Sayfa 428/1005 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Benzin zamlarını geri çekerler mi ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. 16.06.25 Pazartesi

Amerika kırmızı , BTC ve İstanbul borsası mavi ..

XU030YVADE , 10337-10605 gördü ...10483(uzlaşma 10492) kapattı. +%0.78

Alemin longerlerine tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

3. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 48 kişi okumaktadır. (7 üye ve 41 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, çıtak+, el turco+, loto, rasit, TIFIL+

Değerli palişkoomun şahsında tüm dostlarıma huzurlu bir gece dilerim

https://www.youtube.com/watch?v=xrNS...nel=HypeFamous
    Hayat hoş gerisi boş

İran bu gece terbiyesiz vuracağız Mert abi ters pozisyonda kalmasın diye uyarı geçmiş..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    7d
    -İran, Arap aracılar aracılığıyla düşmanlıkları sona erdirmek için mesajlar göndererek ABD ve İsrail ile görüşme arayışında
    -İran, ABD'nin çatışmadan uzak durması halinde nükleer görüşmelere yeniden başlayacağını özel olarak açıkladı - WSJ

yav hadi haber bakmıyorsunuz veride mi takip etmiyorsunuz brent neden aşağı geliyor 10 dk bu pompa var
    bizim bademler spor sabah yazdık karşılıklı işlem 4 milyar satıyor borsa düşmüyor diğer bölümü ile karşılıyor he he deyin geçein 1 senedir aynı hikayeler duyuyoruz buyursun götürsün bakalım nereye götürecek

ne oldu bademcuk yinemi götüremedin bak burası rallici dolu ınsıder işine bayılır bunlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. İsmail Arı
    @ismailari_
    ·
    1 sa
    İstanbul'daki AKP'li Zeytinburnu Belediyesi, vergi borcuna karşılık iki cami, bir polis merkezi ve bir de ortaokul satıyor

https://x.com/ismailari_/status/1934620913993240848

şimdi herkes satışa yöneliyor önemli olan kimin alıcağı

7. Ali Deniz Çakır
    @alidenizcakir
    ·
    49d
    SON DAKİKA | İsrail, İran Radyo ve Televizyon Kurumu'nu bombaladı.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İran daha güçlü bombalar atmaya hazırlandığını okudum bazı sosyal medyada o attıkça netanyahu götü daha fazla saldıracak taki ABD biraz dinlen diyene kadar İsrailin son 2 sene taktiği bu bu yüzden piyasalar bekle gör fazla çoşku olmadan yatay hareket ediyor benim öngörüm.
    ha piyasalar kapanır bir gün İran çıkar 7 kocalı HÜRMÜZ tiyatrosunu oynayacaz derse orada terste yakalanmayın
    yok anlaşma , yok barış vs hepsi hikaye 2 tarafta yaraları sarma derdinde rusya uydu üzerinden yardıma devam ederse iranda yer altı roket dolu olduğu söyleniyor , burada sıkıntı hikayemizdeki yedi kocalı hürmüz tiyatrosunun başlaması ABD bunu istemez petrolün yukarı gitmesi onlarıda yorarbu yüzden gerek trump , gerek yalan haberler üzerinden bir havuç ortada geziyor benim gördüğüm.

Sayfa 428/1005 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •