Sayfa 701/743 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711 ... SonSon
Arama sonucu : 5942 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Cagirma sunu ya. Cevabini bilmiyormus gibi… ne guzel millet yaziyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    adam hepimizle daşşaşşk geçiyor
    rakamlar tam aklımda değil 30 dan 230 a giden pıraasa almıştım 400 e yakın bir yerden 3 ay sonra sattım
    tekrar 400 ü geç 500 den almaya çalıştım gitti 1400 e
    herşey 1 yıl içinde oldu, ben flyata inanmam, kireç ocağını 40 tl den kaptırdım 600 tl oldu
    10.000 lot vardı, arz sonrası taban oldu biri tüm lotu aldı, uyanamadım
    fiyat göreceli, dumana üfleyen adam 50 tl den hektaşta çarpılınca çok temkinli davranması normal
    hem hektaş hem sasada çarpıldıysa durum çok vahim olur, hiç bir zaman tekrar alım yapamaz

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Benzinde 2.67
    Motorinde 4.04
    İndirim bekleniyormuş.
    teslanın deposu 443 liraya doluyor...

500 km yol yapıyor hala benzin mazotmu kaldı ya...

şehir dısına cıkmamak kaydıyla içten yanmalı amelelik artık...

km maliyeti 1 tl elektriklinin...

bakımı servisi hiçbişeyi yok...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam makarnacılar küsecek bak
    kireç ocağındaki lotu tam yazmadım

4. Tesla'nın evde şarj(mümkünse) maliyeti 70-80 TL civarı olmalı...
    Motorin(dizel) ile 500 km yakıt bedeli 1500 TL civarı sanırım
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hürmüz kapansaydı, tüm ticaret Rusya'ya kayacaktı,Trump'ın kafa birden dank etti,
    Eşşege yaraya caktı, olsun yinede orta koridor dan umutluyum.
    Nasıl olsa dolırla çalışıyor,
    12 ğün savaşları olmaz diyenler vardı ahanda oldu
    İranın Mayın harbi dışında Hürmüz kapatacak kapasitesi yok,..kapattım der ve mayınlar, bunu yaptığında mecburen fena dağıtırlar,..
    yalnız mayınları temizlemek ve güvenli koridor açabilmek uzun çalışmalar gerektrir ve zaman alır,..böylesi bir durum oradaki karbon ticaretine büyük darbe vururdu,
    Aslında İranın karboncu Katarı vurması çapsızdı ama Hürmüzü kapattım demesiyle eş değerdi, İran orada bunu dedi ve peşinden Ateşkes geldi,..
    İlaveten böyle bir durum İran ana karasına Hürmüz civarına ve yakın coğrafyasına kara harekatı ve davamında kısmi işgal gerektrirdi,..
    bu çap ve maliyetin ilaveten ABD ve İsrailin zayiatının büyümesi demek,...İsrail bir Amfibi harekat yapamaz, kapasitesi yok, bu ABD ye düşer, o da ABD kamuoyuna bunu anlatamaz, çünkü Trampın seçilmeden önceki bütün demeçleri bunun tersi yönünde, seçimler öncesi her yerden asker çekeceğim diyen bir Trump vardi

İsrail ve ABD şimdilik hesapladıklarını tahsil etmiş görünüyorlar,..

1.Birinci turda Gazze ile başlayarak devamında Lübnan ve Suriye ile devam ederek İranın nüfus alanlarına vekil güçlerine karşı hareket ettiler, bunlara büyük darbeler vurdular,..peşi sıra Suriye ve Esad kaybedilince bu vekil güçler karargahlarını da kaybettiler,
    2.İkinci turda direk İrana çatarak İran ve vekil güçleri arasında ki bağı geri gelmemek üzere koparmaya çalıştılar,..ilerleyende bunu başardılarmı diye bunun sonucuna odaklanacaklar,

Türkiyenin yaptığı en büyük hata ise Esad tamponunu kaybetmek oldu, bu sayede İsraille komşu olduk,..
    malum ki İsraille komşu olanın başı bitten ........kurtulmaz,...

Sırada Gazzenin yapılanması(bkz Trumpın bu gün bu konuda ki demeçleri), İsrail Knalı, D Akdeniz ve Suriyenin Kuzeyi devam edecek,...tam bu esnada Tr Anayasa vererek bundan kurtulacağını sanıyor, bu tam tersine alınmak isteneni hızlandıracaktır,..

