Sayfa 397/432 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon
Arama sonucu : 3451 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Viop LXV

Bu arada genel bişey yazayım. Benim parmaklar biraz tombul gördüğüm yanlışları düzeltsemde telefondan yazınca çok hata oluyor hepsini düzeltemşyorum. Yoksa Türkçeyle bi sorunum yok. Sorunum arapça okuyup arap kafasıyla Türkşyeyi yorumlayan Türk insanını arap kalıplarına sokmaya çalışan arap yalayıcılarıyla. Ülkenin kaymağını yiyip araplara sevdalılarla
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bizim medyada öyle değil hocam,
    Az önce habertuek yayınında, Hürmüz Boğazı kapandı, artık ğöreceğiz dedi eski şişko dört ğöz
    Kordinat verenler,Çin'den inen uçaklar , birisi nükleer e basıcakmış vsvsvs ,
    Benim tepeme bomba atıcaksın, ben o uçakların kalktıgı havalimanı nı vurmamakta itina edicem
    görürüz zamanla hürmüz boğazını da kapatamaz İran.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    günaydın bi yurtdışına gittik geldik savaş çıkmış
    sonda söyleceğimi başta söyleyeyim, bu savaş konvensiyonel uzun süreli bir savaşa dönmez...
    Şuanda GİRİŞ bölümü GELİŞME bölümüne yavaş yavaş geçilecekdir .
    millet petrol neden 75 dolarda diyor herşeyin bir zamanı var önce stoklar inmeli .
    ayrıca Trump hafta sonu sözlü müdahale yapıyor yok ruslarla konuşmuş yok bu savaş bitmesi gereklimiş hala milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakmadılar.Ulan İrana nükler silah yapıyor diye 1985 den beri sallıyorlar ama hepsinde var bu savaş piyasalar kontrol edilerek devam edecek arada tansiyon yükselecek arada trump kendine rol çalacak ama benim beklentim İran bölünmesi için ilk adımlar atıldı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben enflasyon konusunda karamsarım. Savaş sebebiyle petrol fiyatları hariç ülkede don ve yağış nedeniyle bir çok üründe arz sıkıntısı ve fiyat artışı söz konusu olabilir enflasyonu zorlar savaş devam ederse daha da zorlaşır
    Şu anda pazarlarda öyle bir sıkıntı yok kışın sonunda dikilen tüm ürünler seralar açılarak ürüne dönüştürüldü. Sorun olursa bundan sonraki kuraklıkla olacak. Ankarada su sıkıntısı had safhada. Belediye bunu bahane ederk yeni bir tarife sistemine geçti. İşyerleri ve ortak apartman alanlarındaki su kullanımı rekor zam yedi. Elektrikten sonra suda da sağlam geçirildik.
    bir halt olacağı yok.

5. Cari açık Nisan'da 7.86 milyar dolar.
    Beklenti üzerinde.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    görürüz zamanla hürmüz boğazını da kapatamaz İran.
    Aynen, ama bizde kapanmış ğibi korkusuzca beyan ediliyor,

Ben bi tık , petrolden finans sağlamak, neten köpeği ne, çıkış ve Trump ın ara seçimi için yapıldığını düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Cari açık Nisan'da 7.86 milyar dolar.
    Beklenti üzerinde.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

78,92 + 82,92 + 88,60

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 397/432 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •