Sayfa 703/735 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop LXV

1. faizi düşüremiyor, kasa boş çünkü, dolara rağbet artacak, çünkü güven bitti..
    %15 ile psikolojik baskı yapıyor..
    böyle mi yukarı trend başlatacaksın..

2. Tamam dayucuğum içini döktün mesaj gideceği yere ulaşmıştır artık bahçeye dönebilürsün
    Hamdım Piştim Yandım

3. chp ye kayyum atasınlar bakalım faiz düşebiliyor mu

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    İranın Mayın harbi dışında Hürmüz kapatacak kapasitesi yok,..kapattım der ve mayınlar, bunu yaptığında mecburen fena dağıtırlar,..
    yalnız mayınları temizlemek ve güvenli koridor açabilmek uzun çalışmalar gerektrir ve zaman alır,..böylesi bir durum oradaki karbon ticaretine büyük darbe vururdu,
    Aslında İranın karboncu Katarı vurması çapsızdı ama Hürmüzü kapattım demesiyle eş değerdi, İran orada bunu dedi ve peşinden Ateşkes geldi,..
    İlaveten böyle bir durum İran ana karasına Hürmüz civarına ve yakın coğrafyasına kara harekatı ve davamında kısmi işgal gerektrirdi,..
    bu çap ve maliyetin ilaveten ABD ve İsrailin zayiatının büyümesi demek,...İsrail bir Amfibi harekat yapamaz, kapasitesi yok, bu ABD ye düşer, o da ABD kamuoyuna bunu anlatamaz, çünkü Trampın seçilmeden önceki bütün demeçleri bunun tersi yönünde, seçimler öncesi her yerden asker çekeceğim diyen bir Trump vardi

İsrail ve ABD şimdilik hesapladıklarını tahsil etmiş görünüyorlar,..

1.Birinci turda Gazze ile başlayarak devamında Lübnan ve Suriye ile devam ederek İranın nüfus alanlarına vekil güçlerine karşı hareket ettiler, bunlara büyük darbeler vurdular,..peşi sıra Suriye ve Esad kaybedilince bu vekil güçler karargahlarını da kaybettiler,
    2.İkinci turda direk İrana çatarak İran ve vekil güçleri arasında ki bağı geri gelmemek üzere koparmaya çalıştılar,..ilerleyende bunu başardılarmı diye bunun sonucuna odaklanacaklar,

Türkiyenin yaptığı en büyük hata ise Esad tamponunu kaybetmek oldu, bu sayede İsraille komşu olduk,..
    malum ki İsraille komşu olanın başı bitten ........kurtulmaz,...

Sırada Gazzenin yapılanması(bkz Trumpın bu gün bu konuda ki demeçleri), İsrail Knalı, D Akdeniz ve Suriyenin Kuzeyi devam edecek,...tam bu esnada Tr Anayasa vererek bundan kurtulacağını sanıyor, bu tam tersine alınmak isteneni hızlandıracaktır,..

Dünkü Nato Trmp fotoğraflarında ki sıcak temas ve verilen baş köşe elbette çözülen Tr nin Anayasası içindir,..tabiki sıcak para içinde,..
    İsveç Nato, f-16 ve bunların peşi sıra gelen Rating ler den devam edersek önce Anayasa sonra da sıcak para gibi duruyor,
    Anayasa da ilerleme olmadan sıcak gelmeyecek gibi duruyor,..
    Aynen hocam, büyük çerçeve de Rusya bu işten ticaret anlamında baya kazançlı çıkıcaktı, birde benim eşşek

son 2 vadenin panaroması
    bofa ve iş yatırım endeksi çok düşürmeyip, longcunun ağzına bir parmak bal çalarak, pozdan kaçmamalarını sağlıyor
    spot30.. 10500 fiks
    makastan 60-60... 120.000 puan kar...
    tam % 100 yapar... para 2 x oldu

longcu yavrileri yine 1 milyon 110 bingden longluyor... spot 1 milyon elli
    1110+120 = 1230...
    başabaş noktamız... 1 milyon 230... aktif 1 milyon 050...

hadi baalım... 2 ay süre daha tanıdık size... 2 ay daha yırtın oranızı buranızı bakalım nolacak

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    chp ye kayyum atasınlar bakalım faiz düşebiliyor mu
    İnce yi bışuna getirmediler, biraz ileriye dönük bakmak lazım,

Yayınlara dikkat edin, hemen İnce'yi ğömmeye başladılar, belli kanatlardan.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İnce yi bışuna getirmediler, biraz ileriye dönük bakmak lazım,

Yayınlara dikkat edin, hemen İnce'yi ğömmeye başladılar, belli kanatlardan.
    aşaklı adam yok ki ortada Mansur zamanında aday olacakdı Ekrem de

İnce gözümden düştü önceden.

ATATÜRKÇÜ lazım bana Yılmaz Özdil Dahil oy veririm.

Taviz vermeyen ATATÜRKÇÜ lazım Yerli üretim her alanda artı doğayı koruyan.

Bir tek parti programı ne yapacağız diye yazan ortada yok 500 kalem yapılacaklar listesi olmalı.

TÜRKİYE için öncelikli yapılacaklar listesi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

vadeli 400.000--500.000 iken bu kadar kasa yoktu..

yanlış hatırlamıyorsan 180.000-220.000 arası poz vardı

aklına beynine zıçtımın manyakları.. 1.250.000'den 300.000 kontrat long neyinize ?

500.000'den açmayıpta, 1.250.000'den mi açıyon ?

Sayfa 703/735 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •