Sayfa 303/307 İlkİlk ... 203253293301302303304305 ... SonSon
Arama sonucu : 2450 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

OYUN TARZI HATIRLATMASI.....VIOP TAKILERE....

elimizde iki beklenti var....BIRI POZITIF....19 HAZIRAN...FAIZ INDIRIMI BEKLENTISI....OBURU NEGATIF OLAN....SAVAS....

boyle birbirine zit iki beklenti varsa.....

gun icinde SHORT u negativ beklenti esasken kapiyacan....MISAL cuma gunu negatif beklenti ile yuzde 5 eksi acildi....PANIC....shortu kapayip long olacan.....sabah 10 170 e inmistik....kapat ve long....neden....cunki pozitif beklenti faiz indirimi hala duruyor....PIYASA YAPICI BUNU KULLANIR....kullandi....yukari surdu....10 400 e....LONGU kapa derhal SHORT ac....

cunki devrisi gun....bir onceki gunun dibiyle acar.....10 200 le.....10 170 le....ve yuzde 4 gocer....

KUZU ZITLILIKLAR KURALIDIR BU....bunda hizli olup....gun ici iki zit islem yaparsin....SUAN shortum....bu nedenle....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    aferim.....

ne diir graf.....sonbaharda.....AMRIKI yuzde 40 cokecek diirr.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. KUZU UCUNBIRI KURALI GERCEKLESTI.....anlami....BUYUK DUSUS BASLIYOR....short hazineyi doldurur.....ilk hedef 8200.....ikinci hedef 7400.....

MARS MARS....

5.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Guzu,

Güneysuya sataşma.
    Annesi ciddi hasta ve istanbulda hastanede.

Bilmediğin için yazıyorum.
    Geçmiş olsun..Allah şifalar versin...sn.Selim beyin Annesi için dua ediyorum..inşallah şifa bulacak.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sataşma değil abi
    önce konuşmuştuk, ''RİZE'de olacağım, haberleşiriz '' demişti
    ziyaretine gitmek istiyordum, onun için yazdım

rakı... işin latifesi
    Annesi RİZE'de yoğun bakımda yatıyor.

NOT: Alkol yanlış içecek. Sen bu alkolog takımına uyma. Karaciğerine düşman olma. Ahirette karaciğerleri bu alkologlardan davacı olacak.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Annesi RİZE'de yoğun bakımda yatıyor.

NOT: Alkol yanlış içecek. Sen bu alkolog takımına uyma. Karaciğerine düşman olma. Ahirette karaciğerleri bu alkologlardan davacı olacak.
    Yeşilaycı kuzu
    Tövbe tövbe bi yaşıma daha girdim
    70 liği bitirmeden yazamayan adam yazmış
    bir halt olacağı yok.

8. [IMG][/IMG]

Son durum.

Sayfa 303/307 İlkİlk ... 203253293301302303304305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız