https://x.com/i/spaces/1RDGlzvMqjgxL
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Nohut kusurumabakma ben 27 e yıla yakın bu piyasanın içindeyim istanbulda. Her hafta cuma günü ak merkezin en altında olan bir mekanda piyasa oyuncularının olduğu masa da gençliğimde çok yemek yemişliğim oldu öğlenleri o zaman seans arası vardı bu masada olan kişiler yemekten kalkar ikinci seansta birbirinin üzerine oynardı. Bir kaç kez masada Ofer de vardı eskiler bilir. Hani şu TÜPRŞ ın bir kısmının peşkeş çekildiği mahkeme kararına rağmen uygulanabilirliği olmadığından geri alınamayan. Şimdi o işleri yapan siyasetçi rahmetli ben o kişiyi neler olduğunu bildiğim için çok eleştirdim bir çevreden çok laf yedim vatandaş tutuyor şimdi işine gelmeyen şeyler yazınca yandaş diyor.

İşin kısacası bazı pozisyonlarımı kimseye söylemem o masadaki kimsede söylemezdi sorana da hiç iyi gözle bakılmazdı. Ben extre falan paylaşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Nacizane fikrimdir. Elçiye zeval olmaz.
    Geçmiş senelerde, Sen Batıçimi savunurken ben NUHÇİMENTOYU savunuryordum.(ikigözüm nikimle)
    Bursaçimento da sizi (Carkos ile) çok yordular...hatırlarsın O günleri.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın, dün Marmaris'teki yazlık sarayında giydiği ayakkabının fiyatının 5.550 euro (252.680 TL) olduğu anlaşıldı.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. [QUOTE=nohut;7045518]
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Adam hisseye 50 tl.den çok ucuz diye öneride bulunuyor kimse eleştirmedi...ben durun bu bilanço iyi değil dedim, kötü oldum.(KUZU-Bozkurt ve Lunar şahit)

YTD
    Sayın Nohut Nazif tehlikeli adam. Almıştır bugünlerde olanların haberini. MSCI fon çıkış işi de çok acımasız oluyor bazen tuzu biberi olmuştur. Cidden bazen kötü niyet aramamak lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

US bank deposits increase to $18.207 trillion from $18.190 trillion last week!!!

ABD'deki banka mevduatları geçen haftaki 18,190 trilyon dolardan 18,207 trilyon dolara yükseldi.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Geçmiş senelerde, Sen Batıçimi savunurken ben NUHÇİMENTOYU savunuryordum.(ikigözüm nikimle)
    Bursaçimento da sizi (Carkos ile) çok yordular...hatırlarsın O günleri.

YTD
    Sayın dva glaza hiç kimseye faydası olmuyorsa da ben faydalanıyorum.
    Sizin için gizli olmadığı sürece pozisyon aldıktan sonra paylaşırsanız çok sevinirim.

İran Donanması, İsrail füzelerinin İran topraklarına doğru yönlendirilmesine yardımcı olmak için Basra Körfezi'ne doğru ilerleyen bir İngiliz destroyerine Hint Okyanusu'nda müdahale etti.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 365/403 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •