Sayın yarasa, Sasa sayfasında 180-200 numaralı sayfalara bir göz gezdir. 2023 Ekim Kasım dönemi. Orada da aynı şeyler oldu. Sonra bir çoğu durumu kabul etti. Siz senet sahibi olarak olaya duygusal yaklaşıyorsunuz, evet bu bedelli olmasa bir nebze umut olacaktı ama bedelli niyeti değiştirdi. Dediğim gibi güven kaygınızı gidermek için Sasa da bir kaç yazımıza bakmanız yeterli. Biz kimiz, biz yatırımcının kendi kendine düşman olmasını engelleyen iç sesiyiz. Meali, sizi kendi iç sesinizden kurtarmaya çalışıyoruz.
Yazmayayım diyorum ama bir şeyden anladığın yok, sasa patron tahvil hisse bilerek manipüle edildi basit bir kimya fabrikası her parası olan devletten teşvik alan kurabilir , bunu kontr ile bir tutmak nasıl bir mantık koç yapsın bir kont bak yapabildiği 100 senedir buzdolabı çamaşır makinesi üstü olmuyor sasa bilmiş sasa hektaşı bilmeyen varmı ? Ne büyük bir ön görüsami geçen sene 6 milyar gibi bir bedelli yapsaydı siyah beyaz gibi farklı konuşurduk , halada potansiyeli var halka açık açık ara en iyi teknoloji ve elektrik firması bu net
Sayın Tarık1234, tabiki yazın, öncelikle Sasa 234 tane kontrolmatik alır, sasayı küçük görmeyin. Kontrolmatik sahibi için bu %300 aza gelir, sizler gibi inançlı yatırımcı varken nice %300 ler gelecektir. Carisma müthiş bir kitle toplamış.
Sizler 142 fk nın bir kaç dönem sonra 10-12 ye düşeceğini bekliyorsunuz sanırım. Fk düşecek ama kar gelmesi ile değil fiyat düşüşü ile. Faiz yükünün yanında 2 sene önce yeniden değerleme olayından faydalanmış mı faydalanmamış mı bir araştırın. Bir anda beklenenin 7-8 katı amortisman gideri ile karşınıza çıkmasın.
YEOTK, GESAN, EUPWR hepsi ayni durumda ki bunlarin hic biri kontr kadar borclu degil, tek ortak noktalari icerde cok fazla kucuk yatirimci olmasi. Silkelemek icin elinden geleni yapiyorlar. Akbabalar, en cok buna usutugune gore bu isin bir arka tarafi kesin var, hisseyi tutan tum paydaslara dikkat derim.
Burada organize bir sekilde hangi hisse kotulendiyse, onun etrafina spekulator kopek baliklari dolasiyordur. Yakinda kokusu cikar.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Allah korkusuda kalmamış,arkadaş para için bu kadar ahiretinizi yakmayın bu kadar ,ben kendimi biliyorum da , sen beni nerden tanıyorsun ,neye dayanarak ne gördünde ok. diyorsun.
Ya gençsin para için gözün kararmış ya da ateistsin.Allah sizleri affetsin.
Oyunda bölüm geçmeye çalışan ama umudu bitince bişey olabilir diye tüm tuşlara basan çocuk gibisinizyazdığınız şeyleri anlıyorum anladığım işin kahkaha atıyorum değerleme amortisman 2-3 keşime öğrenmişsiniz o kadar o kadar mantıksız ki yazdıklarınız üzülüyor insan amortisman ne mesela nakit çıkışı gerektirmeyen gider ne bu iyi mi kötümü sizde bu konuyu ödev verdim , konudan kopmamak kaydıyla sasa ile kont kariılstıran biri ile normalde bu konuları konuşmam 400 kez yazdım sami bu gün devletten teşvik devlet bankasından kredi alaa yarın sasa kurar erdemoğlı sittin sene kont kuramaz iki firma arasındaki fark bu kadar diğer yazdıklarınız hepsi yanlış kont finansman ihtiyacının ana nedeni yüksek yatırk. Yüksek ciro artışı sonucu ortaya öukan finansman ve işletme sermaye ihtiyacı sasa yatırm yapmış ok ama emtia fiyatları dibi gördüğünden kar yapamıyor ciro düşüyor finansna giderini azaltabilmek için stok tutmuyor iki firma ayrı dünyalarda sami 1 yanlış kararı kont makear bu noktaya getirdi ama kont değer üreten bir şirket şu fiyatları halletmiyor yine tekrarlıyorum 150 milyon usd civarı nakit sermaye artılşı yada ortaklık para bulunursa şu içinde 1 milyar usd değeri var
Yer İmleri