Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
güven vs hepsi boş iş ne karamsar nede çok polyannacı olun

türkiyede en güvenilir patron açık ara murat ülker gelir

ülker hissesi 4-5 usd işlem görürken yıldız holdingin batması
ülker üzerinden kredi kullanması varşıkları ülkere satması vs ile 0,70 cent bir ara işlem görüyordu

sonra borcu azalttı kakao fiyatları arttı ürünler zamlandı vs şeffalık bir nebze arttı 6 usd gördü

piyasa en çok gelecek ve beklentiyi alır

şirket şuan kötü durumda evet ama 3 sene sonrada böyle olacak diye bir kaide yok

favök marjları düzelir kredi faizleri düşer iyibir yatırımcı bulur BEDELLİ OLMADANDA hisse tekrar 2 dolar seviyelerine çok rahatlıkla çıkabilir burda doğru zamanda trene binmek trendeysekte doğru zamanda inmek en önemli mesele

ülker geçen sene 180 gördü şimdi 100 tl enflasyon vs tutan patladı 180-160 satan keyfi yerinde

türkiye borsası al unutluk bir borsa değil doğru momentumda doğru hareketle para kazandıran yada kaybettiren bir borsa

onun için enseyi çok karartmayalım bir iki kişi gibi fazla polyannacı olmayalım

o arkadaşlara söyleyeceğim iyi bir çocuk olurlarsa rüyalarında şirinleri bile görebilirler
Kendisi aynı zamanda iyi bir borsacıdır ne zaman ne yapacağını iyi bilir
Güven en temel taştır asla boş değildir

Seversiniz sevmezsiniz elestirirsiniz hatta neler neler diyorlar ama trde koç ayarında bir patron yoktur gerek kurumsalda gerek yönetimde gerekse yatirimcisini düsünmekte

Sabancı, eczacıbası alorko onlarda iyidir ama kolay kolay yedirmezler koça göre cimridirler

Birde tabi çelebi gibi Borusan gibi orta ayar patronajlar var

Enseyi karartmayin diye diğer patronaj tarzlarını saymıyorum
;D

Lakin safta olmamak gerek... Bir zamanlar x galaksisi venüs gezegeninde y adlı gida şirketi varmış bu şirketin hissesi yillarca sürünmüş baska hisseker fezaya giderken o yerinde sayıyormuş sonra galaksinin sosyal aglarinda anonim bir hesap bu şirketin yillarca satislarini stok olarak gösterdiğini dipte yatay olarak devam eden bu süreçte de birilerinin hisseyi topladigini iddia etmiş iddialar ne derece dogru bilemiyorum ama zamani geldiginde bu hisse gitmiste gitmis ;D yükselmeye de düşmeye de bahane cok... mesele kimin neyi nasil kurguladığı...

Ben prensip olarak borsacı patronlardan asla hazzetmem. Patron dedigin asıl işini yapacak o kadar