Dünkü Nato Trmp fotoğraflarında ki sıcak temas ve verilen baş köşe elbette çözülen Tr nin Anayasası içindir,..tabiki sıcak para içinde,..
    İsveç Nato, f-16 ve bunların peşi sıra gelen Rating ler den devam edersek önce Anayasa sonra da sıcak para gibi duruyor,
    Anayasa da ilerleme olmadan sıcak gelmeyecek gibi duruyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. Bozkurt, Sindo petrol grafiği çalışması yapsa petrolden ekmek çıkar
    artık dibe vurdu, burdan 80 e gidebilir
    milleti geç tüm dünya petrol kontratlarında battı
    düşüş değil, batışa biri oynadı, buna büyük para diyelim
    özet olarak önünde engel kalmaz ve çok rahat yukarı gider
    ben petrolde kısa açıp para kazanmıştım ilk gün, şimdi long zamanı olabilir
    karar kişiye ait

7. ABD Başkanı Trump: "Gazze'de (ateşkesle ilgili) büyük bir ilerleme var"

ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un kendisine Gazze'de ateşkesin çok yakın olduğunu söylediğini bildirerek "Gazze'de büyük bir ilerleme var." dedi.

Trump, Hollanda'nın Lahey kentinde düzenlenen NATO Zirvesi'nin liderler oturumu öncesinde İttifak'ın Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, İsrail-İran ateşkesiyle ilgili son duruma değindi.

Trump, "(Gidişat) Bence çok iyi. Çok iyi. İsrail (uçakları) dün geri döndü. Onlarla gurur duydum. İhlal olduğunu düşündükleri için havalanmışlardı. Teknik olarak haklıydılar ama bu, pek iyi sonuç vermezdi ve uçakları geri döndürdüler." diye konuştu.

ABD Başkanı, İsrail ile İran arasındaki çatışmayla ilgili, "Büyük bir kavga ettiler, okul bahçesindeki iki çocuk gibi." ifadesini kullandı.

Trump, iki tarafın bir süre "kavga etmelerine izin vermeyi", ardından onları durdurmanın kolay olacağını düşündüğünü söyledi.

- Gazze'deki durum

Gazze'deki durumla ilgili Trump, Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff'un kendisine Gazze'de ateşkesin çok yakın olduğunu söylediğini bildirerek "Gazze'de büyük bir ilerleme var." dedi.

Trump, zirvenin gündemine ilişkin, müttefiklerden savunma harcamalarını gayrisafi yurt içi hasılalarının (GSYİH) yüzde 5'e çıkarmalarını istediğini anımsatarak, "NATO bizimle çok güçlenecek." ifadesini kullandı.

- ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine saldırısı

Trump, ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine saldırısını "mükemmel bir operasyon" ve "inanılmaz bir başarı" olarak nitelendirerek saldırının Tahran'ın nükleer programını "onlarca yıl" geriye götürdüğünü söyledi.

"Bunu bir daha asla yapmayacaklarını düşünüyorum." diyen Trump, Tahran'ın nükleer silah üretme kapasitesini tam olarak engellemediği yönündeki iddialara yer veren CNN ve New York Times'ı "yalancılıkla" suçladı.

Trump, bir gazetecinin, İran'ın nükleer programını yeniden başlatması durumunda ABD'nin bu ülkeye tekrar saldırıp saldırmayacağı sorusuna, "Elbette ama bunun için endişelenmemize gerek kalmayacak." yanıtını verdi.

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio da nükleer silah geliştirme için olmazsa olmaz olan dönüşüm tesisinin yok edildiğini belirtti.

Rubio, "Bulamazsınız haritada nerede olduğunu, nerede olduğunu bile bulamıyoruz. Nerede olduğunu bile bulamıyorsunuz, çünkü her şey karardı, gitti." diye konuştu.

Rubio ayrıca Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) operasyonla ilgili gizli bilgilerin medyaya sızdırılmasının ardından bir soruşturma başlattığını duyurdu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    teslanın deposu 443 liraya doluyor...

500 km yol yapıyor hala benzin mazotmu kaldı ya...

şehir dısına cıkmamak kaydıyla içten yanmalı amelelik artık...

km maliyeti 1 tl elektriklinin...

bakımı servisi hiçbişeyi yok...
    Batarya elektrik radyasyona maruz kalıyorsun sağlık için iyi değil

Sayfa 701/743 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •