Sayfa 936/945 İlkİlk ... 436836886926934935936937938 ... SonSon
Arama sonucu : 7557 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Son 2 günde %8 kaybettirdi, bugün yarısını geri alırsa haftalık kapanış için iyi düşünebilirim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Son 2 günde %8 kaybettirdi, bugün yarısını geri alırsa haftalık kapanış için iyi düşünebilirim.
    93.50 yapsaydı iyi olurdu ama o kadar enerjisi yok gibi, yine de gayretinden dolayı tebrik ederim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,977
    Suyunu çıkardı
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

1-2 Yıl süreyle tutmak için yatırım yaptığım EGGUB ün anlık fiyat hareketleri beni hiç etkilemiyor.

Arada 3-5 ihtiyaca binaen lot satmak durumunda kalırsam sadece biraz içim burkulur

Hepsi bu.

Beni arayan çok kişi abi Kayyum atanacak kesin, şimdi satıp pazartesiden sonra geri alsak olur mu?
    Ben karışmam satan satsın. Becerebilirseniz ne mutlu.
    Ben kötü beklentinin zaten satıldığını düşünüyorum.
    Belik bir yüzde 3- daha düşer, çok daha fazlasını beklemiyorum şahsen.

5. artık 100 devirsin bi zahmet büyütme işleri nin sonuna yaklaşımıştır tahminbim ufakta olsa dolarda çıkıyor ....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    artık 100 devirsin bi zahmet büyütme işleri nin sonuna yaklaşımıştır tahminbim ufakta olsa dolarda çıkıyor ....
    Tüm gücünü kullandı ama o rakamlara gücü yetmedi, düşüş nereye kadar sürecek bakalım, tepeden 11 lira geri geldi, ekran kapatma zamanı sanırım.

7. [IMG][/IMG]

Haziran ayında 4. devre kesimi de gördük, enkaz dönemine geri döndü.
    En kısa zamanda bir sermaye artışı yapıp bu tür rezilliklere son vermeli ki zaten limana liman ekledikten sonra güdük kalır bu sermaye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,977
    dökülen mey kırılan şişe-i rindan olsun
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 936/945 İlkİlk ... 436836886926934935936937938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •