Sayfa 404/461 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ne yazdı yahu baktım bulamadım.
    Yazı bu yav

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen biraz ayıb etmiş,
    halbukisi 32 tl den Vestl alma fırsatı sunulmuş piyasaya niye böyle kırıcı davranmış enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

2. burda İran daha güçlü bana göre..İsrail pes ederse işgal ettiği yerden de çekilme tehlikesi doğacak..yani İsrail bana göre mağlup oldu şimdiden..aksi halde 3. dünya savaşı çıkar..emme Trump halkısına söz virmiş savaşırsam ağzıma furun demiş..Özellikle Çin İrana destek veriyorumuş, istihbarat vs. şuan..
    o yüzden İsrail in tıpası yimez geri çekilir..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yazı bu yav
    Neden böyle yazdın?
    34 tl.den alacağın alıntıyıda koy buraya.

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    burda İran daha güçlü bana göre..İsrail pes ederse işgal ettiği yerden de çekilme tehlikesi doğacak..yani İsrail bana göre mağlup oldu şimdiden
    İranın elinde hipersonik füze varsa israil çok zarar görür , ABD yi aramaya başlamış hipersonik füzeleri durdurmak için silah gönderin diye demir kubbesi onlara bir bok yapamıyor , İranın sıkıntısı eski bir hava gücü olması ve iyi bir hava savunmasının olmaması bu hikaye eninde sonunda İrana yazılacakdı çinden ve ruslardan daha geniş kapsamlı silahlar neden almamış
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Motorine yeniden minnacık bir güncelleme :
    1.70
    Hep 50 tllik alanlar 1 litre alamaz,
    günde onlarca kez istasyonları uğrar artık.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İranın elinde hipersonik füze varsa israil çok zarar görür , ABD yi aramaya başlamış hipersonik füzeleri durdurmak için silah gönderin diye demir kubbesi onlara bir bok yapamıyor , İranın sıkıntısı eski bir hava gücü olması ve iyi bir hava savunmasının olmaması bu hikaye eninde sonunda İrana yazılacakdı çinden ve ruslardan daha geniş kapsamlı silahlar neden almamış
    Atmosfer disina cikip yere dusen her balistik fuze hipersonik hiza ulasir. Rusya nın attıgı ucaktan yeni nesil füzeler kinjan falan onlar hipersonik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. nohut dayu arsa beleşmiydi..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8. Bugün ki kebap parası tmm izlemedeyim

Sayfa 404/461 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz