Sayfa 556/633 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606 ... SonSon
Arama sonucu : 5063 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Ben 2260 dan sanmıştım tekrar girmeyi düsünyorum patron satışı varmış biraz bekleyip öyle girecem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
     Alıntı Originally Posted by Berber Yazıyı Oku
    Ben 2260 dan sanmıştım tekrar girmeyi düsünyorum patron satışı varmış biraz bekleyip öyle girecem
    İnşallah bedavaya alırsınız!Böyle bonkör işi bilen bir borsacı varken 18000den 14.000den satmayıp 7.200 ort ile satan varken sudan ucuza da alırsınız.Meritor Cumminse satılırken bunu da satsaydı keşke en azından daha az zarar görürdük!Yerli ve milli dedik acemiliklerini şirkete güvenenlerin üzerinde gösterdiler.

"Ne zaman savaşacağını ve ne zaman savaşmayacağını bilen kazanır." Biz yanlış zamanda savaştık kâğıtla!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
    Bak şu miskilim şirketi alsaydı ya Egeen!!!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
    BDY grup

BDY Group Yatırım A.Ş.
    Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Ata Plaza Kat:12 Çankaya/Ankara
    info@bdygroup.com.tr
    BDY Group Yatırım A.Ş.
    Ana Sayfa
    Kurumsal
    Hakkımızda
    Başkanın Mesajı
    Vizyon & Misyon
    Değerlerimiz
    Kariyer
    Faaliyet Alanları
    Sürdürülebilirlik
    Yatırım
    İletişim
    Türkçe
    BDY Grup Yatırım A.Ş.
    Kurumsal:
    Hakkımızda
    BDY Group ve grup şirketlerinin temelleri, 1970 yılında Mehmet Emin BADAY tarafından Mardin’de atılmıştır. Akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve lojistik faaliyetleri ile ticari hayatına başlayan firma bugün grup şirketleri ile birlikte Lojistik ve Madencilik sektörlerinde hizmet vermektedir.

Ticari başarılarla dolu yarım asırlık geçmişi ile BDY Grup, bugün Türkiye’nin önde gelen grup şirketleri arasında yer almaktadır. Bulunduğu sektörde daima lider ve söz sahibi olma vizyonuyla hareket eden BDY Grup, müşteri odaklı, kaliteli hizmet anlayışıyla büyümeye devam etmektedir. Dürüst, ilkeli ve karlılığın özünde itibarlı olmanın geldiği, gelecek nesillere hem maddi hemde manevi bir miras bırakabilecek, bünyesindeki tüm çalışanları ile aile olmayı başarabilmiş bir yapı ile bulunduğu her sektörde en iyi olmayı amaçlamaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
    Yazıklar olsun senin gibi şirkete!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455

7. Borsada gerçek yükseliş başlamadan bu manyak bedelsizlerde başlamayacak anlaşılan. %65 düşmüşsün daha ne olacak sıfırlayacan mı deyyus? Temmuz veya ağustos da çıktı çıktı çıkmazsa kasıma kadar bekleriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
    tera girdiği her kağıdı şahlandırıyor bir egeene girmedi 4 alıp 4 satmış

Sayfa 556/633 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •