Sayfa 505/506 İlkİlk ... 5405455495503504505506 SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi ben senin fikirlerine hiç karışmıyorum ve saygıda duyuyorum. Tamam mikemmel hisse buluyorsunuz, aldığınız hisseler gerçekten beygir gibi koşuyor. Aselsde paraları katladınız ses etmedim üstelik tebrikte ettim sonra ereğliye girdiniz ondada iyi depar attı ve yine tebrik ettim. Müsade edinde bizde endekis vobdan kazanalım
    Napalım bizdeki eşekler gitmiyorsa suç benim mi yaw
    Karaduman dayuyu mallandurursam benim eşekleri dehhhliycek
    Tek umudum dayu
    Öyle mi olmuş heç haberim yok. Ben ne anlarım hergün 9510,57 kapanış bekleyen adamım. Mertabinle karıştırdın sanırım beni.

Bak o dayu işi sakat. Shortum 5500 olursa parayı bulacam dese heç sorun yok. Ama eskiler ne istediğine dikkat edeceksin derler. Bak onun hayal ettiği gibi o düştükçe mallanacak en son partiyi de 5500 den alacak o da dahil malcı olan herkes suyun içinde kalır ; yalnız o kısmından henüz kendisinin haberi yok.

Bak olacak olanı da ben dim sana artık 3 sene mi olur 5 sene mi olur şimdi 5500 endeks yazıyor ya bu seferde sabah akşam ralli olacak yazacak. Yani burada sonsuz döngüde eziyete devam.

Ben burada günah çıkartmadan mallanmasını istemiyorum.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 22:29.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

zdx, powel trumpa çaktırmadan giydirmiş

3. Cidden İmkan olsa Şu Powell ı görevi bittiği gün ülkede Direkt Cumhurbaşkanına bağlı artık danışman mı olur ne olur Ekonominin 1 numara koltuğuna oturtmak lazım.

Ben Powell cıyım Emlak. Trump yüzünden adama yazık olmasa bari. Görev süresi bitince devam etmesi lazım onu demek istiyorum.

Kimseyi yanıltmak istemem ama bana göre altın fiyatları verdiği mesajları bu zamana kadar yanlış okuyor. Ya da altını yukarı alanlar görevinin sonunda Trumpın onu görevden alacağını biliyorlar. Şu an piyasaların tüm dünyada bir numaralı manipülatörü Trump.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

bişey olmaz kimsenin yetkisi yok onu görevden almaya. burası gibi in ali bin ali değil.

bence işini gayet güzel yapıyor açıklamalarında tarifelere çok yer vermiş.. bu tarifelerin sonucunun belirsiz olduğunu söylüyor neye mal olacak gibisinden. haklıda...

abd nin borcu abd nin umrunda olmadığı gibi hiç bir ülkeninde umrunda değil..

belirsizlik herşeydir.. powell ın değindiği nokta burası.

hergün keyfine göre yok şuraya %200 vergi buraya buraya bilmem kaç vergi. fışkırtıp durursan adamlarda tepki gösterir tabi naapmaya çalışıyon sen diye. sağın solun belli değil mk.

5. Sevgili Karaduman,
    Konjuktor de yardım ediyor senin stratejine birde şu tayları yazda herkes nasiplensin yahu.

6. Putin: Bir an önce savaşın bitirilmesini sağlamalıyız.
    Rusya ve İran 'in nükleer iş birliği yapma kapasitesi var.

7. Iran'dan yeni füze saldırısı başladı.

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    günaydın @KısaVade

nasıl işlem yapıcaz ? nerde satılıyor ?

endexi var derinliği yok (açılmıyor) son fiyat var alıcı satıcı yok,
    alan tok satanı, satan yok alanı öpeyim.

kısa pozu neden biz alıyoz
    endex hep düşecek diyenler alsın.

işlem yapan olursa banada haber versin.

taze boka ilk konan ben olmıyayım
    İyi geceler üstadım. Sağ olasın değerlendirme için.
    ABD piyasalarında var bu türden enstrümanlar.
    Bizimkiler de laf olsun diye mi çıkardı acaba.
    1 aydan fazla oldu duyuralı...

Kısası da var, uzunu da...

Bakalım zamanla piyasası oluşur belki.
    Belki de ilk konan sinek ben olurum
    Teşekkürler yeniden.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 505/506 İlkİlk ... 5405455495503504505506 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •