Son 2 günde %8 kaybettirdi, bugün yarısını geri alırsa haftalık kapanış için iyi düşünebilirim.
Son 2 günde %8 kaybettirdi, bugün yarısını geri alırsa haftalık kapanış için iyi düşünebilirim.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Suyunu çıkardı
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
1-2 Yıl süreyle tutmak için yatırım yaptığım EGGUB ün anlık fiyat hareketleri beni hiç etkilemiyor.
Arada 3-5 ihtiyaca binaen lot satmak durumunda kalırsam sadece biraz içim burkulur
Hepsi bu.
Beni arayan çok kişi abi Kayyum atanacak kesin, şimdi satıp pazartesiden sonra geri alsak olur mu?
Ben karışmam satan satsın. Becerebilirseniz ne mutlu.
Ben kötü beklentinin zaten satıldığını düşünüyorum.
Belik bir yüzde 3- daha düşer, çok daha fazlasını beklemiyorum şahsen.
artık 100 devirsin bi zahmet büyütme işleri nin sonuna yaklaşımıştır tahminbim ufakta olsa dolarda çıkıyor ....
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
dökülen mey kırılan şişe-i rindan olsun![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri